Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Luleå

Lediga lägenheter i Luleå

19 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
19 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 61 m²
Innerstaden-Östermalm, Sandviksgatan
7 042 SEK20 timmar sedan
3 rum lägenhet på 69 m²
Innerstaden-Östermalm, Edeforsgatan
8 884 SEK5 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Luleå

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Luleå på BostadsPortal

Funderar du på att hyra lägenhet i Luleå? Luleå i Norrbotten är en mycket trevlig plats att bo på. Här på BostadsPortal kan du hitta många lediga lägenheter i Luleå. Det spelar ingen roll om du ska flytta hit från annan ort, eller byta bostad eller precis ska flytta hemifrån. Här finns det passande lägenheter för de allra flesta.

När du bor i Luleå, så har du nära till bland annat Piteå samt mindre orter som Alvik, Svartbyn och andra.

Lediga lägenheter i Luleå är enkelt att hitta via BostadsPortal

Du som vill göra det enkelt för dig att hitta lediga lägenheter i Luleå, du ska definitivt använda dig av vår sökfunktion med filtrering eller använda dig av vår smarta bostadsbevakning. Just att hitta lediga lägenheter i Luleå som möter de krav du har, det är enkelt via vår portal. Luleå har dessutom många trevliga bostadsområden att välja mellan. Så du kan bo nära där du jobbar eller nära annat du har behov av. Låt dina behov styra valet av lägenhet så kommer du med all säkerhet trivas mycket bra!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Luleå

Är det en lägenhet i Luleå du vill satsa på, eller är du öppen för andra bostadsalternativ? Utöver lediga lägenheter i Luleå så listar vi även andra hyresbostäder som hus , stugor och rum i Luleå .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Luleå

Om det är just en hyreslägenhet i Luleå du vill ha och du vill hitta den snabbt, så kan du göra en snabbsökning. Dock så kommer du då att få upp alla bostäder i denna stad. Du som vill filtrera din sökning efter bostadstyp och annat, du bör satsa på att göra en avancerad sökning.

Filtrera din sökning

Hur vill du att din lägenhet i Luleå ska vara? De flesta av oss vet ju hur vi vill bo. Det kan vara bra att göra en sökning där du filtrerar ut de saker som är av vikt för dig. Bland annat kan du fylla i minsta antal rum du behöver så väl som hur många kvm den minst ska vara på.

Du kan även filtrera ut att lägenheten måste ha balkong, att det ska vara tillåtet med husdjur i den eller att det ska ingå parkering. Sedan har du även andra rutor att klicka i eller ur.

Det är smart att vara så noggrann du kan i denna sökning. Eftersom att du då får fram alternativ som passar dig.

En bostadsbevakning är enkel att göra

Ett sätt att hitta en bra hyreslägenhet i Luleå, det är så klart att göra en ny sökning varje dag här på BostadsPortal. Du som inte vill göra det, du kan testa att lägga upp det som heter Bostadsbevakning . Du måste först registrera dig här hos oss. Sedan gör du en avancerad sökning med de filtreringar du önskar. Klicka sedan i att denna sökning ska göras till en bevakning av bostäder.

När nya lediga lägenheter i Luleå kommer in på BostadsPortal, så får du mail som påtalar detta.

Inom vilket område i Luleå vill du hitta lägenhet?

Luleå har flera bra områden där du kan bo. Bland annat innerstaden-Östermalm , Porsön , Bergnäset , Björkskatan och Hertsön-Lerbäcken .

Så tar du dig till och från Luleå

Det finns flera viktiga vägar, varav en är Europaväg 4 som går cirka fem kilometer utanför stadskärnan. Den andra är Europaväg 10 mot Kiruna/Narvik. Sedan har du även riksväg 97 som förbinder Luleå med Sunderby sjukhus, Boden och Jokkmokk.

Du kan även åka tåg. Bland annat till och från Norge samt till och från Stockholm. Luleå-Kallax flygplats ligger söder om staden.

Sevärdheter och aktiviteter i Luleå

I Luleå har du mycket att se och det finns även en hel del att göra. Ett besöksmål är Gammelstads kyrkstad som är en av världens största och bäst bevarade kyrkstad med fler än 400 kyrkstugor, den ligger kring en stenkyrka, som för övrigt är Norrland största medeltida stenkyrka. I anslutning till kyrkstaden finns ett friluftsmuseum, som heter Hägnan.

På sommaren är det inte fel att besöka Skärgården som består av över 1300 öar, kobbar och skär. Du kan även ta en dagsutflykt till Jopikgården på Hindersön som har en gruva samt Sälbåtsmuseet.

I Luleå har du flera trevliga badstränder. Du kan nå dem med bil, eller buss. Det finns även en badstrand med promenadavstånd, nämligen Gültzaudden.

Under vintern går det att ta en guidad tur med skoter eller hundspann, eller så kan du åka skidor eller skridskor.

Andra besöksmål i Luleå är Norrbottens museum, samt att du kan besöka Luleå Domkyrka eller något av de andra museerna som finns i staden. Du har bland annat Flygmuseet, Norrbottens järnvägsmuseum samt Teknikens hus, som är lite mer av ett science center.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Luleå, du kan söka fram alla lediga lägenheter i Luleå här hos oss på BostadsPortal. Vår sajt är trygg och säker att använda. Sedan är det så att alla de uthyrare som samlas här, de är seriösa. Det gör att du tryggt kan hyra den lägenhet du intresserar dig för.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du letat ett bra tag efter en lägenhet i Luleå, men inte riktigt hittar vad du söker så finns ett smart alternativ. Du kan hyra en större lägenhet och sedan hyra ut det eller de rum du inte ska använda själv. Du kan alltså bli hyresvärd du med.

Hitta en bra hyreslägenhet i Luleå via BostadsPortal

En hyreslägenhet i Luleå är vad du kan hitta här hos oss på BostadsPortal samt även andra hyresbostäder givetvis. Allra störst nytta av vår sida, det får du genom att registrera dig. du kan då enkelt lägga upp en bevakning av lägenheter eller bostäder så väl som få kontakt med uthyrare.

Vi på BostadsPortal är måna om dig som vill hyra, så väl om dig som vill hyra ut. Vår sida är säker och trygg, samt mycket enkel att använda.

Att göra olika sökningar och filtreringar går smidigt och det kan leda till en bra lägenhet i Luleå för din del.  Utöver lediga lägenheter i Luleå, så listar vi även andra hyresrätter i andra städer.

Om du har en fråga eller flera som du vill ha svar på då kan du testa att kika in på vår sida med FAQ. Hittar du inte ett bra svar där, så kan du alltid kontakta vår kundtjänst, så hjälper de dig.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig lycka till efter sökandet av en lägenhet i Luleå.