Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Umeå

Lägenheter i Umeå

48 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
48 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 33 m²
Umeå, Näckens väg
Etta i Tomtebo Ljus och fin lägenhet i vårt nybyggda hus i Tomtebo. Balkong, parkettgolv, vita vägga
2 timmar sedan
5 547 kr
Sida1av 3

Liknande annonser

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Umeå på BostadsPortal

Lägenhet är en den enklaste och vanligaste bostadsformen för unga människor i Sverige. Det är inte alltid det är så enkelt att hitta en lägenhet som passar precis det du letar efter då det ofta är många om budet i på lägenheter i Sverige. Men vi är här för att hjälpa dig. Här kan du enkelt hitta och hyra lägenhet i Umeå. Vi får in nya annonser på hyresrätter i Umeå varje dag från både privata och kommunala hyresvärdar. Antingen kan du välja att söka efter en lägenhet i hela Umeå, eller begränsa din sökning till enkla områden, om du kanske redan vet var din Umeå lägenhet ska ligga. Hittar du inte lediga lägenheter Umeå just idag, kan du använda dig av vårt bevakningsmail. Du får du helt enkelt ett mail från oss varje gång det kommer nya hyreslägenheter Umeå.

Sök bland lediga lägenheter i Umeå

Det finns många fördelar med att välja hyreslägenheter Umeå istället för att köpa. Till att börja med så tvingas du inte binda upp ett stort kapital och kanske ta lån. En annan positiv sida är att det som oftast inte är den som hyr som är ansvarig om större renoveringar eller liknande behöver göras, på så sätt får du också en tryggare ekonomi då du inte behöver planera för stora oväntade utgifter. Inte minst är det bra att hyra lägenhet i Umeå om du inte riktigt är säker på hur länge du kommer att stanna, eller om något kommer förändras. Med en hyresrätt i Umeå kan du relativt enkelt flytta, kanske till större lediga lägenheter Umeå om behovet finns. I tillfälle av att du ska flytta temporärt, eller kanske pendla kan du enkelt och gratis hyra ut din bostad hos oss!

Att hyra lägenhet Umeå

Vi på BostadsPortal vill göra det enkelt och säkert för dig att hitta din lägenhet Umeå, därför kan du söka efter hyresrätter i hela Umeå, söka på ett specifikt område, eller söka efter den perfekta lägenheten i förhållande till storlek eller antal rum direkt på vår sida. Vi samlar marknaden på ett ställe så att du kan se alla lediga lägenheter i Umeå och inte behöver leta runt på flera olika sidor.

Lägenhet som uthyres i Umeå

Umeå är en populär stad som växer, inte minst på grund av universitetet . Närheten till stora grönområden och vattnet gör det populärt för folk i alla åldrar med olika hobbys. Även om det är många som flyttar hit är det också de som flyttar, alla kanske dock inte vill sälja sina Umeå lägenheter och hyr därför ut. Om du letar lägenhet har du säkert sökt på lediga lägenheter Umeå – och du har du kommit rätt. Vi samlar annonser från privatpersoner och hämtar även annonser från andra stora sidor för att säkra att du hittar en lägenhet i Umeå som passar dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller behöver råd för att hyra lägenhet i Umeå, eller har en lägenhet uthyres i Umeå är du välkommen att se på vår supportsida eller kontakta vår kundservice på info@bostadsportal.se

För att konstant hålla dig uppdaterad så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Läs gärna vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.

Lycka till med lägenhetssökandet!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA