Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Luleå

Lediga lägenheter i Luleå

23 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
23 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
3 r. · Lägenhet · 79 m²
Luleå, Stengatan
3 rums lägenhet i Luleå
4 timmar sedan
6 425 kr
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Luleå - Hyr lägenhet i Luleå tryggt och enkelt

Söker du en lägenhet att hyra i Luleå? Läs gärna vidare om hur det är att hyra lägenhet på i en stad som Luleå. På BostadsPortal kan du söka olika hyreslägenheter i och runt om Luleå kommun på ett ställe då vi har samlat bostadsannonser på lediga lägenheter från både privata och kommersiella hyresvärdar. Din trygghet är vår prioritering och därför erbjuder vi även pålitliga digital verktyg och tjänster som kommer att underlätta dig i din bostadssökning.

Sök bland våra lediga hyreslägenheter i Luleå

Luleå kommun har en kommunal bostadsförmedling som du kan ställa i kö för olika lägenheter som förvaltas av kommunen. Hos oss på BostadsPortal kan du söka bland vårt stora urval av lediga hyreslägenheter i Luleå och hitta just den lägenheten som passar dig och dina önskemål. Du kan även få tips och råd om viktiga saker som rör sig om bostadsmarknad och hyreslagen.

Hitta din lägenhet i Luleå

Det är inte alltid lätt att hitta lägenhet i en stor stad som Luleå. Det gäller att vara snabbt, flexibel och realistisk. Behöver du en större boyta är det kanske lättare att hitta en lägenhet med fler rum lite utanför innerstan. Sen kommer du att ha tillgång till det naturrika livet som erbjuds av Luleå. Det går också att hitta något i centrala läget för att bo nära stadspulsen och olika sevärdheter. Är du veckopendlare som är ute efter något tillfälligt innan du gör det stora valet kan du också hyra en del eller ett rum i en större lägenhet eller ett hus. Det kommer att ge dig en större frihet än att hyra en lägenhet. Dessutom är det ett bra sätt att träffa andra människor. För dig som är studerande har vi också ett utbud av studentlägenheter och andra typer av studentbostäder.

Bevaka lediga lägenheter i Luleå

På grund av den höga konkurrensen är det viktigt att du kommer först och hör av dig till hyresvärd men det är inte heller alltid lätt att spendera timmar framför datorn eller på mobilen. Du kan effektivisera din bostadssökning med hjälp av våra digital verktyg och tjänster. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som du som bostadssökande på BostadsPortal kan använda dig av i din jakt på en ny lägenhet i Luleå. Det du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier såsom område, typ, storlek och antal rum. Du kan också filtrera ännu mer om du vill hitta något specifikt som till exempel en barnvänlig lägenhet med rökförbud eller om du har djur går det också att hitta lediga lägenheter som är lämpliga för djur.

Så fort det kommer in nya lägenheter som passar din sökning får du mail från oss och därifrån kan du gå direkt till annonserna. När du har hittat din nya lägenhet i Luleå kan du när som helst inaktivera bevakningsmailet.

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta vår kundsupport om du behöver hjälp eller har fler frågor om lägenheter i Luleå. Vi finns på Facebook Messenger och e-post vardagar mellan kl. 9-15. Har du en lägenhet i Luleå som du vill hyra ut kan du läsa mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal eller följa oss på Facebook.

Ta del av våra senaste nyheter genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, eller följ oss på vår blogg där vi delar med oss av inspiratation, tips och idéer.

Lycka till med lägenhetsjakten i Luleå!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA