Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Skellefteå

Lediga lägenheter i Skellefteå

20 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
20 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Norrböle, Östra Nygatan
6 305 SEK2 dagar sedan
2 rum lägenhet på 64 m²
Sjungande Dalen-Mobacken, Uppfinnarvägen
5 663 SEK2 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Skellefteå

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta din lediga lägenhet i Skellefteå på BostadsPortal

Hos oss på BostadsPortal hittar du stort utbud av olika hyresbostäder i typerna, lägenheter , rum , hus och stugor .

Om du är ute efter en specifik bostadstyp har vi också ett utbud av studentbostäder , rum hos rumskompis , seniorboende och möblerade lägenheter .

Är du intresserad av andra bostadstyper än lägenheter i Skellefteå?

Om du är ute efter andra hyresbostäder än bostadstypen lägenheter i Skellefteå, kan du se här vårt utbud av rum i Skellefteå , hus i Skellefteå eller stuga i Skellefteå .

Så enkelt, smidigt och tryggt hittar du en lägenhet i Skellefteå

Hos BostadsPortal har vi gjort det enkelt, smidigt och tryggt att hitta just din lägenhet. Hos oss hittar du nämligen allt samlat på en och samma sida. Via en enkel aktivering mottar du automatiskt mail på just den lägenhet du filtrerat efter.

Precisera din sökning med vår filtreringsmöjlighet

Vet du vad du vilken hyreslägenhet i Skellefteå du letar efter? Om du är på utkik efter något specifikt rekommenderar vi att du använder av vår filtreringsmöjligheterna. Du hittar filtreringsmöjligheterna på vänstra sidan. Här bockar du av efter ditt önskemål. Börja först med att välja vilken bostadstyp du är på utkik efter, lägenhet, rum , hus eller stuga. Du kan filtrera din sökning ytterligare med lägenhet i Skellefteå till hur många kvadratmeter det ska vara, prisklass. Du kanske har husdjur eller en lägenhet man vill hyra rum i.

Skapa Bostadsbevakning och hitta lägenhet i Skellefteå

När du söker efter lägenhet i Skellefteå är en stor hjälp vår bostadsbevakning . Genom att aktivera bostadsbevakning med ett enkelt swipe slipper du aktivt leta efter hyreslägenheter i Skellefteå. Vi sänder nämligen automatiskt ett mail, så fort BostadsPortal hittat den lägenhet du letar efter. På vänstra sidan hittar du som enkelt olika filtreringsmöjligheter som du fritt kan använda till att sortera i bostäderna och endast kunna se de lägenheter i Skellefteå som är relevanta för dig. Du aktiverar genom att swipea den orangea boxen till vänster.

Så enkelt och smidigt aktiverar du bostadsbevakning. Nus ka du bara luta dig tillbaka och vi kontaktar dig automatiskt via mail när det kommer in nya bostäder som uppfyller dina krav.

Känn dig trygg när du söker lägenhet i Skellefteå

Innan vi publicerar alla bostadsannonser ute på BostadsPortal har vi alltid en valideringsprocess, vilket innebär att vi alltid manuellt godkänner alla annonser innan vi lägger ut dem på plattformen. Du kan därför enkelt, tryggt och säkert kontakta hyresvärden antingen på telefon eller via vårt meddelandesystem.

Att göra i Skellefteå

I Skellefteå hittar du spännande och roliga saker att göra för hela familjen tex. kan du åka ut till Skellefteå Adventurepark, det är en härlig barnäventyr ett par meter från marken. Världens förnämsta mineralsamlingar, besök vildmarksgruva i Varuträsk, något för hela familjen.

De närliggande städer som Piteå och Umeå , är det cirka en timme med tåg till Piteå och cirka 2 timmar med tåg till Umeå.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte det du söker kanske? Har du förälskat dig i en alldeles för stor lägenhet? Du kan i lugn och ro hyra den genom att själv bli hyresvärd. När du blir hyresvärd kan du hyra ut de rum du inte använder. Hos oss kan du hitta din/dina potentiella hyresgäst/hyresgäster helt gratis.

Checka in våra digitala tjänster

Utöver att du kan hitta en hyresgäst helt gratis på BostadsPortal, kan du också använda dig av våra digitala tjänster helt gratis. Detta kan göra uthyrningsprocessen enklare, tryggare och mer säkert för dig. Vi har både utvecklat ett digitalt hyreskontrakt som hjälper dig med att utforma en juridisk korrekt hyreskontrakt och ett digitalt besiktningsprotokoll , till användning av inflyttningsbesiktning och utflyttningsbesiktning .

Kontakta oss

Har du frågor eller önskar mer information, så är du välkommen till att kontakta vår kundtjänst . Vi vill mer än gärna vara behjälpliga och kan alltid kontaka oss via Messenger och mail.

All lycka önskas med att finna din lägenhet i Skellefteå.