Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Boden

Hyr bostad i Boden

19 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
19 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Prästholmen, Bastugatan
5 361 SEK16 timmar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Boden

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Boden på BostadsPortal

Boden, en charmig tätort i Norrbotten , är verkligen en utmärkt plats att bo på! Om du letar efter en bostad i Boden, har du kommit till rätt ställe. Här på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Boden.

Närmaste större stad är Luleå och det är inte heller alltför avlägset till Piteå . Dessutom är den finska gränsen bara en kort resa bort. Att hitta en bostad att hyra i Boden är inte fel!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Boden

Om du ska hyra bostad i Boden, fundera då på vad du kan tänka dig för alternativ. Du måste inte begränsa dig till enbart lägenheter i Boden . Du kan nämligen hyra stuga så väl som hus . Det finns även rum i Boden som hyrs ut.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Boden

När du planerar att hyra en bostad i Boden, har du en snabb och bekväm sökfunktion till ditt förfogande, en så kallad snabbsökning, som ger dig översikt över tillgängliga alternativ. Men om du önskar göra en mer preciserad sökning, rekommenderar vi att du utforskar den avancerade sökfunktionen. Där har du möjlighet att använda olika filter för att finjustera din sökning på ett effektivt sätt.

Gör din sökning med filtrering

Har du en tydlig vision av hur din framtida bostad i Boden ska vara? Du har möjlighet att skräddarsy din bostadssökning genom att leta efter lediga bostäder i Boden som uppfyller dina specifika önskemål. Genom den avancerade sökfunktionen har du tillgång till flera filtreringsalternativ.

I den avancerade sökningen kan du ange den maximala hyran du är beredd att betala, önskad storlek på bostaden, om det bör finnas hiss och mycket mer. Det är klokt att vara så detaljerad som möjligt för att hitta bostäder som passar dina behov och önskemål. På så sätt kan du snabbt och effektivt hitta den perfekta bostaden att hyra i Boden.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Boden

Ett bekvämt sätt att leta efter en ledig bostad i Boden är att dra nytta av vår Bostadsbevakningsfunktion . För att använda den här funktionen, se till att du först registrerar dig. Därefter kan du genomföra en avancerad sökning där du specificerar alla dina krav och önskemål.

I detta steg, kryssar du i alternativet att sökningen också ska fungera som en bevakning. Resultatet blir att du får e-postmeddelanden så snart det dyker upp nya lediga bostäder i Boden som matchar dina kriterier. En fördel med detta är att du slipper göra dagliga sökningar, vilket sparar tid och möjliggör att du kan vara bland de första att höra om nya tillgängliga bostäder.

Inom vilket område i Boden vill du hitta bostad?

Bostäder finns att finna ibland annat Sanden , Sveafältet , Boden N, Boden SO och Prästholmen .

Så tar du dig till Boden

För att resa till och från Boden finns flera transportalternativ tillgängliga. Det finns flera vägar som leder till och genom denna stad, inklusive väg 356 och riksväg 97. Dessutom har du möjligheten att välja tåg eller buss som transportmedel till Boden. Om du föredrar att flyga, så finns närmaste flygplats vid Luleå Airport, vilken erbjuder flygförbindelser till och från regionen.

Upplev vad Boden har att erbjuda

Boden, beläget mitt i Norrbotten , omges av en vacker och robust natur som lockar till en mängd olika naturupplevelser. Här kan du utforska den djupa tystnaden i de skogiga områdena, njuta av vandring, fiske och cykling, samt på vintern ta del av skidåkning och andra vintersportaktiviteter.

Staden Boden är känd för sin enastående natur, men också för sin historiska militära betydelse som har präglat området under lång tid. Bodens fästning är ett framstående exempel på detta, med sina fem fort som omger staden och skapar en imponerande bild.

Bodens Försvarsmuseum ger dig insikter om Sveriges försvarshistoria genom tiderna. Du kan också göra tidsresor genom att besöka Western Farm, som erbjuder spännande aktiviteter och shower som tilltalar både unga och gamla.

Nära Boden hittar du Laplandhusky Camp, där du kan uppleva hundspannsturer i den vackra naturen, och Storklintens vintersportanläggning är ett utmärkt val för skidentusiaster. Sommaren erbjuder också vackra vandringsleder i närheten.

Boden har ett äventyrsbad och utebad för de som älskar vattenaktiviteter, samt ett brett utbud av sevärdheter och aktiviteter som pågår året runt. Här finns också möjligheter till shopping med flera köpcentrum och lokala hantverksbutiker där du kan hitta unika produkter och souvenirer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en bostad att hyra i Boden är det självklart viktigt att du har förtroende för din hyresvärd. Genom att söka lediga bostäder i Boden här på BostadsPortal, kan du vara säker på att du kommer i kontakt med seriösa och pålitliga uthyrare. Vi strävar efter att skapa en säker och trygg miljö för alla användare av vår webbplats, så att du kan känna dig bekväm och förtroendefull i din sökning och kontakt med hyresvärdar.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har letat efter lediga bostäder i Boden under en tid, men inte hittat något som passar din storlekspreferens, finns det en smart lösning att överväga. Du kan välja att hyra en större bostad och sedan hyra ut de rum du inte behöver. På så sätt kan du själv agera som en hyresvärd och dra nytta av digitala verktyg som förenklar hela processen.

BostadsPortal hjälper dig hitta en bostad i Boden

Oavsett anledningen till din bostadssökning i Boden, är det fördelaktigt att söka efter lediga lägenheter på BostadsPortal.

För att maximera din användarupplevelse på vår sida rekommenderar vi att du registrerar dig, vilket underlättar användningen av våra funktioner. Att hitta lediga bostäder i Boden genom oss är en enkel process. Du kan använda smarta sökfunktioner och sätta upp bevakningar för att hålla dig uppdaterad om nya bostäder.

Om du har frågor, kan du ta en titt på vår FAQ-sida där vi besvarar vanliga frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga där, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för hjälp.

Vi på BostadsPortal önskar dig stort lycka till i din sökning efter en ledig bostad i Boden!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA