Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Härnösand

Lediga lägenheter i Härnösand

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 48 m²
Norrstaden-Norra Brännan-Stenhammar, Brunnshusgatan
4 678 SEK3 juli

Liknande annonser i Härnösand

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet att hyra i Härnösand på BostadsPortal

Du som är ute efter att hitta lediga lägenheter i Härnösand, du kan hitta en hel del här hos oss på BostadsPortal. Att hyra lägenhet i Härnösand, som ligger i vackra Ångermanland, det är inte fel. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka fram olika alternativ. Du kan filtrera fram efter dina egna önskemål.

En hyreslägenhet i Härnösand är det perfekta valet om du inte vill äga ditt boende. Det är oftast enklare att hyra. Du hittar många lediga lägenheter i Härnösand, här på BostadsPortal.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Härnösand

När du ska hyra lägenhet i Härnösand, så finns det oftast flera alternativ. Det bästa är förstås att hitta en hyreslägenhet i Härnösand som är med ett förstahandskontrakt. Men det kan vara lika smidigt med att hyra i andra hand.

Du som är student, du kanske föredrar att ha en hyreslägenhet i Härnösand som är i form av en studentlägenhet .

Här hos oss på BostadsPortal finns det hyreslägenheter i Härnösand, så väl som att du även kan hitta rum som hyrs, hus , stugor samt andra typer av hyresbostäder.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Härnösand

Om du är ute efter att hitta flera lediga lägenheter i Härnösand, så kan det vara bra att börja med att fundera på vad det är du är ute efter. Hur stor vill du att din lägenhet i Härnösand ska vara samt är det så att den helst ska ligga inom ett visst område? Hos oss på BostadsPortal kan du söka fram lediga lägenheter i Härnösand. Det är bara att fylla i de sökkriterier du vill använda dig av.

Sök och filtrera

När du ska söka efter hyreslägenhet i Härnösand, så använd dig av vår smarta sökfunktion. Välj först ut stad, i detta fall Härnösand. Välj därefter typ av bostad, om det ska vara lediga lägenheter i Härnösand eller om du föredrar att leta efter rum , hus eller stuga .

Du kan sedan filtrera din sökning genom att fylla i vad hyran max får vara på din lägenhet i Härnösand, hur stor bostaden i sig ska vara samt minsta eller max antal rum. Du kan även filtrera på hur länge du kan hyra, när du kan flytta in samt fylla i andra kriterier. Det är tryggt och säker att använda dig av BostadsPortal.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Härnösand

Något som kan vara smart att göra, det är att skapa en bostadsbevakning på lediga lägenheter i Härnösand. För att kunna göra det, så måste du först registrera ett konto här hos oss. Sedan är det bara att skapa en personlig bevakning med de kriterier du vill ha för lediga lägenheter i Härnösand. Så fort något inom dina kriterier dyker upp, så meddelas du om detta, så att du kan anmäla intresse för just den hyreslägenheten i Härnösand.

Inom vilket område i Härnösand vill du hitta lägenhet?

Härnösand i vackra Ångermanland har många olika områden att erbjuda lediga lägenheter att hyra i. Själva kommunen är uppdelade i sju geografiska områden, så kallade kommundelar. Dessa är Härnösands tätort, Häggdånger , Säbrå, Stigsjö, Viksjö , Högsjö och Öarna (som innefattar Åbord, Lungön och Hemsön). Det kan vara bra att fundera på vilket eller vilka av dessa områden du helst vill bo i.

Nära till Höga Kusten

Härnösand har en stor fördel och det är dess läge. Denna stad ligger nära det som heter Höga Kusten. Det är helt enkelt ett område som omfattar flera städer. Höga Kusten är den högsta och brantaste kusten längs hela Östersjön samt att det även är en nationalpark så väl som att den finns med på Världsarvskartan.

Från Härnösand har du även nära till både Timrå och Sundsvall åt ena hållet och nära till Örnsköldsvik åt andra hållet.

Ta dig hit och omkring i Härnösand

Till och från Härnösand kan du ta dig på flera sätt. Närmaste flygplats är Sundsvall Timrå Airport som ligger ett par mil söder om Härnösand. Det går även utmärkt att ta dig hit med bil, buss eller tåg.

I staden sedan finns det både stadsbussar och landsbygdsbussar. Sedan är detta en ganska liten stad, faktiskt Sveriges minsta residensstad, så det går utmärkt att ta dig fram med cykel eller promenera.

Saker du kan se och göra

I Härnösand har du aldrig tråkigt. Det finns flera sevärdheter att besöka samt att det även finns gott om nöjen. Därtill finns det även en hel del inom kultur, sport, fritid och friluftsliv. Härnösand har även en egen skärgård.

Det finns flera trevliga museer i denna stad. Bland annat Västernorrlands museum, Fritidsbåtsmuseum och Härnösands bilmuseum.

Andra trevliga besöksmål är Technichus, Östanbäcken och Hemsö fästning. Missa inte heller att ta minst ett besök på Hernö Gin, där du kan se hur ginen tillverkas.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter lediga hyreslägenheter i Härnösand så kan du känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal. Det är en enkel men smidig process att hitta hyreslägenhet i Härnösand. På denna portal är det endast seriösa uthyrare som har annonser. Det gör att du kan känna en trygghet i att hyra lägenhet i Härnösand via BostadsPortal.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du letar lediga lägenheter i Härnösand, så kanske du inte hittar exakt det du vill ha. Ett alternativ är att hyra en större bostad än du behöver och sedan hyra ut delar av den till andra . Via BostadsPortal är det enkelt att hyra ut. Även för dig som äger hus eller bostadsrätt. Det finns flera smarta digitala verktyg du kan använda dig av.

BostadsPortal – när du vill hitta ledig lägenhet i Härnösand

När du är på jakt efter en ledig lägenhet att hyra i Härnösand, så använd dig av BostadsPortal, det är ett tryggt val!

Det kan vara en god idé att registrera dig här hos oss. Det underlättar då du ska lägga upp en bostadsbevakning till exempel.

Du kan kontakta vår kundtjänst om du har några frågor, eller kika in på vår FAQ-sida.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA