Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Umeå

Lediga lägenheter i Umeå

70 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
70 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 58 m²
Marieområdet, Mariehemsvägen
8 741 SEK15 timmar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Umeå

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Umeå på BostadsPortal

Lägenhet är en den enklaste och vanligaste bostadsformen för unga människor i Sverige. Det är inte alltid det är så enkelt att hitta en lägenhet som passar precis det du letar efter då det ofta är många om budet i på lägenheter i Sverige. Hos BostadsPortal hittar du hyresbostäder i typerna, lägenhet , hus , rum och stuga .

Vi är här för att hjälpa dig. Här kan du enkelt hitta och hyra lägenhet i Umeå. Vi får in nya annonser på hyresrätter i Umeå varje dag från både privata och kommunala hyresvärdar. Antingen kan du välja att söka efter en lägenhet i hela Umeå eller filtrerat på bostadstyperna, lägenhet i Umeå, rum i Umeå , hus i Umeå och stuga i Umeå . Begränsa din sökning till enkla områden, om du kanske redan vet var din Umeå lägenhet ska ligga.

Hitta lediga lägenheter i Umeå som passar dig

Här hos oss på BostadsPortal har vi många smarta funktioner samt filtreringsmöjligheter. Det så att du ska kunna söka efter lediga lägenheter i Umeå som passar dig och de krav du har. Umeå är en stad som lockar många, mycket tack vare universitet, men det finns även gott om jobbmöjligheter här. Här på BostadsPortal kan du hitta lediga lägenheter i Umeå som är placerade mitt i centrala stan. Du kan även hitta lägenheter i andra områden i Umeå. Se till att göra en filtrerad sökning för att få tag på den perfekta lägenheten.

Andra typer av hyreslägenheter

Är du på utkik efter andra typer av bostäder, så har vi också ett utbud studenter som söker studentbostäder , de som söker inneboende rum hos rumskompis , för seniorer som söker seniorboende och möblerade lägenheter för dem som vill ha allt på plats innan inflyttning.

Att hyra lägenhet Umeå

Vi på BostadsPortal vill göra det enkelt och säkert för dig att hitta din lägenhet Umeå, därför kan du söka efter hyresrätter i hela Umeå, söka på ett specifikt område, eller söka efter den perfekta lägenheten i förhållande till storlek eller antal rum direkt på vår sida. Vi samlar marknaden på ett ställe så att du kan se alla lediga lägenheter i Umeå och inte behöver leta runt på flera olika sidor.

Lägenhet som uthyres i Umeå

Umeå är en populär stad som växer, inte minst på grund av universitetet . Närheten till stora grönområden och vattnet gör det populärt för folk i alla åldrar med olika hobbys. Även om det är många som flyttar hit är det också de som flyttar, alla kanske dock inte vill sälja sina Umeå lägenheter och hyr därför ut.

Om du letar lägenhet har du säkert sökt på lediga lägenheter Umeå – och du har du kommit rätt. Vi samlar annonser från privatpersoner och hämtar även annonser från andra stora sidor för att säkra att du hittar en lägenhet i Umeå som passar dig.

Aktivera på bostadsbevakning hos BostadsPortal

För att du ska hitta just det du söker eller för större chans att hitta lägenheten i Umeå du är ute efter, så är det bästa att använda dig av vårt bostadsbevakning . Du får du helt enkelt ett mail från oss varje gång det kommer nya hyreslägenheter Umeå. Filtrera och aktivera efter ditt önskemål och vi kontaktar dig automatiskt via mail, så fort vi hittar din lägenhet.

Sök bland lediga lägenheter i Umeå

Det finns många fördelar med att välja hyreslägenheter Umeå istället för att köpa. Till att börja med så tvingas du inte binda upp ett stort kapital och kanske ta lån. En annan positiv sida är att det som oftast inte är den som hyr som är ansvarig om större renoveringar eller liknande behöver göras, på så sätt får du också en tryggare ekonomi då du inte behöver planera för stora oväntade utgifter.

Inte minst är det bra att hyra lägenhet i Umeå om du inte riktigt är säker på hur länge du kommer att stanna, eller om något kommer förändras.

Med en hyresrätt i Umeå kan du relativt enkelt flytta, kanske till större lediga lägenheter Umeå om behovet finns. I tillfälle av att du ska flytta temporärt, eller kanske pendla kan du enkelt och gratis hyra ut din bostad hos oss!

Är lägenheten större? Hyr en bostad och bli hyresvärd

Har du hittat en större lägenhet som passar dig och dina behov men kanske aning större än planerat. Lugn du kan fortfarande hyra den och samtidigt hyra ut de rum du inte använder. Hos BostadsPortal så är det kostnadsfritt att hitta sin/sina hyresgäst/hyresgäster.

En annan fördel är att utnyttja våra digitala tjänster som gör hela uthyrningsprocessen enklare och smidigare. Vi är därför stolta över att berätta att vi har både skapat ett digitalt hyreskontrakt och en digital besiktningsprotokoll , till inflyttningsbesiktning och utflyttningsbesiktning .

Kontakta oss

Om du har några frågor eller behöver råd för att hyra lägenhet i Umeå, eller har en lägenhet uthyres i Umeå är du välkommen att se på vår supportsida eller kontakta vår kundservice på [email protected]

För att konstant hålla dig uppdaterad så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Läs gärna vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.

Lycka till med lägenhetssökandet i Umeå!