Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Haparanda

Hyresbostäder i Haparanda

52 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
52 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Haparanda, Stationsgatan
7 132 SEK2 dagar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Haparanda

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Haparanda på BostadsPortal

Haparanda, Sveriges östligaste tätort, gränsar till Finland. Om du vill hyra bostad i Haparanda, så gör du ett bra val. Haparanda är en mycket trevlig plats att bo på! Du kan på enkelt sätt leta efter lediga bostäder i Haparanda. Det via BostadsPortal. Kanske du inte varit här innan, men hört talas om denna ort? Under 2021 så syntes ju skärgårdsdelarna av denna ort i programmet Robinson.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Haparanda

Om du vill se alla lediga bostäder i Haparanda så kan du söka fram alla dessa via vår portal. Det finns olika bostäder i Haparanda att hyra, såsom lägenheter i Haparanda , men även andra bra bostadsalternativ. Så du som vill ha en bostad i Haparanda i form av en hyresrätt, du kan hitta en hel del att välja på.

I Haparanda finns allt du behöver

Haparanda har allt du behöver, såsom bibliotek, simhall, skolor för både stora och små samt mycket mer.  Dessutom finns det vårdcentral, livsmedelsbutiker, affärer, samt annat du behöver ha då du bor i en bostad i Haparanda.

Det finns även goda jobbmöjligheter i denna stad. Här har bland annat Ikea etablerat sig samt att det även finns flera andra större företag som verkar här.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Haparanda

Det finns ganska gott om bostäder i Haparanda, så det går snabbt och smidigt att hitta lediga bostäder i Haparanda att kunna hyra. Allra enklaste sättet att få fram dem, det är att skriva in Haparanda i sökrutan längst upp på sidan. Du kan även göra en lite mer avancerad sökning med filtrering om du vill ha med egna önskemål och krav.

Smart sökfunktion med filtreringsmöjligheter

Vi har även en sökfunktion du kan använda dig av, om du vill filtrera fram specifika hyresrätter med vissa krav eller vissa önskemål.  Du kan bland annat då söka efter lediga bostäder i Haparanda med hiss, eller en bostad i Haparanda som har ett visst antal rum. Sök efter specifikt område, eller sök efter närhet till skolor. För många är det viktigt att kunna ha nära till olika saker eller att bostaden i sig har det man behöver som till exempel att den ska vara möblerad.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Haparanda

Du kan använda dig av vår Bostadsbevakning med för att hitta lediga bostäder i Haparanda. Du fyller då i allt du vill att din bostad ska innehålla. När matchande alternativ kommer, då meddelas du om det.  Denna funktion kan du ha stor nytta av, särskilt om du inte har tid att kolla på sajten varje dag.

Inom vilket område i Haparanda vill du hitta bostad?

Haparanda har många trevliga områden att erbjuda. Du kan bo centralt i Haparanda, så väl som i områden som Seskarö , Nikkala , Karungi , Kärrbäck och så vidare.

Mysiga Haparanda

Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Här är en blandning av norrländsk kultur och natur. Staden i sig är lika magisk under midnattssolen som under norrskenet. Att hyra en bostad i Haparanda är inte fel, för här är det lätt att trivas. Staden ligger dessutom precis vid riksgränsen vid Finland samt gränsar till den finländska staden Torneå.

Haparanda i sig kan te sig olik, beroende på vilken årstid det är. Att bo här gör att du kan ägna dig åt en mängd olika saker.

Läge och transport

Haparanda är en tätort i Norrbotten och dessutom Sveriges östligaste ort. Den viktigaste vägen genom denna stad är Europaväg 4. Du har även riksväg 99 som även kallas Norrskensvägen som börjar i Haparanda och går norrut.

Mellan Haparanda och Umeå går busslinjen Norrlandskusten samt att det även går tåg, bland annat till Kalix , Boden och Luleå .

Närmaste flygplatsen är Kemi-Torneå flygplats, som ligger i Finland. Den närmaste svenska flygplatsen är Luleå - Kalix flygplats, cirka 130 km bort.

Nöjen och sevärdheter

När du hyr bostad i Haparanda, så finns alltid något att göra eller något att se. Under vintern finns fantastiska möjligheter till vinteraktiviteter som skidåkning, åka skoter, hundspann med mera. Du kan även ägna dig åt att bada bastu, då det är en stor grej här. Det finns till och med ett bastumuseum. Svenska Bastuakademien har sitt säte i Kukkolaforsen och är där som museet finns.

Under sommaren kan du ägna dig åt fiske i Torne älv, njuta av midnattssolen eller upptäcka Haparandas skärgård, som även är en nationalpark.

I Haparanda är det en trevlig blandning av både svensk och finsk kultur och det är även mycket enkelt att åka över till Finland. Där finns det också en hel del att se och göra.

Hittar du inte vad du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du inte hittar vad du söker när du letar bostad i Haparanda, kanske du då kan hyra något större? Du kan då välja att hyra ut ett rum eller halva bostaden om du vill.

Enkelt att hyra bostad i Haparanda via BostadsPortal

Om det är så att du känner att Haparanda, det är en stad du vill bo i, då ska du definitivt söka efter lediga bostäder i Haparanda. Det är enkelt att hitta olika bostadsalternativ, samt att det även är enkelt att sedan kunna kontakta uthyraren av en bostad som intresserar dig. Haparanda är en stad med många möjligheter, så det är inte fel att satsa på att hyra en bostad här.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det ska vara tryggt att hyra bostad i Haparanda samt även tryggt att leta lediga bostäder i Haparanda. Att använda BostadsPortal är säkert och här är finns bara seriösa hyresvärdar. Du behöver därmed inte vara orolig för att du ska råka på oärliga personer eller inte få den lägenhet du blivit lovad.

Vi önskar dig ett stort lycka till med din nya bostad i Haparanda, som du förhoppningsvis snart har hittat här via oss.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA