Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sollefteå

Lediga lägenheter i Sollefteå

14 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
14 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 76 m²
Sollefteå, Storgatan
6 402 SEK13 juni
2 rum lägenhet på 69 m²
Sollefteå, Storgatan
6 046 SEK13 juni

Liknande annonser i Sollefteå

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sollefteå på BostadsPortal

Sollefteå, eller Nipornas stad som är dess smeknamn ligger i Västernorrlands län. Här är det väldigt trevligt att bo, särskilt om du vill vara nära naturen. Du som vill hyra lägenhet i Sollefteå, du kan enkelt söka fram lediga lägenheter i Sollefteå. Här på BostadsPortal finns det många bra alternativ.

Sollefteå är belägen i Ångermanlands inland. Stadens centrum finns vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i denna stad finns det även fantastiskt lax- och öringsfiske, vid Nipstadsfisket.

Du som vill få tag på en hyreslägenhet i Sollefteå, se till att använda dig av alla våra olika sökfunktioner.

Du har flera olika bostadsalternativ i Sollefteå

Du kan välja att hyra lägenhet i Sollefteå, antingen genom att få tag på ett förstahandskontrakt eller genom att hyra i andra hand. Dock finns det även andra bostäder att hyra här i denna stad. Bland annat går det att hyra hus , stugor samt att du även kan hyra in dig i ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Sollefteå

Vill du att det ska gå så snabbt det bara kan att få fram en lägenhet att hyra i Sollefteå så gör en snabbsökning av stadens namn i sökfältet längst upp. Dock kan det vara värt att gå in på vår avancerade sökning. I alla fall om du vill ha med dina egna krav i sökningen. Dumt att ta första bästa hyreslägenhet i Sollefteå, när du kan hitta en som passar dina behov istället.

Vad har du för önskemål och krav?

När du ska leta efter lediga lägenheter i Sollefteå, så kan det vara en fördel att du vet vad för typ av lägenhet det är du vill bo i, var den ska ligga samt om det är ett måste att den innehåller vissa saker. För att du ska få fram en lägenhet i Sollefteå som passar just dig, så kan du välja att göra en avancerad sökning. För då kan du fylla i krav som minsta antal rum, max hyra, om du måste ha hiss, parkering eller annat.

När du ska hyra lägenhet i Sollefteå så är det ju inte fel att faktiskt hyra den som passar just dig och din familj.

Använd dig den smarta bostadsbevakningen

Att söka en eller flera gånger per dag, det är så klart möjligt. Men du som vill underlätta ditt sökande efter lediga lägenheter i Sollefteå, välj bostadsbevakning . På den avancerade söksidan så finns denna funktion längst upp. Du kan först registrera dig hos oss, sedan klicka i bevakning samt fylla i alla dina kriterier. När en eller flera lediga lägenheter dyker upp, så kommer du att få ett mail i din inkorg.

Inom vilket område i Sollefteå vill du hitta hyreslägenhet?

När det gäller områden i Sollefteå så finns det några olika. Bland annat Junsele , Helgum , Långsele , Arlom och Tjäll .

Åka till och från Sollefteå

Sollefteå har en hel del kollektivtrafik som bussar och tåg. Du kan även åka egen bil till och från denna stad. Närmaste flygplats, det är Höga Kusten Airport.

Upptäck vad Sollefteå har att erbjuda

Sollefteå, sägs betyda ”de soliga nejderna”. Staden ligger placerad vid Ångermanälven, där den ramas in av berg och nipor. Nipor är helt enkelt sandbankar och dessa bildades efter att inlandsisen smälte bort.

Sollefteå är en stad där du kan njuta av lugnet, eller aktivera dig. Ett ikoniskt landmärke är Hallstaberget, som under vintern erbjuder bra skidåkning och under sommaren är den perfekt att vandra här.

I Sollefteå sker varje år en av Sveriges största lastbilsträffar, nämligen Lastbilsträffen. Sedan är det även en musikfestival vid namn Urkult här varje år.

Mycket handlar om naturen i denna stad då den ligger där den ligger. Det finns flera vackra naturreservat som till exempel Gideåbergsmyrarna där det finns en mängd svenska vildväxande orkidéer. En annan plats värd att besöka är gravhögarna i Björkå och Holm.

Missa inte heller att kolla in Sollefteå Museum som ligger i den centrala delen av staden. Det är ett lokalhistoriskt museum men de förvaltar även kommunens konstsamling.

Är du intresserad av klockor, missa inte Klockhuset i Skadom. Torbjörn Holmer har under ett halvsekel samlat på sig en hel del klockor, runt 700, från fyra olika sekler.

Testa även en bäversafari! Bävern är ju Ångermanlands landskapsdjur och den är fantastisk att se på nära håll.

Andra trevliga saker att göra i denna stad är ett besök på Box Whisky Destilleri eller ta ett bad på Aquarena.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du behöver inte vara orolig för att vår sajt inte skulle vara säker, för det är den. Att leta efter lediga lägenheter i Sollefteå här hos oss, det kan du göra på ett mycket tryggt sätt. Samma sak sedan då du ska hyra lägenhet i Sollefteå, du kan vara säker på att uthyrare är seriös.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Ibland kanske det inte finns exakt den lägenhet i Sollefteå du vill hyra, men det är ett måste för dig att flytta. Du har då ett annat alternativ du kan göra. Du kan helt enkelt välja att hyra en större lägenhet än vad du behöver ha. Sedan kan du få in hjälp till hyran genom att hyra ut ett av dina rum, eller flera av dem . Du kan alltså själv bli hyresvärd.

Testa BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet att hyra i Sollefteå

Om du vill ha en seriös plats att kunna leta efter lediga lägenheter i Sollefteå på, så är BostadsPortal ett bra val. Vi har en säker sajt, där du kan hitta seriösa uthyrare som erbjuder hyreslägenheter i Sollefteå.

För att du ska få stor nytta av vår sajt, registrera dig. Du kan då enklare komma i kontakt med uthyrare samt att du även då kan göra en bostadsbevakning.

Kontakta oss för ytterligare information

Om du vill veta mer om att söka efter lediga lägenheter i Sollefteå eller har andra frågor, så kan du kontakta oss via kundtjänst.

Ett stort lycka till vill vi önska dig i letandet efter en bra lägenhet i Sollefteå.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA