Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kalix

Hyresbostäder i Kalix

20 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
20 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 54 m²
Kalix, Brödragatan
5 094 SEKIgår
5 rum hus på 124 m²
Kalix, Kvarnvägen
8 900 SEK6 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Kalix

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kalix på BostadsPortal

Letar du efter en bra bostad i Kalix? Denna plats, som kanske är mest känd för sin löjrom, erbjuder en trivsam livsmiljö. Genom BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Kalix. För att få full tillgång till alla funktioner, rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss.

Att bo i Kalix ger dig närhet till mindre orter som Bredviken och Sandviken , samt en smidig anslutning till Finland. Dessutom är städerna Luleå och Piteå inte långt borta, vilket ger dig ytterligare alternativ för aktiviteter och möjligheter.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kalix

Du som letar efter lediga bostäder i Kalix kommer upptäcka att det finns flera olika typer av bostäder att hyra. Även om det är mycket vanligt med hyreslägenheter så har du även möjligheterna att hyra ett rum så väl som du kan hyra stuga eller hyra ett helt hus i Kalix .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kalix

Du kan snabbt och smidigt få fram precis alla lediga bostäder i Kalix som finns just nu, genom att använda snabbsökningen. Då är det bara att skriva in Kalix i sökrutan längst upp. Vill du hellre ha olika filtreringsmöjligheter, använd då vår avancerade sökning.

Anpassa din sökning efter dina önskemål

När du ska hyra bostad i Kalix så är det ju fördelaktigt att hitta en bostad som uppfyller dina specifika krav och preferenser. Under den avancerade sökningen finns ett antal filtreringsalternativ tillgängliga. Du har möjligheten att specificera önskat antal rum, både minimum och maximum, samt den önskade kvadratmeterstorleken på din bostad i Kalix.

Utöver detta finns andra filtreringsalternativ tillgängliga. Du kan exempelvis markera om det är en nödvändighet med hiss, om bostaden måste ha en balkong eller om parkeringsmöjlighet är ett krav för dig.

Sätt upp en egen bostadsbevakning av lediga bostäder i Kalix

Självklart kan du välja att besöka vår webbplats dagligen för att söka efter nya lediga bostäder i Kalix. Men om du vill undvika att behöva göra just detta, så finns det en riktigt bra funktion du kan använda dig av. Men du måste registrera dig hos oss för att kunna använda den! Funktionen i sig heter Bostadsbevakning .

Genom att utföra en filtrerad sökning och aktivera Bostadsbevakningen kommer vi att skicka e-postmeddelanden när nya bostäder i Kalix som matchar dina kriterier dyker upp på vår sida.

Inom vilket område i Kalix vill du hitta bostad?

Områden i Kalix som har hyresbostäder är bland annat Kalix-Nyborg , Bondersbyn , Morjärv , Töre och Överkalix .

Transportmöjligheter till och från Kalix

Både E4an och E10 går igenom Kalix kommun. Du har även länsväg 356 som går genom den nordvästra delen. Genom den sydöstra delen har du länsväg 398. Sedan finns det även tåg så väl som buss!

Upptäck vackra Kalix

Kalix är en blomstrande, om än liten, kommun som har mycket att erbjuda. Här finns världens nordligaste skärgård, rik på öar och skönhet. Kalix älv är en fröjd för fiskeentusiaster och under sommaren kan du njuta av båtturer längs älven och genom skärgården.

Denna plats har också en rad sevärdheter. Kalix kyrka, Sveriges nordligaste medeltida kyrka, har anor från första hälften av 1400-talet. En annan vacker kyrka är Björkfors kyrka, uppförd på Nordanskär under 1880-talet av J.A Bergman. Vid den tiden var Nordanskär världens nordligaste kurort, besökt av framstående personer som Selma Lagerlöf.

Björknäs gravröse, ett bronsåldersröse, och två stensättningar utgör Kalixbygdens största gravröse. Björkfors Herrgård, i den eleganta Gustavianska stilen, byggdes 1832 av den kände industrimannen och skeppsredaren Johan Bergman Olsson från Näsbyn.

Kalix Kopparbruk presenterar rester av den gamla hyttan, gruvhål, slagg och en imponerande kolbotten efter en av Sveriges största kolmilor. Vid Bottenvikens skärgård, på Malören, finner du Malörens kapell – även känt som Skärgårdens lilla kyrka. Kapellet uppfördes 1770, genomgick renovering och återinvigning 1958.

Sommarvistelser vid någon av kommunens fina sandstränder är också njutbart. De främsta stränderna är Storöns havsbad och Frevisörens Camping.

I Kalix centrum ligger Ryssgraven, en massgrav för svenska och ryska soldater från 1808 och 1809 års krig.

Förutom dessa nämnda sevärdheter finns det mycket mer för dig att utforska. Det bästa är att när du väl kommit till rätta i din bostad i Kalix, att ge dig ut och upptäcka dem på egen hand.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du surfar in på BostadsPortal samt använder våra sidor, så kan du känna dig trygg. Vår sajt är mycket säker att vara på och använda dig av. Sedan vill vi även att du ska veta att det är minst lika tryggt att hyra bostad i Kalix. Alla våra uthyrare är seriösa samt att vi har även kollat upp dem alla!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du ett tag har letat efter en bostad i Kalix att hyra, men inte riktigt fått fram exakt det du söker, så testa en annan sak. Sök efter större bostäder, men med resten samma krav. Kanske du då kan hitta en bostad som passar? Då kan du senare välja att hyra ut ett av rummen om du vill.

BostadsPortal är bra för dig som behöver en bostad i Kalix

Vi på BostadsPortal vill vara ditt första val för att leta efter lediga bostäder i Kalix med! Här hos oss är det enkelt att söka efter en bostad i Kalix som matchar de krav och de önskemål du har. Du kan enkelt göra olika filtreringar.

Något vi rekommenderar dig att göra, det är att registrera dig här på vår sida. Det kommer att underlätta din bostadssökning på ett bra sätt och ger dig bra tillgång till olika funktioner.

Vår plattform är trygg och säker så väl som den är lätt att använda. Du kan hitta många bostadsalternativ här, både i Kalix så väl som i andra städer och orter runt om i Sverige.

Vill du ställa frågor, är vår kundtjänst tillgänglig för kontakt när du än behöver. Du kan också ta en titt på vår FAQ-sida, där vi har samlat vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal önskar dig stort lycka till i jakten på den perfekta bostaden i Kalix!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA