Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Umeå

Hyra rum i Umeå

49 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
49 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 13 m²
Umeå, Istidsgatan
Enkelrum studerande
8 timmar sedan
2 147 kr
Sida1av 3

Populära söktermer

Vill du hyra rum i Umeå?

Är du på utkik efter att hyra rum i Umeå hjälper vi dig att hitta den bostad som passar din nuvarande situation. Att vara inneboende är för många det första steget mot det självständiga livet och kan ge en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris.

Att hitta rum uthyres

Det finns många typer av hyresvärdar Umeå. Du kan hitta rum i t.ex. ett hus där det äldsta barnet flyttat ut, kedjehus eller lägenhet där en annan söker inneboende, eller du kan också leta efter korridorrum, studentrum eller kollektivboende. Det vanligaste är att man hittar ett ledigt rum i en lägenhet, eller i en villa där kanske barnen eller tidigare inneboende har bott.

Att vara inneboende i Umeå

Att hyra ett rum uthyres i Umeå eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du som oftast gemensamma utrymmen som delas såsom, badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få tillgång till utrymmen som andra lokaler, uteplats och t.ex. Tvättmaskin och torktumlare. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men hyr du i en i annan typ av bostad som, lägenhet är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller. Är du studerande och kan tänka dig att bli inneboende kan du finna flera studentrum på vår sida för studentboende .

Billigt boende i Umeå kommun?

Det kan finnas många orsaker till varför man flyttar hemifrån och söker ett rum som bostad. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Umeå och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast mer kostnadseffektivt att hyra rum för att man delar alla omkostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende. Om du är studerande och söker efter lägenheter Umeå kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Umeå kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad .

Om du är helt ny på marknaden och aldrig har sökt bostad tidigare kan man känna sig lite osäker i processen. BostadsPortal tar dig genom resan tryggt och säkert då vi kontrollerar alla annonser som lagts upp, även de rum uthyres. Om du själv vill hyra ut rum , har vi alla redskap som behövs till detta och det kostar givetvis ingenting.

Nyttiga länkar

Hyresgästföreningen

Studeravidare.se

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA