Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Timrå

Hyresbostäder i Timrå

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum6 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
6 rum hus på 130 m²
Fagervik-Sörberge, Egnahemsvägen
30 000 SEK9 juli

Liknande annonser i Timrå

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Timrå på BostadsPortal

Är det kanske så att du letar efter en bra bostad i Timrå som hyrs ut? Här på BostadsPortal kan du hitta många lediga bostäder i Timrå. Det finns allt från lägenheter till hus . Timrå kanske mest är känt för sitt ishockeylag, men staden har mer än bara sport att erbjuda.

När du bor i Timrå så har du nära till Sundsvall , Härnösand och Östersund ligger inte så långt bort det heller.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Timrå

Vet du redan nu vad för slags bostad det är du vill hyra, så är det bara att söka efter det. Men det kan vara bra att veta att hos oss finns det lediga bostäder i form av lägenheter , hus , stugor och rum i Timrå .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Timrå

Du kan söka fram alla bostäder i Timrå med en enda sökning. Det genom att skriva in stadens namn i sökrutan längst upp. Vill du hellre filtrera efter dina krav och önskemål, så gå då till den avancerade sökningen.

Sök med hjälp av en smart avancerad sökfunktion

När man hyr en bostad, så har man ofta en klar bild av hur denna bostad ska vara, både när det gäller storlek, var den ska ligga och annat. När du gör en avancerad sökning så kan du dels klicka i bostadstyp, men även andra preferenser. Bland annat kan du fylla i minsta eller max antal rum, antal kvm samt när det ska gå att flytta in.

Du kan även söka efter bostäder med hiss, med parkering, med balkong, att det ska var husdjur tillåtet och mycket mer.

Se till att vara noggrann i din sökning, för då är det större chans att du får fram en passande bostad i Timrå.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Timrå

Att gå in här på BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning av lediga bostäder i Timrå kanske inte är alls vad du har lust med att göra. Men för att du då inte ska missa när det kommer in nya lediga bostäder, se till att göra en Bostadsbevakning . Du måste först registrera dig hos oss. Efter så gör du en sökning med de filtreringar du vill ha. Om du sedan gör den sökningen till en bevakning av bostäder, så mailar vi dig varje gång en ny bostad kommer in.

Inom vilket område i Timrå vill du hitta bostad?

Timrå har flera trevliga områden som Ljustorp , Vivsta-Fröland , Hamre och många fler.

Så tar du dig till och från Timrå

Det finns flera bra vägar till och från Timrå. Bland annat så genomkorsas staden av E4 som kommer från Sundsvall och går mot Härnösand . Från Timrå går även länsväg 331 norrut där den ansluter till riksväg 87.

Du kan även åka tåg eftersom Timrå genomskärs av Ådalsbanan. Även SJ:s snabbtåg stannar i Timrå. Du har även bussar att åka. Flyg finns ett par kilometer från staden i form av Sundsvall-Timrå flygplats.

Upplev Timrå

I Timrå finns det mycket att se och göra. Du har nära till naturen samt att det i kommunen även finns gott om motionsspår, både för dig som vill vandra och för dig som föredrar att cykla. Gillar du att bada så har du både insjöar och havet.

Historiskt sett så har Timrå förknippats med industri i form av med pappersbruk, sågverk och sulfitfabriker. Det finns spår kvar av detta i form av Lögdö bruk, ett välbevarat järnbruk som var aktivt 1685–1878. Sedan finns även ett kommunalt kulturreservat som bevarar brukets spännande gamla industribyggnader. Bland annat då en herrgård, en rättargård, en bagarstuga och ett kapell

Gillar du hockey, så har du så klart tillfälle att uppleva det. Det eftersom att här finns NHK Arena där Timrå IK spelar. De är känt i Hockeyallsvenskan och har tidigare spelat i SHL.

För att uppleva friluftsliv så behöver du inte ta dig långt. Du har bland annat möjlighet att upptäcka Lögdö vildmark. Där kan du bland annat fiska i tjärnar och insjöar. Eller varför inte ta en av de vandringsleder som finns och kolla on alla de fäbodar som finns. Du kan även ägna dig åt bad i Lögdösjön.

Ett annat populärt ställe är Ljustorp, som är ett jordbruksområde som ligger mellan två bergskammar.

Skönviksbacken är ett annat bra ställe. Där kan du under vintern åka slalom och under sommaren testa på Skönvik cykelpark.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som letat ett bra tag efter en bostad i Timrå, men inte hittat rätt storlek på den, för dig finns det ett smart alternativ. Hyr en större bostad! Du kan då hyra ut ett rum , eller fler, till andra som letar bostad. Du kan då använda dig av vår sajt med och smarta digitala verktyg.

BostadsPortal – Bra sajt att använda för att hitta bostad i Timrå

När det gäller lediga bostäder i Timrå så är BostadsPortal en bra sajt du kan använda dig av. Vi listar en massa lediga bostäder i Timrå och det kommer hela tiden in nya. Här hos oss så samlar vi uthyrare och personer i behov av att hyra. Du får mer än gärna registrera dig hos oss. För du får det då enklare när du ska göra en Bostadsbevakning till exempel. Samma sak när du ska ta kontakt med en uthyrare.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig trygg när du surfar runt på BostadsPortal. Vår sajt är mycket säker. Sedan är det även tryggt för din del att hyra bostad i Timrå via de uthyrare som finns hos oss. Detta eftersom att alla uthyrare hos oss är seriösa.

Om du skulle ha en fråga du vill ha svar på, så kolla först om denna fråga finns på vår FAQ-sida. Om inte, ta kontakt med oss via vår kundtjänst!

Vi på BostadsPortal vill även passa på att säga lycka till i letandet efter en bra bostad i Timrå.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA