Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Umeå

Hyra hus i Umeå

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum hus på 86 m²
Haga, Erikslundsvägen
15 524 SEK29 januari

Liknande annonser i Umeå

Populära söktermer
  • Alla Hus

Hyra hus i Umeå på BostadsPortal

Letar du efter ett större hus Umeå som ett alternativ till kanske en mindre lägenhet? Här har vi samlat alla annonser till just dig som vill hyra hus, villa Umeå, småhus eller kedjehus i Umeå. Om du letar efter ett hem i vardagen så kan du hitta annonser med lediga hyresbostäder här.

Hyra hus i Umeå kommun - Vad letar du efter?

Umeå är för många en lockande ort att flytta till och bo i, med varierande natur, ett blomstrande näringsliv och fina omgivningar. I Umeå har vi alla möjliga bostäder så att du kan finna just den typen av boende du letar efter, förhoppningsvis nära både skola och arbete.

Det kan givetvis vara väldigt olika vilka önskemål man anser mest avgörande när man vill hyra hus Umeå. Hos BostadsPortal kan du anpassa din sökning efter just det som passar dig, letar du efter ett större eller mindre hus, hur många rum vill du ha, eller är det kanske hyran som styr. Du kan också anpassa din sökning geografiskt till ett specifikt område eller kanske hela Umeå kommun. Vill du titta på lediga hus i hela Umeå eller är det ett specifikt område som är intressant? Om du inte hittar det du söker på sidan kan du även använda kartan för att geografiskt bredda din sökning och kanske titta utanför det område du först hade tänkt dig.

Alla typer av hus och villor att hyra

Sökandet efter den perfekta bostaden kräver en god portion engagemang och tålamod och vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig. Eftersom att vi kombinerar privata och kommunala hyresvärdar breddar vi sortimentet och samlar hela marknaden på en plats. Du kan också välja att använda vår gratis service med bevakningsmail . Du ställer in dina sökkriterier och får ett mail varje gång vi har en nytt hus som hyrs ut i Umeå som passar det du letar efter. På så sätt kan du behöver du inte gå flera gånger om dagen och söka efter hus Umeå, vi gör jobbet för dig! När du har hittat något som passar är det bra att vara snabb som möjligt med att kontakta uthyraren. Det är många som söker efter lediga hus i Umeå och ofta så stänger uthyraren annonsen när de har fått in tillräckligt många förfrågningar. När du vill hyra villa Umeå är det också viktigt att tänka på att skriva ansökan på samma sätt som du hade skrivit en jobbannons. Ju mer information du ger om dig själv, ju säkrare känner sig hyresvärden och chansen är då större det är du som får huset.

När man hyr ett hus i Umeå kan man ju kosta på sig att välja en typ av bostad som man möjligen inte hade valt om man skulle köpa, eftersom man har tryggheten att kunna säga upp hyreskontraktet när det är dags att bege sig vidare. En annan stor fördel med att hyra en bostad är att man inte behöver spara ihop så mycket pengar för oförutsedda utgifter. Detta kan ge lite mera luft i ekonomin till att handla den inredning man verkligen önskar sig. Olika hus har olika regler för sina kontrakt beroende på om man hyr från en privat uthyrare eller en offentlig. Man kan t.ex. komma överens om med hyresvärden att man ibland t.o.m. kan få lov att måla om eller på annat vis renovera några av rummen, om både hyresvärd och hyresgäst anser att det finns ett behov.

För att få den största chansen att hitta det perfekta alternativet rekommenderar vi att man köper full åtkomst . Det ger åtkomst till kontaktuppgifterna till alla uthyrare så att du kan skriva en motiverad ansökan till huset du vill hyra. Detta tillsammans med ett fotografi kan ha stor betydelse för din framgång i bostadssökandet.

Kontakta oss

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor om radhus Umeå och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan höra av dig till oss om du har några frågor via Facebook Messenger eller mail. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste. På vår blogg delar vi med oss av inspiration, tips, idéer och information rörande din husjakt.

Lycka till med din jakt på det rätta huset att hyra!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA