Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Östersund

Hyresbostäder i Östersund

58 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
58 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 40 m²
Odenslund-Odenskog, Bangårdsgatan
6 693 SEK20 minuter sedan
4 rum lägenhet på 92 m²
Torvalla, Havrevägen
7 260 SEK35 minuter sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Östersund

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Östersund

Östersund i Jämtlands län är en mycket trevlig plats att bo på! Om du är ute efter en bostad i Östersund så kan du via BostadsPortal söka efter alla lediga bostäder i Östersund. Det spelar ingen roll om du är ute efter en lägenhet i Östersund , eller föredrar andra typer av bostäder att hyra. Östersund må vara känt för att vara en vinterstad, men det finns minst lika mycket att göra under sommaren och även de andra årstiderna.

Du kan hyra bostad i Östersund inom det område som passar dig allra bäst. Du kan först söka fram vad som finns ledigt samt se även till att registrera dig här på BostadsPortal.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Östersund

Om du vill hitta en bra bostad i Östersund så kan det ju vara en fördel att du först funderar på vad för bostad som passar dig och dina behov. Är du ute efter en lägenhet , eller föredrar du att hyra hus eller stuga i Östersund ? Du kan även hyra in dig i ett rum i Östersund .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Östersund

Du som vill att det ska gå snabbt att hitta en bostad i Östersund, du kan göra en snabbsökning. Denna ruta finns allra längst upp på sidan. Du får då upp alla lediga bostäder i Östersund. Skulle du vilja filtrera din sökning, så kan du göra det via vår avancerade sökfunktion.

Sökfunktion och filtrering

De flesta som vill hyra bostad i Östersund eller i andra städer, de har en klar bild av hur bostaden ska vara. Oftast finns ju ett behov av ett visst antal rum eller att bostaden har balkong, tillgång till hiss eller annat. För att du ska kunna hitta en bra bostad i Östersund som passar dig och dina behov så kan du göra en bra sökning samt filtrera den efter hur du vill ha det.

Testa Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder att hyra i Östersund

Här på BostadsPortal kan du även göra en så kallad Bostadsbevakning . Du behöver då inte gå ut på sajten varje dag och göra nya sökningar. Du fyller bara i vad du är ute efter, samt klickar i bevakning. Du får sedan mail så snart det dyker upp lediga bostäder i Östersund.

Inom vilket område i Östersund vill du hitta hyresbostad?

Östersund har flera trevliga områden att välja mellan. Bland annat Frösön , Staden , Karlslund , Torvalla , Lugnvik samt många fler därtill.

Upptäck fantastiska Östersund

Östersund har en hel del inom sevärdheter och upplevelser, både sommar och vinter. Under vintern är det lätt att förstå varför Östersund kallas för Vinterstaden. Du har Östersunds skidstadion endast 15 minuters promenad från Östersunds centrum.

Östersund är dessutom en stad med stort fokus på vintersporter. Det gör att du kan åka skidor på olika sätt, samt även åka skridsko, boka in en skotersafari eller testa hundspannsåkning.

Östersund är även mycket känt för det så kallade Storsjöodjuret. Storsjön ligger ett par il från Östersund. Det finns en legend att i denna så ska Storsjöodjuret bo! Nära här finns en utsiktsplats alldeles intill sjön i Svenstavik samt att det även är nära till Jamtli museum, som är värd ett besök.

Missa inte heller att besöka Frösö Zoo, som ligger på just Frösön . I denna djurpark finns över 700 olika djur. Bland annat världens minsta apor, krokodiler, ormar och en massa mer. Det finns även ett tropikhus. Samt att det finns ett tivoli med massor av karuseller och Sveriges största radiobilbana!

Den byggnad som främst förknippas med Östersund är Östersunds rådhus. Den går inte att missa! Du har även flera fina kyrkor, som Stora Kyrkan eller kyrkan på Frösö. På Frösö finns även Världens nordligaste runsten, Frösöstenen som uppfördes någon gång under mitten av 1000-talet.

Ta dig till och runt i Östersund

Du som vill åka till Östersund har flera alternativ. Förbi staden passerar till exempel Europaväg 14 och Europaväg 45, vars sträcka i Sverige benämns Inlandsvägen, samt Riksväg 87. Föredrar du att flyga, så har Östersund en egen flygplats, Åre Östersund Airport som ligger 10 km från Östersund på Frösö.

Du har även tåg samt att du kan ta dig med kollektivtrafik runt i staden eller iväg till andra städer och orter. Du har nära till bland annat Strömsund åt ena hållet och Sundsvall åt ett annat.

Hittar du inte det du söker: Hyr en hyresbostad och bli själv en hyresvärd

Om du letat ett tag utan att hitta den bostad i Östersund du känner att du vill hyra, men ändå måste flytta, så finns ett bra alternativ. Du kan hyra en större bostad, för att sedan hyra ut ett rum i denna bostad till en annan person . Du kan alltså själv bli hyresvärd.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda dig av BostadsPortal och våra tjänster, så ska du veta att du är trygg och säker. Vi delar inte ut dina personliga uppgifter till tredje part. Vi har även bara seriösa uthyrare här, så att hyra bostad i Östersund via dem är även det mycket tryggt.

Enkelt att hyra bostad i Östersund via BostadsPortal

Oavsett om du är uppvuxen i Östersund, eller ska flytta hit från annan stad, så finns det många möjligheter. Här på BostadsPortal finns det många lediga bostäder i Östersund att välja på. Du kan hyra lägenhet , hus , stuga eller ett rum i Östersund .

För att du ska ha allra störst nytta av BostadsPortal börja med att registrera dig hos oss. Får då är det enklare att göra sökningar, Bostadsbevakningar med mera.

Här på vår portal kan du enkelt hitta den bostad i Östersund du vill hyra. Här möts uthyrare och de som vill hyra bostad på ett tryggt och säkert sätt.

Kontakta oss om du vill höra mer

Om du har frågor kring något eller om det är så att du behöver hjälp med något så kan du kontakta vår support. Sedan har vi även en bra sida med FAQ, där du kan läsa vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill även önska dig ett stort lycka till i ditt letande efter den rätta bostaden i Östersund.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA