Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Strömsund

Hyresbostäder i Strömsund

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
13 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 54 m²
Strömsund, Sanatorievägen
5 114 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Strömsund

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Strömsund på BostadsPortal

Om du är på jakt efter en bostad i Strömsund, har du hamnat på rätt ställe. Här på BostadsPortal finns ett brett urval av lediga bostäder i Strömsund som kanske passar just dina behov. Strömsund är en ort som ligger i norra Jämtland och den är omgiven av vatten. För att nå fastlandet finns Strömsundsbron som erbjuder förbindelse.

Att bo i Strömsund ger dig också närhet till andra intressanta platser. Du har Dorotea åt norr och Östersund åt söder inom bekvämt räckhåll.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Strömsund

När du tänker dig att hyra en bostad i Strömsund så kanske du tänker lägenhet ? Detta finns så klart som alternativ, men du kan även hyra andra typer av bostäder. Bland annat hyrs stugor och hus ut samt att du även kan hyra rum i Strömsund .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Strömsund

Behöver du snabbt hitta en bostad i Strömsund? Här på vår plattform erbjuder vi flera sätt att söka efter lediga bostäder i Strömsund. Det mest effektiva sättet är att använda vår avancerade sökfunktion, där du kan filtrera resultaten efter dina specifika krav. Men om du vill ha en snabb översikt över alla tillgängliga bostäder, kan du också göra en snabbsökning genom den övre sökrutan, även om det innebär att du får upp olika typer av bostäder.

Sök med olika filtreringsmöjligheter

Endast du vet hur din ideala bostad i Strömsund ska se ut och uppfylla dina önskemål. För att hitta en lista med bostäder som matchar dina krav, använd vår filtrerade sökfunktion. Genom detta verktyg kan du ange olika kriterier och markera olika alternativ.

Du har möjligheten att söka efter bostäder med en specifik storlek, inkludera bostäder med parkeringsmöjligheter eller balkong, och ange din maxhyresnivå, samt mycket mer. På detta sätt kan du skräddarsy din sökning för att hitta den perfekta hyresbostaden i Strömsund enligt dina unika preferenser.

Sätt upp en egen Bostadsbevakning av lediga bostäder i Strömsund

Om du är intresserad av att hyra en bostad i Strömsund utan besväret att dagligen söka efter det på egen hand, då kan du dra nytta av vår Bostadsbevakningstjänst . Genom att registrera dig är det helt kostnadsfritt att använda denna funktion. Vi kommer då att skicka e-postmeddelanden till dig så fort vi mottar nya lediga bostäder i Strömsund som matchar dina kriterier.

Inom vilket område i Strömsund vill du hitta bostad?

I Strömsund har du områden som Backe och Rossön . Sedan finns det även flera andra bra områden att välja på.

Hur tar du dig till Strömsund?

Tack vare den väl fungerande bron till Strömsund är det enkelt att nå platsen eller lämna den. Från Strömsund är det smidigt att ansluta till E45:an för vidare resor.

Upplev Strömsund

När du närmar dig Strömsund välkomnas du av den imponerande Strömsundsbron, en betydande bro som sträcker sig över sjön Ströms Vattudal och knyter samman Strömsund med fastlandet. Denna bro utgör en essentiell del av regionens infrastruktur.

Vid sjön Ströms Vattudal finner du den vackra Ström kyrka. Denna träkyrka är välkänd för sin förtrollande arkitektur och de fridfulla omgivningarna den erbjuder. Från kyrkan har du även en fantastisk utsikt över sjön.

Strömsund har flera museer som berikar kulturen och historien i området. Dessa inkluderar Beppe Wolgers-museet på hembygdsgården i Strömsund, Hotings Bilmuseum, Stenåldersmuseet i Rossön och ett antal hembygdsgårdar runt om i kommunen, såsom Fjällsjö hembygdsgård, Frostvikens hembygdsgård, Hammerdals hembygdsgård, Kyrktåsjö hembygdsgård, Rossöns hembygdsgård, Valågårdens bygdegård i Hoting och Ströms hembygdsgård, som rymmer en unik samling båtmotorer.

Fjällmuseet är ett annat fascinerande museum som fokuserar på Jämtlands fjällvärld och dess historia. Här kan du utforska naturen, kulturen och de människor som har präglat regionen genom olika utställningar och interaktiva aktiviteter.

Glöm inte att besöka Helgesjön, som ligger strax utanför Strömsund. Här kan du uppleva naturen i sin fulla prakt och delta i olika aktiviteter, såsom fiske, kanotpaddling och vandring längs sjöns stränder.

För de som älskar att utforska den vackra omgivningen runt Strömsund rekommenderas Forsaleden, en vandringsled som tar dig genom skogar, över bäckar och till flera fantastiska utsiktspunkter.

Sedan finns det även en hel del bra shopping du kan ägna dig åt här då det finns många trevliga butiker.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra en bostad i Strömsund, så är det ju rätt skönt att kunna känna dig trygg och säker i hela processen. Det kan du göra då du använder dig av BostadsPortal. Du kan tryggt söka efter lediga bostäder så väl som tryggt hyra bostad i Strömsund från någon av de uthyrare som du hittar på vår plattform. Vi har noggrant granskat och verifierat alla hyresvärdar för att säkerställa deras pålitlighet och seriösa agerande.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du inte hittar den rätta bostaden i Strömsund med det önskade antalet rum, överväg att söka efter en större bostad. På så vis har du möjligheten att hyra ut ett eller flera rum till andra personer. Att agera som hyresvärd är en smidig process och med vår hjälp får du tillgång till användbara digitala verktyg som gör det enklare att hantera uthyrningen av ett eller flera rum till andra.

BostadsPortal då du letar bostad i Strömsund

När du letar efter en bostad i Strömsund, bör BostadsPortal vara ditt förstaval. Vi stoltserar med ett av de mest omfattande utbuden av bostäder i hela Sverige, inklusive lägenheter, rum, hus och stugor, både i Strömsund och i andra städer och orter.

För att dra full nytta av våra tjänster, inklusive Bostadsbevakning , uppmanar vi dig att registrera dig hos oss. Många av våra funktioner och tjänster är tillgängliga utan kostnad, men kräver att du registrerar dig för att använda dem.

Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundtjänst för att få svar. Du kan också besöka vår FAQ-sida, där vi har samlat en mängd vanliga frågor svaren på dessa.

Vi på BostadsPortal hoppas innerligt att du kommer att hitta den perfekta bostaden i Strömsund hos oss. Lycka till i din sökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA