Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sundsvall

Hyresbostäder i Sundsvall

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum7 rum
21 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 60 m²
Skönsberg, Söndagsvägen
6 714 SEK3 dagar sedan
7 rum hus på 212 m²
Skönsberg, Bondevägen
28 000 SEK5 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Sundsvall

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta lediga hyresbostäder i Sundsvall på BostadsPortal

Sundsvall är staden i centrum av mångkulturalitet, mitt i där det händer och med ett vackert läge vid Bottniska viken och Östersjön. En stor stad med en liten och mysig stadskärna. Här kombineras ett stort utbud av arbetstillfällen med ett dignande studentliv.

Det finns gott om boendealternativ så vi hoppas att du hittar det du söker!

På BostadsPortal kan du hitta en ledig hyresbostad i Sundsvall

Staden kallas den svenska femtonminutersstaden som ger livskvalitet med dess närhet till allt. Vandra i den vackra stadskärnan och befinn dig plötsligt nere vid den mysiga ön som erbjuder trevliga lunchhak.

En tur till Södra Bergen med dess välkända spaanläggning och hotell gör gott både för kropp och sinne. Avnjut en god bit mat efter en skön stund i badet.

Genom BostadsPortals fantastiska möjligheter kan du både få tillgång till ett brett utbud av sökverktyg, samt försäkra dig om att ständigt vara uppdaterad! Samtidigt som den professionella kundsupporten tryggar din process från start till slut.

Även fast det låter för bra för att vara sant så är det en verklighet som ligger nära din dröm om en bostad i Sveriges vackra Sundsvall.

Ett brett utbud av olika hyresbostäder i Sundsvall

Det finns fler alternativ än bostad ifall du drömmer om rum , villa eller lägenhet i Sundsvall . Skynda dig att utforska alla spännande alternativ på BostadsPortal.

Stadens Universitet lockar många studenter att söka sig hit. Med stor fördel så har kommunen ett stort utbud av olika hyresbostäder, såsom lediga rum i Sundsvall, hyresbostäder för studenter eller andra alternativ som lockar. Kika på BostadsPortal för att finna vårt urval av bostäder för endast studenter.

Lär dig söka rätt bland de breda möjligheterna för att hitta fram till det du önskar.

Så hittar du en bostad i Sundsvall snabbt och smidigt

Fundera över vad du är ute efter. Vad du behöver och vad din rådande livssituation kräver. Utefter detta kan du ange dina kriterier, som exempelvis yta, antal rum, kostnad, läge, faciliteter.

BostadsPortal erbjuder en smidig sökprocess som leder dig till det rätta valet.

Genom att precisera din sökning, baserat på dina önskade kriterier kan du på ett mer effektivt sätt få fram sökalternativ som matchar dina önskemål.

Skapa en bostadsbevakning för att hitta en bostad att hyra i Sundsvall

Att skapa en bostadsbevakning kan vara klokt ifall du vill slippa hålla ögonen öppna dygnet runt. Vi har alla mycket att tänka på ibland och det är lätt att missa de rätta tillfällena.

Just därför erbjuder BostadsPortal en bostadsbevakning på de bostäder som dyker upp enligt dina registrerade önskemål. Du registrerar dina kriterier och din mail, så får du aviseringar så snart något passande hyresobjekt dyker upp.

Upptäck alla bostadstyper i olika områden som Sundsvall erbjuder

Staden mitt i havet omges av Sundsvalls vackra halvö, Alnö, Västernorrlands Beverly Hills. Ett populärt område att bosätta sig i där allt finns! Matvarubutiker, mysiga caféer, bagerier och skolor. Ett eget litet samhälle med doften av hav och båtliv.

Bor du i Sundsvall finns goda möjligheter till studier via Mittuniversitet som ligger nära både centrum och goda tågförbindelser.

Bussar finns också genom det stora resecentrum som erbjuder flera stora bussbolag.

Allt från sjukhus till vårdcentraler, tandläkare och specialistvård finns lite varstans. Säkerheten är hög och den förbättras ännu mer med stadens centrala polishus.

Skolor och förskolor erbjuds både i förort och centralt. Det är en populär ort så ställ ditt barn i kö redan nu.

Välj ett område efter behov och se vilka möjligheter till boende som erbjuds just där. Det är så stort här så möjligheterna är så breda. Därför är det klokt att lära dig hitta alla möjliga boendealternativ på BostadsPortal. Söktjänsten underlättar att hitta det du söker.

Hitta din särskilda plats i denna levande stad!

Fyll i din profil för maximala chanser

Hyresvärden är beredd att lära känna dig så missa inte chansen till värdefulla kontakter!

Maxa din profil med det allra viktigaste av dig själv för att lättare locka till sig potentiella hyresvärdar och passande hyresbostäder.

En aktiv fritid i Sundsvall

Kulturhallen erbjuder event både för stora och små. Från Trazan och Banarne, till mer vuxen komik och teaterföreställningar.

För den aktiva erbjuds lerduveskytte, bowling och bågskytte. Äventyr för hela familjen ges i stadens äventyrsbad som roar många familjer dagligen.

Förutom spaanläggningen på Södra berget så kan du där avnjuta en fantastisk utsikt över staden. Likaså i motsatt riktning är det värt att ta en tur via vackra vandringsleder upp till det Norra berget.

Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Bostadsmarknaden är tuff med en hård konkurrens om hyresbostäder i Sundsvall. Ifall du hittar någonting större än vad du tänkt eller något helt annat så tveka inte över att hoppa på för att istället själv bli en hyresvärd!

Hyr ut delar av, eller hela bostaden . BostadsPortal har en gedigen erfarenhet av bostadsförmedling och vi har en rad olika digitala tjänster att erbjuda dig som hyresvärd.

Registrera dig på vår hemsida och utforska möjligheter. Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig vid funderingar

Det bästa med att bo i Sundsvall

Studerar du eller funderar på att börja så är Sundsvall ett bra val. Staden erbjuder många olika alternativ för dig som studerar och det är skönt att vara nära sina studier.

Skäl nummer två och även fler därtill är att det är trevligt här, en samlad stadskärna, överskådliga köpcentrum som erbjuder allt och lite därtill, samt läget mitt i den fantastiska norrländska skärgården som omger hela kommunen inklusive den vackra halvön Alnö som har blivit en välförtjänt populär plats att bosätta sig på. Detta tillsammans med en hel rad praktiska faciliteter som förhöjer bekvämligheten.

Trygga din framtid tillsammans med BostadsPortal

Låt BostadsPortal hjälpa dig att nå målet till en tryggad framtid med alla de smarta funktioner och tjänster de har att erbjuda.

När du börjat leta och känner att du behöver stöd och råd så kan du kontakta oss via kundtjänst genom att maila eller skriva på Facebook Messenger så ska vi vägleda dig och finnas redo för dina funderingar.

Låt charmiga Sundsvall bli en del av din framtid! Tryggt och enkelt.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA