Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Piteå

Lediga lägenheter i Piteå

12 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
12 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Annelund-Backen, Nygatan
5 000 SEK11 juli

Liknande annonser i Piteå

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Piteå på BostadsPortal

Piteå är en tätort och centralort i Piteå kommun, Norrbotten . Trots dess läge i norr, så är denna stad känd för att vara en sommarstad. Dock finns det mycket att se och göra, året om. Om du vill hitta en lägenhet i Piteå så har du hamnat rätt. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Piteå.

När du bor i Piteå så har du nära till bland annat Arvidsjaur, Luleå , Boden , Haparanda . Samt att du även har nära till Skellefteå och Umeå .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Piteå

Om du vill bo i Piteå, så kan du så klart hyra lägenhet i Piteå. Men det kan vara bra att veta att du även kan söka efter hus som hyrs ut i Piteå , så väl som stugor och rum i Piteå .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Piteå

Via den snabbsökningen vi har längst upp på sidan så kan du genom att skriva in Piteå få fram allt som är ledigt just nu. Är det just en hyreslägenhet i Piteå du vill ha, så använd dig av den avancerade sökningen.

Avancerad sökning

När du ska få tag på en hyreslägenhet i Piteå, så kanske du redan nu vet var i Piteå den ska ligga samt hur stor den ska vara. För att få fram just denna typ av lägenhet, så är det bra att filtrera efter de krav du har. Under vår avancera sökning går det att skriva in eller klicka i rutan med saker som är viktigt för dig.

Du kan bland annat fylla i vad du max kan tänka dig betala i hyra, klicka i om det är ett måste att det finns balkong och mycket mer.

Bostadsbevakning förenklar din sökning

Att besöka BostadsPortal varje dag för att söka efter lediga hyreslägenheter i Piteå är kanske inte riktigt vad du har tid med. Du kan då välja att använda dig av funktionen bostadsbevakning . För att kunna göra det, så måste du först registrera dig. Sedan gör du en sökning med de krav du har samt klickar i rutan med att den sökningen även ska vara en bevakning. Då kommer du få mail så snart det kommer in nya lediga lägenheter att hyra i Piteå.

Inom vilket område i Piteå vill du hitta en lägenhet att hyra?

Piteå har flera bra områden. Du har bland annat Annelund-Backen , Strömsnäs-Pitholm och Djupviken .

Så tar du dig till Piteå

Strax utanför Piteå så går E4.an. Sedan så går det även långfärdsbussar hit från bland annat Stockholm . Du kan även ta flyget, men då till Luleå-Kallax flygplats som ligger cirka 53 kilometer norrut från Piteå eller till Skellefteå flygplats som ligger 98 km söderut.

Se och göra i Piteå

Piteå ligger fint belägen vid kusten, omgiven av vatten, i Norrbotten . Piteå en trivsam turiststad som erbjuder upplevelser och aktiviteter både sommar och vinter. Själva stadskärnan i sig är en pittoresk samlingspunkt för många småbutiker samt att det även finns ett torg.

Piteå har en hel del aktiviteter för dig som gillar att röra på dig. Det går att fiska och jaga och lokala företag erbjuder skräddarsydda jaktresor. Sedan finns det även gott om vandringsleder.

Piteå har även ett känt utsiktsberg, Kalahatten med en243 meter över havet. Här uppe får du en fantastisk utsikt över Infjärden, samt Svensbyn och havet. Uppe på toppen så finns det även eldplatser och flera vindskydd. Berget i sig är även en naturlig del av Eliasleden som är en 26 kilometer lång vandringsled. På bergets baksida finns ett stort klapperstensfält med en ca 4000 år gammal offerplats.

I Piteå kan du även uppleva kultur. Bland annat har du Piteå konsthall, beläget mitt i centrala Piteå. Du har även Piteå museum som är värt ett besök.

Varje år är det även en av Sveriges största gatufestivaler i denna stad, nämligen Piteå Dansar Och Ler som går av stapeln den sista helgen i juni.

Ett besök på Piteå Havsbad är även det att rekommendera, oavsett årstid. Under vintern kan du ägna dig åt att åka skridskor, på våren beskåda flyttfåglar som tar en rast i Piteälvens mynning eller bada under sommaren.

Piteå har helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal för att söka efter lediga lägenheter att hyra i Piteå så vill vi att du ska veta att det är helt säkert. Vår sajt är trygg att använda. Dessutom är alla uthyrare seriösa så du kan även känna dig trygg med att hyra lägenhet i Piteå via någon av dem.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske vill ha en lägenhet i Piteå som är på ett visst antal kvm eller ett visst antal rum, men hittar bara de som är större? Det du kan göra, det är just att hyra en större lägenhet och sedan hyra ut ett rum eller två till andra . Du kan alltså själv bli hyresvärd och då använda dig av smarta digitala verktyg.

Hitta en bra lägenhet i Piteå hos BostadsPortal

Oavsett vad för typ av lägenhet i Piteå du är ute efter, så kan du ha stor nytta av att använda BostadsPortal. Här kan du söka efter lediga lägenheter i Piteå så väl som i andra orter och städer. När du ska söka efter en passande hyreslägenhet i Piteå se gärna till att använda dig av den avancerade sökningen samt testa också bostadsbevakning. Du bör registrera dig först bara.

Hos BostadsPortal finns det bara seriösa uthyrare. Du kan därmed känna dig trygg när du ska hyra lägenhet i Piteå samt att du även kan känna dig trygg och säker då du använder dig av vår sajt.

Har du en specifik fråga eller funderar över något så kan du kika in på vår FAQ sida. Om du inte hittar vad du vill veta där, så kan du välja att ta kontakt med vår kundtjänst.

Vi vill också passa på att önska lycka till i letandet efter en passande lägenhet i Piteå.