Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kiruna

Hyresbostäder i Kiruna

3 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 39 m²
Kiruna, Thulegatan
3 821 SEK2 dagar sedan
2 rum lägenhet på 52 m²
Kiruna, Lappgatan
4 903 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Kiruna

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kiruna på BostadsPortal

Du som vill hyra bostad i Kiruna, du har hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal kan du nämligen söka fram många lediga bostäder i Kiruna. Kiruna som är ett utpräglat gruvsamhälle ligger i Lappland, det mellan de två bergen Luossavaara och Kiirunavaara.

Bor du i Kiruna så har du nära till mindre orter som Jukkasjärvi , Kurravaara och Svappavaara . Du har även större orter som Abisko uppåt och Gällivare neråt.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kiruna

När det gäller hyresbostäder i Kiruna så kan du välja mellan lite olika alternativ. Du kan till exempel välja att hyra en lägenhet i Kiruna om du vill men du har även andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel hyra hus , hyra stuga samt att du också kan hitta rum som hyrs ut i Kiruna .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kiruna

Du kan snabbt få fram alla lediga bostäder i Kiruna genom att använda dig av snabbsökningen som finns längst upp på sidan. Du bara skriver in Kiruna och klickar sök. Då får du fram alla hyresbostäder i Kiruna som är lediga just nu. Föredrar du att kunna filtrera din sökning, gå då vidare till den avancerade sökningen.

Filtrera din sökning på bra sätt

När du ska få fram en bostad i Kiruna som passar dig, så är det ju viktigt att filtrera efter just de krav eller önskemål du har. När du gör en avancerad sökning så kan du filtrera på lite olika sätt. Du kan till exempel fylla i minsta antal rum eller max antal rum så väl som skriva in hur många kvm du behöver ha.

Andra val du kan göra är att fylla i vad du max vill betala i hyra, hur länge det ska gå att hyra bostaden, om den ska ha balkong, hiss eller annat.

Gör en smart Bostadsbevakning av lediga bostäder i Kiruna

En fördel du har om du registrerar dig hos oss på BostadsPortal är att du inte behöver göra nya sökningar varje dag om du inte vill. För du kan då lägga upp en så kallad Bostadsbevakning . Du fyller då i alla de filtreringar du vill ha med, samt klickar i den ruta där det står Bostadsbevakning. När nya lediga bostäder i Kiruna kommer in på vår sajt, så får du ett mail.

Inom vilket område i Kiruna vill du hitta bostad?

Kiruna har flera bra områden som Tuolluvaara , Glaciären-Solvinden samt att du även kan välja att bo i centrala Kiruna .

Så kan du ta dig till Kiruna

För att komma till Kiruna, så kan du välja lite olika sätt. Föredrar du att ta bilen så genomkorsas orten av E10 samt att du även har länsväg 870. Sedan så har Kiruna även en egen flygplats, om du hellre tar flyget. Du kan även ta tåget, då Malmbanan går här.

Sevärdheter och aktiviteter i Kiruna

Kiruna är en plats där det finns mycket att se och göra oavsett vad det är för årstid. Du har även sevärdheter nära i både Abisko och andra orter.

En häftig sak att uppleva, det är en guidad tur i LKAB:s järnmalmsgruva. Där kan du lära dig hur man bryter malm.

Missa inte heller att kolla in Kiruna kyrka, som är mycket vacker. Denna kyrka för tankarna till både norska stavkyrkor och samiska kåtor. Denna kyrka har sedan 1912 legat på en höjd i en park med fjällbjörk och rönn.

En annan vacker kyrka är den som ligger i Jukkasjärvi . Det är en träkyrka som har annorlunda och djärva altarmålningar av Bror Hjorth. Denna kyrka är Lapplands äldsta samt att det även är Sveriges enda bevarade kyrka med timmerkistkonstruktion. Kyrkan byggdes på 1600-talet.

Kolla även in Samegårdens museum och lär dig mer om samernas traditioner och liv.

Sedan så har du givetvis Ishotellet som är värt ett besök. Den ligger cirka 15 minuter från flygplatsen. Här finns det aktiviteter året runt.

Under vinterhalvåret kan du besöka Aurora Sky Station för att uppleva det fantastiska norrskenet. Denna plats ligger tio mil nodrväst om Kiruna, i Abisko. När du ändå är i Abisko, passa då på att även besöka Abisko nationalpark med den berömda Lapporten.

Kiruna har något för alla, året om! Så missa inte att ta del av allt de har att erbjuda. Det är allt från vacker natur till historia och kultur!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som inte har hittat en bostad i Kiruna som matchar de krav eller önskemål du har eller att du bara hittar bostäder med för många rum, du har ett smart alternativ. Du kan hyra denna bostad, samt sedan hyra ut ett rum eller två .

BostadsPortal – Passar för dig som letar efter en bostad i Kiruna

BostadsPortal har valt att samla uthyrare och de som vill hyra på ett och samma ställe. Vi har skapat en trygg och säker sajt där det ska vara lätta att hitta lediga bostäder i Kiruna och även i andra orter och städer.

Du kan registrera dig här hos oss för att få full tillgång till alla smarta funktioner som Bostadsbevakning eller för att kunna ta kontakt med uthyrare.

Du kan använda dig av våra olika sökfunktioner för att hitta bra hyresbostäder i Kiruna. Du kan hitta allt från lägenheter till hus , stugor och rum i Kiruna .

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som använder dig av BostadsPortal för att leta efter hyresbostäder i Kiruna, du kan känna dig helt trygg och säker på vår sida. Sedan så har vi bara seriösa uthyrare här och det innebär att du även kan känna dig trygg i att hyra bostad i Kiruna via någon av dessa.

Vill du få svar på en fråga du har, så har vi en bra kundtjänst du kan kontakta. Sedan så har vi även skapat en FAQ sida. Där finns det många vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal passar även på här och nu att önska dig ett stort lycka till i jakten på en bostad i Kiruna.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA