Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Luleå

Hyra rum i Luleå

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
6 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 20 m²
Luleå, Lingonstigen
Rum med egen ingång uthyres helst till tjej !
23 september
2 750 kr

Populära söktermer

Hyra rum i Luleå - tryggt och enkelt

Letar du billig bostad i Luleå? Kan du tänka dig att dela bostaden? I Luleå finns det lediga rum till uthyrning och du kan tryggt bli inneboende genom BostadsPortal. Du kan ta del av våra verktyg och tjänster för att hitta ett rum i Luleå att hyra bland våra bostadsannonser som vi har samlat från både kommersiella och privata hyresvärdar. Det är endast godkända annonser som är tillgängliga på vår plattform då vi prioriterar din trygghet - du ska känna dig trygg när du söker bostad hos oss.

Billigare bostadsalternativ

Som många kanske inte vet om finns det en del fördelar med att hyra rum. Först och främst är det billigare att hyra ett rum eller en del av en annan bostad och delar med någon annan eller andra. Det är också enklare och snabbare att hitta denna typ av boendeform då det alltid finns hyresvärdar som letar inneboende. Om du är nyinflyttad är detta ett bra sätt att träffa nya människor och lära känna staden. Eller om du är veckopendlare och söker något tillfälligt eftersom du vill behålla bostaden i din hemort är det utmärkt att hyra ett rum då du slipper att flytta helt eller köpa möbler. Du kan välja själv eller komma överens med hyresvärden om du vill hyra rummet möblerat eller omöblerat, eller delvis möblerat. På BostadsPortal hittar du alla typer av rum i Luleå att hyra.

Bevaka lediga rum att hyra i Luleå

Vi erbjuder olika digital verktyg och tjänster för att underlätta din bostadssökning. På grund av den höga konkurrensen om bostäder i Luleå kan det ta tid att hitta ditt hem, men för att slippa många timmar av intensiv sökning framför datorn eller scrollande på mobilen kan du slå på vårt bevakningsmail och få mail så fort det kommer lediga rum som matchar din sökning. Vi bevakar hela marknaden åt dig! För att slå på ett bevakningsmail ska du ställa in dina sökkriterier såsom typ av hyresbostad, antal rum, område och storlek. Det går också att specificera om du vill dela bostaden eller om du letar efter något lämpligt för barn. Sedan kan du ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans att hitta hem ännu snabbare. Det bästa av allt är att tjänsten är helt kostnadsfritt och du kan stänga av bevakningsmailet precis när du vill.

Hyra rum i Luleå som student

Att hyra rum och bli inneboende i Luleå kan vara perfekt för dig som är studerande då det är vänligare för din studentplånbok. Oftast hyr du ett rum eller en del av en annan bostad och delar gemensamma utrymmen som badrum, kök och vardagsrum med hyresvärden. Det finns också hyresvärdar som hyr ut en del med egen ingång, vilket ger dig mer avskildhet. En annan fördel med att hyra rum i Luleå är att du har större frihet och flexibilitet. Vi erbjuder olika typer av studentrum och bostäder som du kan tryggt söka som student.

Fler frågor?

Om du har fler frågor eller funderingar kring rum som uthyres i Luleå är du välkommen att höra av dig till oss. Vi nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Om du har ett rum i Luleå som du vill hyra ut kan du också läsa om bostadsuthyrning här och lära mer om hur det är att vara hyresvärd hos oss.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA