Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Boden

Lediga lägenheter i Boden

20 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
20 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Prästholmen, Sadelmakaregatan
4 756 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Boden

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Boden på BostadsPortal

Boden är en tätort i Norrbotten och här är det inte fel att bo! Om du är ute efter en hyreslägenhet i Boden så har du hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal kan du nämligen söka fram lediga hyreslägenheter i Boden.

Närmaste större stad, det är Luleå , men inte är inte allt för långt till Piteå heller. Dessutom ligger finska gränsen nära. Så att få tag på en hyreslägenhet i Boden att bo i, det är inte fel!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Boden

Här på BostadsPortal kan du hitta en bra hyreslägenhet i Boden, men det finns även flera andra bra bostadsalternativ. Du kan bland annat hyra ett helt hus om du vill samt att du även kan hyra stuga eller ett rum i Boden .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Boden

När du ska hyra lägenhet i Boden, så kan du snabbt söka fram allt som hyrs ut via den snabbsökning som finns. Dock kommer du att få fram alla alternativ då. Vill du vara mer noggrann i din sökning så ska du välja att gå in på den avancerade sökningen. För där kan du filtrera på ett bra sätt.

Avancerad sökning om du vill få med dina önskemål och krav

Har du en bild över hur din lägenhet i Boden ska se ut eller vara? Du kan med fördel söka fram lediga lägenheter i Boden som matchar de eventuella krav du har. Under den avancerade sökningen har du nämligen flera filtreringsmöjligheter.

Under denna sökning kan du fylla i vad du max kan betala i hyra, hur stor lägenheten ska vara, om det ska finnas hiss samt en massa mer. Du bör vara så noggrann du kan så att du får fram passande hyresrätter.

Klicka i bostadsbevakning

Ett enkelt sätt att få tag på en hyreslägenhet i Boden, det är att använda dig av bostadsbevakning . För att få tillgång till denna funktion, se till att registrera dig. Sedan gör du en avancerad sökning där du fyller i alla de krav du har. Därefter klickar du i att den sökningen även ska göras till en bevakning. Då kommer du få mail så snart det dyker upp nya lediga lägenheter i Boden. Fördelen är att du då inte behöver göra en ny sökning varje dag.

Inom vilket område i Boden vill du hitta lägenhet?

Boden har flera trevliga områden. Bland annat har du Sanden , Sveafält , Boden N , Boden SO och Präsholmen-Killingholmen .

Åka till och från Boden

Till och från Boden kan du åka på många olika sätt. Det går flera vägar genom denna ort. Bland annat väg 356 och riksväg 97. Du kan även välja att åka tåg till Boden eller buss. Närmaste flygplats är Luleå Airport.

Se och göra i Boden

Boden ligger i ett vacker, kargt landskap, mitt i Norrbotten. Här är det i första hand en hel del naturupplevelser. Upptäck det stora lugnet som finns i de djupa skogarna. Du kan även ägna dig åt aktiviteter som vandring, fiske, cykling samt att under vintern finns det en hel del saker som skidåkning med mera.

Boden är känd för sin vackra natur, men även för sin militära historia som länge präglat platsen. Här finns till exempel Bodens fästning, som anlades i början av 1900-talet. Denna består av fem olika fort som ramar in staden Boden.

I Boden har du även Försvarsmuseum där du kan lära dig mer om hur Sveriges försvar har sett ut genom tiderna. I Boden går det även att resa tillbaka i tiden, genom att besöka Western Farm. De erbjuder aktiviteter och shower som passar både stora och små.

Nära Boden finns även Laplandhusky Camp, som erbjuder hundspannsturer i den vackra naturen.

Storklintens vintersportanläggning ett perfekt alternativ för dig som gillar att kunna åka skidor på olika sätt. Under sommaren finns det fina vandringsleder nära.

Boden har även äventyrsbad och utebad samt att de har en hel del inom sevärdheter och aktiviteter, det året om. Du har även möjligheter till bra shopping, då det finns flera bra köpcentrum här. Du kan även handla lokala hantverk med mera.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du ska hyra lägenhet i Boden så vill du säkert ha en hyresvärd du känner dig trygg med. När du söker efter lediga lägenheter i Boden här hos oss på BostadsPortal så kan du få kontakt med seriösa uthyrare. Du kan även känna sig trygg och säker att vistas på vår sajt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om det är så att du ett tag har sökt efter lediga lägenheter i Boden men bara hittat sådana som är för små eller för stora, så finns ett alternativ. Välj att hyra en större lägenhet och hyr sedan ut rum du inte använder . Du kan alltså på egen hand bli hyresvärd. Det genom att använda dig av smarta digitala verktyg.

Sök efter en hyreslägenhet i Boden via BostadsPortal

Oavsett varför du är på jakt efter en lägenhet i Boden, så kan du med fördel söka efter lediga lägenheter i Boden här på BostadsPortal. Här finns det även lägenheter samt andra typer av bostäder i andra orter och städer.

Allra störst nytta av vår sajt, det har du genom att registrera dig eftersom det underlättar då du ska använda dig av vissa funktioner.

Om du ska hyra lägenhet i Boden så kan du vara säker på att de hyresvärdar eller uthyrare som finns här, de är seriösa och säkra att hyra av.

Tveka inte att höra av dig vid minsta lilla

Att hitta lediga lägenheter i Boden via BostadsPortal är enkelt. Du kan göra smarta sökningar så väl som lägga upp bostadsbevakningar.

Om du har en fråga eller flera, testa då att kolla in vår FAQ sida vi har med vanliga frågor och svar. Om du inte hittar svaret på det du undrar där, då kan du kontakta vår kundtjänst om du vill.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önskar dig ett stort lycka till i din sökning efter en ledig lägenhet i Boden.