Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Timrå

Lediga lägenheter i Timrå

1 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 82 m²
Vivsta-Fröland, Skogsvägen
14 000 SEK1 november

Liknande annonser i Timrå

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Timrå på BostadsPortal

Timrå är en trevlig stad att bo i och här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Timrå på flera olika sätt. Även om Timrå är mycket känt för sitt ishockeylag, så har de även en hel del annat att erbjuda.

Timrå ligger i Medelpad i Västernorrlands län. Bor du har så har du även nära till Sundsvall , Härnösand och Östersund .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Timrå

Är det just en hyreslägenhet i Timrå du känner att du vill ha, eller kan du tänka dig något annat? Du kan till exempel hyra ett helt hus om du vill det, eller en stuga i Timrå . Alternativet att hyra ett enda rum i Timrå finns det med.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Timrå

Allra längst upp på sidan finns det en snabbsökningsruta. Skriver du in Timrå där, så kommer du få ett sökresultat som visar alla lediga bostäder i Timrå. Är det endast hyreslägenhet i Timrå du vill se, då får du gå in på den avancerade sökningen. Där har du även andra filtreringsmöjligheter som du kan göra.

Filtrera sökningen för bästa matchning

När du går till den avancerade sökningen så finns möjligheten till att göra olika sorters filtreringar. Du kan som sagt klicka i att du bara vill se lägenheter. Du kan även fylla i hur stor den ska vara, både med antal rum och antal kvadratmeter.

Sedan har du även andra val du kan göra. Det finns lite olika rutor som du kan klicka i. Om du har husdjur så kan det ju vara lämpligt att söka efter lägenheter där det tillåts. Du kan även klicka i att det måste finnas en balkong eller en tillhörande parkering.

Gör en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Timrå

För att kunna hyra lägenhet i Timrå, så gäller det ju att hitta en som passar dig och dina krav. För att du ska slippa att göra egna sökningar var och varannan dag, så kan du testa att lägga upp en Bostadsbevakning . Du måste vara registrerad för att kunna göra detta.

Gör en sökning med de filtreringar du vill ha samt klicka sedan i rutan med Bostadsbevakning. Sedan så kommer vi maila dig varje gång det dyker upp nya lediga lägenheter i Timrå.

Inom vilket område i Timrå vill du hitta lägenhet?

I Timrå finns det lite olika områden med bostäder och lägenheter. Bland annat Ljustorp , Fagervik-Fröland och Hamre .

Åka till och från Timrå

Timrå korsas av E4:an från Sundsvall och går vidare mot Härnösand. Sedan har du även länsväg 331 norrut som ansluter till riksväg 87.

Ett annat alternativ är tåget då Ådalsbanan genomskär staden. Flyg finns det med, via Sundsvall-Timrå flygplats.

Vad du kan se och göra i Timrå

Du har en del att hitta på i Timrå samt att du även har en del sevärdheter som är värda att kolla in. Bor du i Timrå så har du nära till naturen, samt att du även kan röra på dig en hel del. Det tack vare att det finns många motionsspår, både för vandring och cykling. Bada kan du med göra, då det finns både insjöar och hav.

En sevärdhet är Lögdö bruk, ett välbevarat järnbruk som var aktivt 1685–1878. Timrå har historiskt sett förknippats med industri i form av med pappersbruk, sågverk och sulfitfabriker. Spåren av detta ses just i bruket. Det finns också ett kommunalt kulturreservat. Detta har bevarat brukets spännande gamla industribyggnader så som en herrgård, en rättargård, en bagarstuga och ett kapell. Passa även på att upptäcka Lögdö vildmark. Där finns det tjärnar och insjöar du kan fiska i. Sedan finns det flera vandringsleder här och en hel del fäbodar. I Lögdösjön kan du även bada.

Timrå är även platsen för dig som gillar hockey! I Timrå har du NHK Arena där Timrå IK spelar. Detta lag är mycket kända i Hockeyallsvenskan samt att de även har spelat i SHL.

Ljustorp är annars ett fint ställe att kolla in. Det är ett jordbruksområde som ligger mellan två bergskammar. Sedan har du även Skönviksbacken. På vintern passar det bra att åka slalom här. Under sommaren kan du testa att cykla, då på Skönvik cykelpark.

I Timrå finns det något som passar alla, så det är inte fel att hyra lägenhet i Timrå.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Vår sajt BostadsPortal är trygg och säker att vistas på samt använda dig av. Sedan kan du även vara säker på att alla uthyrare som finns här är 100 % seriösa, så det gör även att du kan vara trygg i att hyra lägenhet i Timrå.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat efter en hyreslägenhet i Timrå ett tag, men inte riktigt hittat vad du söker? Är det så att du hittar lägenheter, men de har för många rum? Det du kan göra då är att hyra en större lägenhet än vad du har behov av. Det eftersom du då kan hyra ut ett av dessa rum till andra.

Du som vill hyra lägenhet i Timrå - använd BostadsPortal

Du som vill hitta lediga lägenheter i Timrå och ha en bra sajt att söka via, du ska definitivt välja BostadsPortal. Vår sajt är trygg och säker att använda. Dessutom är det enkelt att hitta lägenheter i Timrå via oss.

En viktig sak, se till att registrera ett konto hos oss. Då får du full tillgång till alla funktioner, som till exempel bostadsbevakning.

Här på BostadsPortal är det enkelt att söka efter lediga lägenheter i Timrå, så väl som du kan söka efter lediga hus, stugor och rum. Du kan även själv hyra ut om du vill.

Har du en fråga du vill få svar på, testa först att kolla in vår sida med FAQ. Där har vi samlat vanliga frågor och svar. Annars är det enkelt att ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi hoppas att du ska hitta en bra lägenhet i Timrå som passar dig, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA