Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lycksele

Lediga lägenheter i Lycksele

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum6 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 75 m²
Lycksele, Villarydsvägen
5 241 SEKIgår
6 rum lägenhet på 133 m²
Lycksele, Storgatan
10 473 SEK2 maj

Liknande annonser i Lycksele

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Lycksele på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Lycksele? Här på BostadsPortal så listar vi lediga lägenheter i Lycksele så väl som andra bostadsalternativ. Lycksele ligger i Lappland, Västerbottens län. Här finns det mycket att se och göra oavsett om du föredrar att aktivera dig, vara ute i naturen eller ägna dig åt shopping.

Lycksele har nära till mindre orter som Granö , Bratten, Umgransele och Rusksele . Närmaste större stad är Umeå och Skellefteå .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Lycksele

Hos oss på BostadsPortal finns det många lediga lägenheter i Lycksele men det även finns även flera andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett hus eller en stuga i Lycksele . Rum i Lycksele finns det också som hyrs ut.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Lycksele

Vill du snabbt hitta en hyreslägenhet i Lycksele? Du kan göra en snabbsökning, med rutan längst upp. Var dock medveten om att du får upp alla typer av bostäder på denna sökning. Du som bara vill få upp alla lediga lägenheter i Lycksele, du bör göra en avancerad sökning. Du kan då även filtrera efter olika krav.

Filtrera din sökning

Hur vill du att din nästa lägenhet i Lycksele ska vara? Oftast finns det ju ett behov av ett visst antal rum eller att lägenheten har ett visst antal kvm. I den avancerade sökningen kan du fylla i detta. Du kan även filtrera efter andra saker du tycker är viktigt att lägenheten har.

Du kan skriva in vad du max vill betala i hyra, samt även fylla i minsta hyresperiod, inflyttningsdatum och så vidare. Sedan går det även att klicka i om det ska finnas saker som balkong, parkering, om det ska vara möblerat, om lägenheten är lämplig för seniorer och mycket mer.

Smart klicka i bostadsbevakning

Vill du få mail så snart det kommer in nya lediga lägenheter i Lycksele? Börja då med att registrera dig hos oss på BostadsPortal. Efter det så gör du en sökning med alla de filtreringar du vill ha. Klicka sedan i att du vill göra sökningen till en Bostadsbevakning . Du kommer sedan att få e-post så snart det dyker upp en eller flera hyreslägenheter i Lycksele som är lediga.

Inom vilket område i Lycksele vill du hitta lägenhet?

Du kan välja att bo i Örträsk , Björksele , Södra Lycksele , Norra Lycksele eller Nordöstra Lycksele .

Så tar du dig till och från Lycksele

Lycksele är bra placerad vid järnvägen mellan Hällnäs och Storuman . Du har även Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen. Längs denna väg går det bussar, det till bland annat Umeå och Mo i Rana i Norge, samt till alla kringliggande kommuner.

Du har även Lycksele flygplats, cirka 6 km utanför staden.

Saker du kan se och göra i Lycksele

Lycksele har verkligen något som passar alla. Det är gångavstånd till olika aktiviteter, natur så väl som shopping. Det finns även ett nöjeshotell och camping av olika slag. Lycksele har en egen djurpark, egen badpark samt en bra golfbana. Det finns även ett hembygdsområde vid namn Gammplatsen med skogs-och samemuseeum samt att du även har underjordskyrkan i Kristineberg.

Under vintern kan du ägna dig åt olika uteaktiviteter som hundspann, långfärdsskridskor, åka slalom eller skoter. Bockslidens skidbacke har öppet för skidåkning i backe under vintern och på sommaren kan du välja att använda en mountainbike och ta dig an backarna på cykel.

Under sommaren eller hösten kan du ägna dig åt att vandra i naturreservat eller längs med kulturspår. Du kan även fiska, paddla kanot, spela golf och njuta av en sol som aldrig går ner.

Lycksele djurpark är Sveriges nordligaste djurpark. Djurparken i sig är specialiserad på nordiska djur.  Du har också Ansia badpark, som är ett badhus med vågbassäng, vattenrutschkanor och en massa mer.

Gammplatsen ligger på en halvö längs E12. Här har du flera mindre museer, flertalet gamla hus och kåtor. På Gammplatsen finns Skogsmuseet som består av två större byggnader. Den som ligger inne på området, den har fokus på skogsbruket från förr och den utanför har fokus på det moderna och maskinella skogsbruket.

Lycksele är en lagom stor stad, med det mesta du kan tänkas behöva. Det finns allt från unika smultronställen till historiska platser.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Då du ska leta efter en hyreslägenhet i Lycksele, så använd dig gärna av BostadsPortal. Du kan vara garanterad om att sajten är säker och trygg att använda. Här finns bara seriösa uthyrare med, så det innebär att du även kan känna dig trygg i att hyra lägenhet i Lycksele.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du inte funnit en hyreslägenhet i Lycksele som du tycker passar dig och de behov du har? Kanske det bara är allt för stora lägenheter med för många rum? Ett bra alternativ då är ju att hyra ändå. Då kan du sedan välja att hyra ut de rum du inte själv ska använda. Du kan på så vis själv bli hyresvärd.

BostadsPortal - När du vill hitta en bra hyreslägenhet i Lycksele

Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lycksele så är se då till att du använder dig av BostadsPortal. Vår sajt är trygg och den är säker. Vi har samlat seriösa uthyrare och personer som vill hyra på ett och samma ställe.

Se gärna till så att du registrerar dig hos oss för att få allra störst nytta av våra sidor. Är du registrerad är det mycket enklare att göra en bostadsbevakning så väl som lättare att ta kontakt med uthyrare.

På BostadsPortal är det mycket enkelt att göra dina sökningar och filtreringar så att du får fram lediga lägenheter i Lycksele som passar just dig.

Har du en fråga eller flera som du vill få svar på? Du kan då antingen kika på vår FAQ-sida eller så tar du kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi håller alla tummar för att du ska hitta en bra lägenhet i Lycksele, lycka till med ditt sökande!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA