Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Östersund

Lediga lägenheter i Östersund

38 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
38 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 19 m²
Staden, Prästgatan
4 873 SEK10 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Östersund

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta din lediga hyreslägenhet i Östersund på BostadsPortal

Letar du efter ledig lägenhet i unga och kreativa Östersund? Hos BostadsPortal hjälper vi med att hitta olika hyresbostäder såsom, lägenheter , rum , hus och stugor . Vi har gjort det enkelt och smidigt att hitta lägenhet i Östersund. Genom att skapa ett konto har du väldigt enkelt tillgång till fler foton, möjlighet till direkt kontakta hyresvärden.

Östersund erbjuder allt från skidåkning till vacker strand till härlig shoppingrunda, helt enkelt en stad i växt med nya bostadsområden.

Få tag på lediga lägenheter i Östersund som passar dig

När du ska söka efter lediga lägenheter i Östersund, så kan det vara bra att ha koll på vad du faktiskt är ute efter eller vad du behöver. Du kanske är mycket aktiv inom en sport eller har en hobby av något slag? Då är det ju inte fel att bo nära där du utövar detta. Att hitta lediga lägenheter i Östersund är enkelt via oss och det inom en mängd områden som Frösön , Lugnvik , Odensala och Staden . Staden i sig erbjuder en hel del, oavsett om du föredrar natur eller shopping.

Har du ett intresse för andra bostadstyper än lägenheter i Östersund?

Är du intresserad av andra slags bostäder än endast lägenheter i Östersund? Så ta en en titt här rum i Östersund , hus i Östersund och stuga i Östersund . Är du möjligtvis student och letar efter en studentbostad så kan du hitta din studentbostad i Östersund här, där hyran är lägre och mer CSN-vänligt pris.

Härlig natur och aktiviteter i Östersund

Om du hittar en ledig lägenhet att hyra i Östersund blir du omringad av underbar natur och möjlighet till aktiviteter. Ta tex. en härlig fika på cafeen Björkbacka och om du älskar räkmacka, så är ett måste Björkbackens enormt goda räkmacka eller varför inte njuta av utsikten från frösötornet. Ta familjen, vänner eller själv över för en dopp vid surfbukten, här hittar du olika vattenaktiviteter för hela familjen. Gillar du att vandra är det stor möjlighet för det här på Östersund. Hursomhelst så har du något för alla, stora som små.

Letar du efter en ledig lägenhet och har ett specifikt behov? Så kan du undersöka vårt utbud av möblerade lägenheter , och rum hos rumskompis .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Östersund

Om du är på utkik efter en ledig lägenhet i Östersund, så är ett bra tips vad staden har att erbjuda dig och samtidigt tänka över vilken typ av lägenhet du söker efter.

Hitta det du söker via vår filtreringssystem

Letar du efter något specifikt så glöm inte att använda dig av vår filtrering som du hittar på vänstra sidan. Du filtrerar efter just ditt behov och kryssar av och på utifrån ditt önskemål. Genom detta så gör du sökningen mer precis och på så sätt hittar du det du söker. Bostadstyperna är många och du kan välja mellan lägenheter, rum, hus och stugor. Du kan också välja att vara mer specifik i din sökning med endast “lägenhet i Östersund”, hur stor den ska vara i kvadratmeter och/eller pris. Om du är på jakt efter lägenhet i Östersund, där det är tillåtet att ha husdjur eller en lägenhet med möjlighet till uthyrning, så kan du också filtrera efter detta på vänstra sidan.

Skapa Bostadsbevakning och hitta din lägenhet att hyra i Östersund

När du söker efter lägenhet i Östersund så se till att aktivera en bostadsbevakning filtrerat efter ditt önskemål. På vänstra sidan hittar du som nämnt olika filtreringsmöjligheter som du fritt kan sortera efter område och endast se du potentiellt se endast lägenheter i Östersund som uppfyller just din önskemål. Du aktiverar bevakningsmail med ett enkelt swipe i den orangea boxen längst ut till vänster. På så vis slipper du hålla utkik på hemsidan och bara ta det lugnt och lita på att vi skickar automatiskt mail ut till dig så fort vi hittat något som passar dig. Detta resulterar i med stor sannolikhet att du är en av de första som kontaktar hyresvärden.

Hittar du inte det du söker?

Om du hittat det du söker men hittat en alldeles för stor lägenhet att hyra i Östersund  är en bra lösning att skapa ett konto och bli hyresvärd. Du hyr bostaden enkelt och smidigt och hyr ut det rum du inte använder.

Förutom att du kan hitta en hyresgäst kostnadsfritt hos BostadsPortal, så kan du ta en titt på våra digitala tjänster helt gratis. Detta kan bidra med en snabbare och enklare process för både dig som hyresvärd samt hyresgästen. Vill du se mer, så ta en titt på vår digitala hyreskontrakt och vår digitala besiktningsprotokoll som man brukar till när man ska flytta in i bostaden eller när man ska flytta ut ur bostaden.

Har du fått svar på dina frågor?

Om du inte fått svar på dina frågor eller önskar mer information, så är du alltid välkommen till att kontakta oss på kundservice via mail eller messenger på vardagar mellan kl 09-15. Har du möjligtvis en bostad till uthyrning, så kan du också se mer här. Vill du hållas uppdaterad, så skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt hos BostadsPortal. Ta en del av vårt blogg för mer tips, ideer och annat som skulle kunna vara intressant. All lycka önskas med att hitta just din lägenhet!