Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sollefteå

Hyresbostäder i Sollefteå

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum7 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 76 m²
Sollefteå, Storgatan
6 402 SEK13 juni
2 rum lägenhet på 69 m²
Sollefteå, Storgatan
6 046 SEK13 juni

Liknande annonser i Sollefteå

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Sollefteå på BostadsPortal

Sollefteå, som betyder ”de soliga nejderna” är en trevlig stad att hyra bostad i. Kanske du letar efter lediga bostäder i Sollefteå? Ett annat namn för denna stad, det är ”Nipornas stad”, det tack vare att det finns just sådana här.

Sollefteå ligger i Västernorrlands län och du har nära till mycket djur och natur. Vill du hyra bostad i Sollefteå så har du hamnat rätt. Här på BostadsPortal kan du hitta en bostad i Sollefteå som passar dig.

När du bor i Sollefteå så har du relativt nära även till Kramfors , Härnösand och Örnsköldsvik . Östersund ligger inte långt borta det heller.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sollefteå

Om du ska hyra bostad i Sollefteå, fundera på om det ska vara en lägenhet i Sollefteå , eller om du kan tänka dig ett helt annat bostadsalternativ. Du kan nämligen välja att hyra hus i Sollefteå , så väl som stuga eller ett enkelt rum i Sollefteå .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Sollefteå

När du ska hitta en bostad i Sollefteå så kanske du vill att det ska gå snabbt och smidigt? Du kan få fram alla bostäder i denna stad, genom en snabbsökning. Denna hittar du längst upp på sidan. Dock kan du få fram bättre resultat genom att filtrera din sökning. Du kan göra det under det som heter avancerad sökning.

Använd smart sökfunktion för att filtrera krav

När du ska kolla efter lediga bostäder i Sollefteå, så har du säkert en hel del krav och en hel del önskemål. De flesta av oss vet ju hur vi vill bo. För att få fram bra bostäder, så se till att klicka i, eller fylla i det som denna bostad ska ha.

Under den avancerade sökningen kan du bland annat fylla i antal rum, hur många kvm den ska vara på eller om bostaden måste ha en balkong.

Du kan även filtrera efter saker som vad du max vill betala i hyra, om det ska ingå en parkering, finnas en hiss eller annat. Du kan även fylla i saker som minsta hyresperiod, inflyttningsdatum och mycket mer.

Välj att göra en bostadsbevakning av bostäder i Sollefteå

Du som vill hyra bostad i Sollefteå, du kanske inte vill lägga tid på att leta efter lediga bostäder i Sollefteå varje dag. Du kan då testa vår funktion som heter Bostadsbevakning . Du måste börja med att registrera dig hos oss.

Fortsätt sedan med en avanceras sökning. Fyll i alla de krav du har samt klicka i att denna sökning ska göras till en bevakning. När nya bostäder kommer in, så får du ett mail som talar om det.

Inom vilket område i Sollefteå vill du hitta bostad?

Sollefteå har många trevliga områden. Bland annat kan du välja mellan Helgum , Junsele , Arlom , Tjäll och Långsele .

Så kan du ta dig till Sollefteå

Det går flera vägar runt och igenom denna stad. Du har även möjligheten att ta bussen eller tåget. Du har även en flygplats nära, som heter Höga Kusten Airport.

Saker att hitta på i Sollefteå

Sollefteå ligger perfekt vid Ångermanälven. Staden i sig ramas så att säga in av både nipor och berg. Efter att inlandsisen smälte, så bildades dessa nipor, som helt enkelt är sandbankar. I Sollefteå finns det mycket att göra, om du vill, men det går minst lika bra att bara ta det lugnt och njuta.

Under vintern erbjuder det ikoniska landmärket Hallstaberget bra skidåkning och under sommaren är det bra vandring här.

En av Sveriges största lastbilsträffar, Lastbilsträffen sker varje år i Sollefteå. Denna stad har även en musikfestival varje år, som heter Urkult.

Sollefteå är perfekt för dig som gillar naturen. Du har flera fina naturreservat att besöka. Ett av dem är Gideåbergsmyrarna. Där har du en mängd svenska vildväxande orkidéer. Du kan även testa på att spana efter bävrar, genom att vara med på en bäversafari.

Gillar du historia, besök då Sollefteå Museum. Det ligger mitt i centrala staden. Utöver att det är ett lokalhistoriskt museum så finns här även den konstsamling som är kommunens.

I Sollefteå har du även Aquarena som är ett badhus, där det finns åtta banor, bubbelpool och ett upplevelsebad.

Missa inte heller att göra ett besök på High Coast distillery som tidigare hette Box Whisky Destilleri.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg och säker när du använder BostadsPortal för att söka efter lediga bostäder i Sollefteå. När du ska hyra bostad i Sollefteå, så kan du vara trygg med det med. Vi har bara seriösa uthyrare på vår sida!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Får du inte fram den bostad i Sollefteå du vill ha? Du kan då välja att göra på ett litet annat sätt. Du kan nämligen hyra en större bostad än vad du har behov av. För då kan du hyra ut ett rum . Att bli hyresvärd är enkelt, då du kan få tillgång till smarta digitala verktyg av oss.

BostadsPortal är sajten för dig som vill hyra bostad i Sollefteå

Om du vill hyra bostad i Sollefteå så är det inte fel att ha en bra sajt där du kan leta efter lediga bostäder i Sollefteå som passar just dig och dina krav. Med BostadsPortal är det vad du får. Vår sajt är trygg och säker att använda. Den är även enkel att använda.

Du bör registrera dig hos oss, för att underlätta för dig själv när du ska göra en bostadsbevakning till exempel. BostadsPortal är en sajt där du har många bra funktioner att välja på.

Är du ute efter en bra bostad i Sollefteå, så låt oss vara det första valet. Har du en fråga, eller fler, så kan du testa att kolla in den sida vi har med FAQ. Du kan även kontakta oss direkt, via vår kundtjänst.

Vi vill också passa på att önska dig ett stort lycka när du ska leta efter en  bostad i Sollefteå. Vi hoppas att du hittar vad du söker.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA