Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kramfors

Lediga lägenheter i Kramfors

9 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
9 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 53 m²
Kramfors, Tallåsvägen
4 999 SEKIgår

Liknande annonser i Kramfors

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kramfors på BostadsPortal

Är du på jakt efter en hyreslägenhet i Kramfors? Denna ort ligger i Västernorrlands län och vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen. Om du ska hyra lägenhet i Kramfors så kan du här hos oss på BostadsPortal hitta passande alternativ.

Kramfors ligger nära Höga Kusten så väl som att du även har nära till Bollstabruk . Åt andra håller så ligger Härnösand , Timrå och Sundsvall .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kramfors

Är du ute efter just lediga lägenheter i Kramfors eller kan du tänka dig att hyra något annat? Att hyra en bostad behöver inte bara innebära en lägenhet i Kramfors. Du kan även söka efter lediga hus att hyra samt att du även kan hyra både stuga och rum i Kramfors .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kramfors

Snabbaste sättet att få fram lediga lägenheter i Kramfors är att använda snabbsökningen allra längst upp på vår sida. Dock så kommer du då få fram alla lediga bostäder i Kramfors. Det innebär även hus, stugor och rum. Föredrar du att bara kunna se lediga lägenheter, används den avancerade sökningen istället.

Filtrera din sökning och få fram rätt lägenhet för dig

För att du ska kunna hitta en lägenhet i Kramfors som passar dig, så kan du söka med hjälp av olika filtreringar. Du kanske absolut vill ha en lägenhet med balkong, då är det ju smart att klicka i att detta ska finnas. På den avancerade sökningen har du flera olika filtreringsval. Bland annat storlek på lägenheten, hur mycket i hyra den får kosta samt mycket mer.

Se till att vara så noggrann du kan, för då är det större chans att du kommer få fram de lägenheter du faktiskt vill hyra.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Kramfors

När du ska leta efter en hyreslägenhet i Kramfors, så kan du göra ny sökning här hos oss på BostadsPortal varje dag. Men vill du slippa det, så kan du lägga upp en gratis bevakning istället. När du gör din filtrerade sökning så finns det en knapp där det står Bostadsbevakning . För att kunna använda den, så måste du registrera dig hos oss. Med Bostadsbevakning får du mail av oss varje gång nya lediga lägenheter i Kramfors kommer in.

Inom vilket område i Kramfors vill du hitta lägenhet?

Du har flera olika områden att välja på i Kramfors. Bland annat Nyland , Ullånger , Docksta och Styrnäs .

Åka till och från Kramfors

Riksväg 90 passerar Kramfors samt att du har även E4:an som går igenom hela kommunen. Du kan åka kollektivt med, då det går både buss och tåg. Sedan kan du även ta flyget. På sommaren går det även en speciell buss, Världsarvsbussen, som kör inom kommunen.

Vad du kan se och göra i Kramfors

Kramfors är en ort där du kan hitta på en hel del saker samt att det även finns en del sevärdheter. Du har ju dessutom nära till både Höga Kusten och Ådalen, som även de har mycket att erbjuda.

Kramfors har mycket fin natur så väl som en hel del inom både kultur och konst.

Något som är värt ett besök är Skuleskogen och Skuleberget. Själva Skuleskogen är en nationalpark. Den invigdes 1984 och ligger i både Kramfors och Örnsköldsviks kommuner. Du kan se spår av landhöjningen i denna park samt att du även kan se kalottberg och stora klapperstensfält.

Skuleskogen har även en av få återstående storskogar på kustlandet. Här växer även blommor, som egentligen inte borde finnas här. Dessutom så finns det flera olika djur.

När det sedan gäller Skuleberget, så är det på hela 295 meter över havet, så det reser sig över alla andra berg. I detta berg finns det även en grotta, kallad Kungsgrottan. Du kan ta en vandringsled upp till grottan. Vid bergets fot finns Naturum Höga Kusten och på andra sidan av berget så hittar du Skulebergets nya linbana.

Du har även en hel del annat att upptäcka i Kramfors. Bland annat finns det flera hembygdsgårdar samt att du även kan hitta en hel del inom konst och kultur. Höga Kusten är känt för sina många konstnärer samt att Kramfors är rikt på kulturmiljöer. Du kan bland annat hitta flera byggnader, områden och miljöer.

Gillar du att shoppa, så finns det flera ställen att göra detta på. Bland annat har du Lilla Gallerian samt Gallerian Christoffer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan vara trygg och säker när du vistas på BostadsPortal. Det eftersom att vi sett till att skapa en sajt som är just det. Alla uthyrare här är seriösa, så du kan även känna dig trygg i att hyra en lägenhet i Kramfors.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du har sökt efter en hyreslägenhet i Kramfors ett tag, men inte riktigt hittat vad du söker, så kan du kanske tänka om. Du kan till exempel välja att hyra en lägenhet i Kramfors, som är något större än vad du har behov av. För då kan du hyra ut ett rum , till en person som söker just det hyresalternativet.

Vill du hyra lägenhet i Kramfors? - använd BostadsPortal

Att ha en bra sajt att använda dig av för att leta efter lediga lägenheter i Kramfors är inte fel. Det är just vad BostadsPortal är. Vi har en trygg och säker sajt, där vi samlat seriösa uthyrare. Du kan få tillgång till en del funktioner, gratis, bara genom att registrera dig. Bland annat då bostadsbevakning.

Här hos oss på BostadsPortal är det enkelt att söka efter hyreslägenhet i Kramfors. Du kan även söka efter andra bostadsalternativ, som hus, stuga eller rum.

Kanske du har en fråga eller en fundering? Vi har en bra sida med FAQ. Där har vi samlat en hel del vanliga frågor med svar. Sedan kan du så klart även kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi hoppas att du ska hitta en bra lägenhet i Kramfors som passar dig och som möter de krav du har, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA