Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kalix

Lediga lägenheter i Kalix

23 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
23 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Kalix, Köpmannagatan
5 470 SEK21 timmar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Kalix

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kalix på BostadsPortal

Vill du hitta en bra lägenhet i Kalix? Denna ort, som kanske är mest känd för sin löjrom är faktiskt en riktigt trevlig plats att bo på. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Kalix på mycket enkelt sätt. Registrera dig gärna hos oss för att få full tillgång till allt du behöver.

När du bor i Kalix så har du nära till mindre orter som Bredviken och Sandviken samt att du även har mycket nära till Finland. Sedan ligger inte Luleå och Piteå allt för långt bort heller.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kalix

Är det just en hyreslägenhet i Kalix som du vill ha? Du har nämligen andra bostadsalternativ med att välja på. Du kan bland annat hyra stuga , eller hyra ett hus i Kalix . Sedan går det även att hitta rum som hyrs ut i Kalix.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kalix

Här hos oss på BostadsPortal så finns det en snabbsökning, längst upp med en ruta. Väljer du att söka på Kalix via den så får du upp alla lediga bostäder i Kalix, inte bara lägenheter. Är det bara lägenheter du vill ska listas samt att du kanske även vill filtrera efter andra krav, då är det bättre att använda vår avancerade sökning.

Filtrera din sökning som du vill ha det

När du ska hyra lägenhet i Kalix så är det ju inte fel att hitta en lägenhet som passar dina krav eller önskemål. Under den avancerade sökningen har du flera filtreringsmöjligheter. Du kan till exempel fylla i hur många rum lägenheten ska ha som minst eller mest eller hur många kvm den ska vara på.

Du har även andra filtreringar du kan göra. Du kan klicka i att det måste finnas hiss eller att det måste finnas en balkong eller parkering.

Se till att göra en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Kalix

Du kan så klart välja att besöka vår sajt varje dag för att göra en ny sökning av lediga lägenheter i Kalix, men vill du slippa det, gör då en bostadsbevakning. Du måste vara registrerad för att göra en sådan. Du gör då som en filtrerad sökning samt klickar i Bostadsbevakningen . När nya lägenheter i Kalix kommer in på vår sida, som passar dig, så mailar vi!

Inom vilket område i Kalix vill du hitta lägenhet?

Kalix har flera områden som Kalix-Nyborg , Bondersbyn , Morjärv , Töre samt Överkalix .

Så tar du dig till och från Kalix

Genom Kalix kommun så går både E4 och E10. Sedan så går länsväg 356 genom den nordvästra delen av kommunen. Genom den sydöstra delen går länsväg 398. Du har även valet att åka buss, eller tåg.

Vad du kan se och göra i Kalix

Kalix är en liten, men blomstrande kommun. Här finns världens nordligaste skärgård med många öar. Kalix älv är perfekt för dig som gillar att ägna dig åt fiske. Under sommaren går det båtturer på älven samt runt i skärgården.

Kalix har även gott om sevärdheter. Bland annat Kalix kyrka som är Sveriges nordligaste medeltidskyrka. Den är från första hälften av 1400-talet. En annan fin kyrka är Björkfors kyrka som byggdes under 1880-talet på Nordanskär av J.A Bergman. På den tiden var Nordanskär världens nordligaste kurort som besöktes av bland andra Selma Lagerlöf.

Du har också Björknäs gravröse, som är ett bronsåldersröse och två stensättningar. Detta är även Kalixbygdens största gravröse.

Björkfors Herrgård är även det en fin sevärdhet som uppfördes 1832 i Gustaviansk stil. Det av den kände industri- och affärsmannen samt skeppsredaren Johan Bergman Olsson från Näsbyn.

Sedan finns också Kalix Kopparbruk. Här kan du se rester av den gamla hyttan, gruvhål, slagg och en stor kolbotten efter en av Sveriges största kolmila.

Om du tar dig längst ut i Kalix och Bottenvikens skärgård så hittar du Malörens kapell som även kallas för Skärgårdens lilla kyrka. Detta kapell byggdes 1770, samt att det restaurerades och återinvigdes 1958.

Sommartid är det även trevligt att besöka någon av de fina sandstränderna i kommunen. De två största stränderna är Storöns havsbad och Frevisörens Camping.

Mitt i Kalix centrum finns även Ryssgraven. Det är en massgrav med svenska och ryska soldater från 1808 och 1809 års krig.

Utöver alla nämnda sevärdheter så finns det en hel del mer än bara detta. Det bästa är att du ger dig ut för att upptäcka dem på egen hand.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra lägenhet i Kalix, du kan vara säker på att de uthyrare du hittar här är seriösa. Sedan är vår sajt i sig även mycket trygg och säker att vara på samt använda dig av.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte den hyreslägenhet i Kalix du tänkt dig? Vi har ett förslag! Du kan hyra en större lägenhet än vad du har behov av själv. För då kan du faktiskt hyra ut ett rum om du vill och bli lite av en hyresvärd du med. Du kan då använda dig av smarta, digitala verktyg.

Lediga lägenheter i Kalix kan du hitta via BostadsPortal

När du ska leta efter lediga lägenheter i Kalix, låt då BostadsPortal vara ditt första val! Med hjälp av oss kan du få tag på en lägenhet i Kalix som passar dig och de behov du har. Du får gärna registrera dig hos oss, för det gör allt enklare. Särskilt om du ska lägga upp bostadsbevakning eller ta kontakt med en uthyrare.

Här hos oss är det enkelt att söka efter lägenheter så väl andra bostadsalternativ. Det i Kalix så väl som i andra orter och städer. Sedan är det även en trygg sajt att vara på!

Vill du ställa en fråga, så kan du ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Du kan även testa att kika in på vår sida med FAQ. Där har vi nämligen samlat vanliga frågor och svar.

Ett stort lycka till i jakten på en bra lägenhet i Kalix vill vi på BostadsPortal önska dig!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA