Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kramfors

Hyresbostäder i Kramfors

9 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 73 m²
Kramfors, Fridhemsvägen
7 412 SEK5 dagar sedan

Liknande annonser i Kramfors

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Kramfors på BostadsPortal

Kramfors ligger i Västernorrlands län och vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen. Denna ort ligger även nära Höga Kusten. Vill du hitta en bra bostad i Kramfors, så har du hamnat rätt. Vi på BostadsPortal listar en mängd lediga bostäder i Kramfors.

När du bor i Kramfors, så har du som sagt nära till Höga Kusten, samt orter som Bollstabruk åt ena hållet och Härnösand , Timrå och Sundsvall åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kramfors

Är det så att du ska hyra bostad i Kramfors, så fundera på vad för bostadsalternativ som passar dig och dina behov. Är det en lägenhet i Kramfors du söker, eller vill du hellre hyra ett hus Kramfors ? Alternativ som stuga och rum i Kramfors finns det med att hyra om du föredrar det.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kramfors

Du som vill få tag på en bostad i Kramfors, snabbt och smidigt, du kan göra en snabbsökning med den ruta som finns längst upp. Du skriver bara in Kramfors och då kommer alla lediga bostäder i Kramfors att komma fram. Om du vill få med dina krav, samt bara en bostadstyp, använd då den avancerade sökningen.

Använd den avancerade sökfunktionen med filtrering

Du som vill hyra bostad i Kramfors, du har säkert någon bild av hur denna bostad ska vara och var den ska ligga. Kanske du måste ha ett visst antal rum i bostaden så att alla i familjen får plats. Du kan då filtrera efter antal rum så väl som antal kvm.

Du kan också filtrera efter saker du vill ska finnas i eller i anslutning till bostaden. Bland annat om du behöver att det finns hiss, balkong, parkering och så vidare.

Du kan även skriva in vad hyran max får vara på, fylla i önskat inflyttningsdatum samt en massa mer.

Enkelt att göra Bostadsbevakning av bostäder i Kramfors

För att hitta en perfekt bostad i Kramfors som du kan bo i, det innebär att du måste leta efter lediga bostäder i Kramfors fram tills du hittar just det. För att slippa gå ut på BostadsPortal varje dag och göra en ny sökning, så testa att göra Bostadsbevakning . Det är enkelt! Börja med att registrera dig här hos oss. Gör sedan din sökning efter dina krav och klicka i Bostadsbevakningen.

När nya bostäder i Kramfors kommer in, så kommer mail att skickas till dig. Du kan då välja att kontakta uthyraren om det är en bostad som tilltalar dig.

Inom vilket område i Kramfors vill du hitta bostad?

Kramfors har flera bra områden som Nyland , Ullånger , Docksta och Styrnäs bara för att nämna några.

Så åker du till Kramfors

Förbi Kramfors så går riksväg 90, så det är lätt att ta dig hit med bil. Du har även E4an som går genom kommunen. Det går även tåg, buss och flyg. Under sommaren körs Världsarvsbussen inom Kramfors kommun. Med den bussen tar du dig till bland annat Skuleskogens nationalpark.

Saker du kan hitta på när du bor i Kramfors

Kramfors har en hel del att erbjuda. Är du intresserad av naturen, så har du hela Höga Kusten samt Ådalen att upptäcka. Sedan finns det även gott om saker att se inom konst och kultur.

I Kramfors har du Skuleskogen och Skuleberget. Skuleskogen är en nationalpark som invigdes 1984. Parken ligger i både Kramfors och Örnsköldsviks kommuner. I denna park kan du se spår av landhöjningen. Här finns bland annat kalottberg och stora klapperstensfält. Dessutom finns här en av kustlandets få återstående storskogar. Det finns även växter som inte borde finnas här samt olika djur som fjälltorta, fjällklynne, björnbrott, fjällskära och fjällnejlika.

Skuleberget reser sig över alla andra berg då den är på 295 meter över havet. Här finns en grotta, vid namn Kungsgrottan. Det går en vandringsled upp till den. Vid foten av berget finns Naturum Höga Kusten. På andra sidan berget finns Skulebergets nya linbana.

Kramfors har även gott om flera hembygdsgårdar. De är värda ett besök! Du har även en hel del inom konst, då Höga Kusten är känt för sina många konstnärer.

Kramfors är även rikt på kulturmiljöer. Det i form av byggnader, områden och miljöer. Sedan finns det även gott om olika aktiviteter att göra.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske har letat ett bra tag efter en passande bostad i Kramfors, men inte riktigt fått fram den bostad du tycker passar? Vet du vad du kan testa då? Jo, att hyra en större bostad än vad du behöver. De rum du sedan inte nyttjar, de kan du hyra ut till någon annan !

BostadsPortal – för dig som vill få tag på en bostad i Kramfors

Du som vill hyra bostad i Kramfors, du gör ett bra val att använda dig av BostadsPortal. Hos oss finns det många bra tjänster. En del av dem är helt gratis. Bäst nytta av oss får du dock genom att registrera dig! För då kan du enklare lägga upp din Bostadsbevakning samt få kontakt med olika uthyrare.

Du som vill få tag på en bra bostad i Kramfors, se till att BostadsPortal är den sajt du använder dig av för att söka efter just detta. Hos oss hittar du många bra sökfunktioner som du kan använda dig av.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en bra plats för att hitta lediga bostäder i Kramfors på. Sedan kan du vara garanterad om att vår sajt, den är både trygg och säker att använda. Hos oss hittar du bara seriösa uthyrare vilket gör att det även är tryggt att hyra bostad i Kramfors.

Du som har en fråga, eller fler, du kan testa att se om du hittar svaret på den på vår FAQ sida. Där är vanliga frågor och svar samlade. Du kan även ta kontakt med oss via kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig även ett stort lycka till i ditt sökande efter bostad i Kramfors och hoppas att du hittar vad du är ute efter.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA