Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Örnsköldsvik

Lediga lägenheter i Örnsköldsvik

17 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum4 rum
17 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 37 m²
Staden, Storgatan
4 697 SEK1 minut sedan

Liknande annonser i Örnsköldsvik

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Örnsköldsvik på BostadsPortal

En liten mysig norrländsk stad, det är Örnsköldsvik. Om du vill hitta en lägenhet i Örnsköldsvik så har du hamnat rätt. Här på BostadsPortal kan du söka fram alla lediga lägenheter i Örnsköldsvik. Det på ett mycket enkelt sätt.

När du bo i Örnsköldsvik, eller Ö-vik som det även kallas så har du bland annat nära till Kramfors och Sollefteå . Det är även relativt nära till Härnösand och Sundsvall .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Örnsköldsvik

Är det just en hyreslägenhet i Örnsköldsvik du vill ha, eller kan du tänka dig ett annat bostadsalternativ? Det finns inte bara lägenheter i Örnsköldsvik utan du kan även hyra hus , stuga eller ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Örnsköldsvik

Om du vill att det ska gå snabbt att hitta en lägenhet i Örnsköldsvik, så kan du testa snabbsökningen. Dock kommer du då att få fram alla typer av bostäder. Om du bara vill ha fram alla lediga lägenheter i Örnsköldsvik så kan du gå in på den avancerade sökningen.

Avancerad sökning med önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Örnsköldsvik så har du säkert önskemål kring hur den ska vara. Under den avancerade sökningen kan du filtrera på ett mycket bra sätt. Du kan bland annat skriva in hur stor den ska vara, både med rum och i kvadratmeter. Dessutom kan du klicka i val som att det ska finnas hiss eller balkong eller att det är tillåtet med husdjur.

Det lönar sig att vara noggrann när du filtrerar för det gör att du då får fram passande lägenheter för dig att hyra.

Testa att göra en egen bostadsbevakning

För att du ska slippa att gå ut på BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning av lediga lägenheter i Örnsköldsvik, så kan du testa att lägga upp en bostadsbevakning . Då börjar du med att registrera dig hos oss. Sedan tar du och gör en sökning med filtrering och lägger till dina krav eller önskemål. Därefter klickar du i det som heter bostadsbevakning. Du kommer då att få mail varje gång det kommer in en ny lägenhet i Örnsköldsvik som går att hyra.

Inom vilket område i Örnsköldsvik vill du hitta hyreslägenhet?

I Örnsköldsvik finns det många bra områden att bo i. Bland annat kan du välja att bo i områden som Staden , Gullänget-Arnäs , Hörnett-Sund och Myckling-Själevad . Du kan även välja att bo i nordvästra Örnsköldsvik eller norra Örnsköldsvik.

Så kan du ta dig till Örnsköldsvik

Genom Örnsköldsvik så har du E4:an samt att det även finns två järnvägslinjer. Dessutom finns det två tågstationer, samt en busstation. Närmaste flygplats är Örnsköldsvik flygplats som ligger i närheten av Gideå utanför staden. Inom staden går det även stadsbussar samt att du även kan ta dig till fots till det mesta eftersom staden i sig är ganska liten.

Detta kan du göra i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik har en hel del att erbjuda, både när det gäller sevärdheter och aktiviteter. Staden i sig är mycket för kultur och du kan bland annat besöka Örnsköldsviks museum och konsthall samt Arkenbiblioteket.

I Örnsköldsvik är det även nära till naturen och det finns 35 naturreservat i hela kommunen. Det finns även en nationalpark vid namn Skuleskogen. I Örnsköldsvik finns det även goda möjligheter när det kommer till att fiska eller paddla kanot. Detta kan du göra i älven så väl som att du kan göra det i sjön eller i havet.

Ett kul museum att besöka i Örnsköldsvik, det är surströmmingsmuseet. Där kan du lära dig mer om denna fisk samt se hur det tillverkas. På tal om surströmming så är det ett måste att nämna Ulvön, som är en pärla som ligger på Höga Kusten och i Örnsköldsviks skärgård.

Sedan så har du även tillgång till Höga Kusten, som är den högsta och brantaste kusten längs hela Östersjön. Höga kusten i sig är en nationalpark som finns med på Världsarvskartan. Här har du hela 130 olika naturreservat varav de mest kända är Rotsidan, Trysunda och Norrfällsviken. Sedan finns det även en hel del annat att se och göra på Höga Kusten. Bland annat har du Junsele djurpark, Paradiset, Mannaminne, Höga Kusten-båtarna, Fjällräven Outlet, samt att det även finns flera museer och hembygdsgårdar att besöka.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter lediga lägenheter i Örnsköldsvik här på BostadsPortal så ska du veta att det är helt tryggt och säkert. Vår sajt är säker samt att våra uthyrare är alla seriösa. Så det är även tryggt att hyra lägenhet i Örnsköldsvik.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du vill ha en viss lägenhet i Örnsköldsvik i en viss storlek, men inte hittar det så finns det ett smart alternativ. Du kan hyra en större lägenhet eller ett hus. Sedan kan du välja att hyra ut ett rum, eller flera till andra . Du kan alltså bli en hyresvärd du med. Du kan då få tillgång till smarta digitala verktyg.

Hitta din nya lägenhet i Örnsköldsvik via BostadsPortal

Om du är på jakt efter en hyreslägenhet i Örnsköldsvik, så är det smart att använda dig av BostadsPortal. Du kan nämligen här hitta en hel del lediga lägenheter i Örnsköldsvik. Du kan med fördel registrera dig hos oss, så att du får tillgång till alla våra funktioner. Dock går det bra att göra sökningar gratis ändå.

Hos oss på BostadsPortal kan du söka fram både hyreslägenheter och andra typer av bostäder, dels i Örnsköldsvik, dels i andra orter och städer. Du kan även känna dig trygg i att använda sajten då det bara finns seriösa uthyrare här.

Du är alltid välkommen till att kontakta oss

Har du funderingar över något eller vill ha svar på en fråga, kolla då in vår FAQ sida. Där finns nämligen vanliga frågor med svar. Om du inte hittar vad du söker där så kan du kontakta oss via vår kundtjänst.

Sedan vill vi på BostadsPortal önskar dig ett stort lycka till i din sökning efter en ledig lägenhet i Örnsköldsvik.