Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sundsvall

Lediga lägenheter i Sundsvall

11 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
11 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 112 m²
Skönsmon, Fridhemsgatan
17 000 SEK18 timmar sedan

Liknande annonser i Sundsvall

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sundsvall på BostadsPortal

Är du på jakt efter en bra lägenhet i Sundsvall som du kan hyra? Här på BostadsPortal kan du enkelt söka fram lediga lägenheter i Sundsvall på flera bra sätt. Sundsvall är Norrlands tredje största tätort och är en mycket trevlig plats att bo på.

När du bor i Sundsvall så har du nära till Timrå , Sörvik och Härnösand om du åker uppåt landet och nära till Hudiksvall neråt landet.

Lista lediga lägenheter i Sundsvall efter vad du behöver ha

När du söker efter lediga lägenheter i Sundsvall här hos oss, se till så att du faktiskt använder dig av filtreringsmöjligheterna som finns. Det så att du får en bra lista på alla de lediga lägenheter i Sundsvall som möter de krav du har. Sundsvall som stad är en bra plats att bo på. Du har gott om aktiviteter och sevärdheter. Sedan har denna stad även ett brett utbud av tjänster, service, universitet samt en god arbetsmarknad. Du har även en hel del inom kulturupplevelser, shopping och nöjesliv att ägna dig åt.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sundsvall

Du som vill hyra lägenhet i Sundsvall kan hitta en mängd av dessa här hos oss på BostadsPortal. Men vi vill även passa på att nämna att du även kan hyra hus , hyra stuga och hyra rum i Sundsvall .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Sundsvall

Vill du att det ska gå snabbt att hitta en hyreslägenhet i Sundsvall? Vi har en så kallad snabbsökning längst upp på sidan. Men söker du via den, så kommer du att få fram alla bostäder som är lediga, inte bara lägenheter. Du kan välja att göra en avancerad sökning istället. Då kan du välja lägenheter i Sundsvall samt även få med andra krav.

Filtrera din sökning på olika sätt

Kanske du inte har lust att ta första bästa lägenhet i Sundsvall utan vill hitta en som verkligen passar dig? Du kan då göra en filtrerad sökning för att få med de krav du ställer på en lägenhet. De allra flesta av oss har ju en klar bild av hur vi vill bo.

När du gör en filtrerad sökning så kan du bland annat fylla i hur stor din lägenhet ska vara, med antal rum och hur många kvm. Sedan kan du även få med andra saker som att lägenheten i sig ska ha balkong, att det är tillåtet med husdjur och så vidare.

Smart göra en bostadsbevakning av lediga lägenheter i Sundsvall

Vi rekommenderar dig att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. För då kan du få tillgång till Bostadsbevakning . Du slipper då att manuellt gå ut på vår sida varje dag och göra nya sökningar efter hyreslägenheter i Sundsvall. Du bara gör en filtrerad sökning samt klickar i att den ska bevakas. När nya lediga lägenheter i Sundsvall kommer in på vår sida så mailar vi dig.

Inom vilket område i Sundsvall vill du hitta lägenhet?

Sundsvall har flera trevliga områden du kan välja att bo inom. Till exempel så kan du bo i Stenstaden eller i Skönsberg . Du har också Sidsjö-Sallyhill , Selånger och Nacksta .

Så tar du dig till och från Sundsvall

Rakt genom Sundsvall så går E4:an samt även E14. Strax utanför så har du även riksväg 86. Sedan så har du 20 km utanför staden en flygplats, Sundsvall Timrå flygplats.

Vad du kan se och göra i Sundsvall

Sundsvall är en vacker stad med mycket att erbjuda. Staden i sig har en fin miljö, det finns glittrande hav, en vacker bebyggelse samt att du även har den pampiga Sundsvallsbron omgiven av stadens stadsberg. Här finns det avkoppling, aktiviteter, sevärdheter och äventyr.

Sundsvalls stadskärna kallas för Stenstan. Detta har att göra med att efter att staden bränts ner i flera omgångar så valde man att bygga nytt, i bara sten. I stadskärnan kan du se en mängd vackra byggnader samt att du även kan se fina väggmålningar. Du har även nära till Stenstan Visitor Center där du kan lära dig mer om stadens kulturarv.

Runt om Sundsvall finns det flera vackra stadsberg. Här finns det gott om vandringsleder, skidspår och magiska utsiktsplatser. Ta ett besök på Friluftscentrum Södra Berget som är ett välskött naturområde. På Södra Stadsbergets topp finns Prison Island, som är lite som fångarna på fortet.

Den andra bergssidan, Norra berget är även det värt ett besök. Där finns Friluftsmuseet Norra Berget som påminner om Skansen i Stockholm.

Sundsvall har även ett äventyrsbad i form av Himlabadet. Här finns det mängder av bassänger, pooler och annat skoj.

Under sommaren är det inte fel att åka till Alnön, som är Norrlands Hawaii! Här har du havsbad med mera. Populärast är Tranviken, som tar 25 att åka till från Sundsvall.

Ett annat populärt besöksmål är Kulturmagasinet. Det är ett kulturcentrum som ligger mitt i Stenstan och de har aktiviteter för stora och små,

För dig som vill shoppa, finns Birsta City. Här finns det både små butiker och välkända butikskedjor.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter en hyreslägenhet i Sundsvall via vår sida, så vill vi att du ska veta att vår sajt är både trygg och säker. Sedan kan du även känna dig helt lugn och trygg i att hyra lägenhet i Sundsvall då alla uthyrare är seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte har hittat en lägenhet i Sundsvall som matchar de krav du har så kan du kanske fundera på att tänka om. Ett tips är att hyra en större lägenhet än vad du har behov för. Du kan då hyra ut ett rum till en annan person som söker efter just det hyresalternativet.

BostadsPortal –Sajten för dig som vill hitta en bra lägenhet i Sundsvall

BostadsPortal är en bra sajt om du är på jakt efter att hitta en bra lägenhet i Sundsvall som du kan hyra. Vi har gott om lediga lägenheter i Sundsvall samt att du även kan söka efter andra bostadsalternativ med.

Vi rekommenderar dig att du registrerar dig här hos oss. För då får du full tillgång till alla de bra funktioner som finns. Att söka fram lägenheter i Sundsvall hos oss är enkelt samt att vår sajt är trygg och säker.

Har du en viss fråga du vill ha svar på så tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst. Du kan även kika in på vår sida med FAQ där har vi samlat vanliga frågor och svar.

BostadsPortal vill även passa på att önska dig ett stort lycka till i att hitta en bra lägenhet i Sundsvall som du kan hyra!