Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Strömsund

Lediga lägenheter i Strömsund

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
13 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 63 m²
Strömsund, SOLBACKEN
5 501 SEK19 timmar sedan

Liknande annonser i Strömsund

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Strömsund på BostadsPortal

Du som vill få fatt i en lägenhet i Strömsund du har hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal finns det många lediga lägenheter i Strömsund som kanske kan passa just dig. Strömsund ligger placerad i norra Jämtland och det mitt ute i vattnet. Strömsund förbinds med fastlandet med hjälp av Strömsundsbron.

När du bor i en hyreslägenhet i Strömsund så har du även nära till Dorotea uppåt och Östersund neråt.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Strömsund

Du som bestämt att det är lediga lägenheter i Strömsund du vill söka efter, du kan göra det. Men vi vill även nämna det att vi även har flera andra bra bostadsalternativ. Du kan hyra ett rum om du vill eller så kan du satsa på att hyra en stuga i Strömsund . Att hyra hus finns också som en möjlighet.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Strömsund

Måste du få tag på en lägenhet i Strömsund rätt så snabbt? Här hos oss kan du söka efter lediga lägenheter i Strömsund på flera sätt. Det bästa är att göra en avancerad sökning där du kan filtrera efter de krav du har. Men du kan även göra en snabbsökning, via den ruta som finns längst upp, men du får då upp alla bostadstyper.

En filtrerad sökning underlättar att hitta rätt typ av lägenhet i Strömsund

Hur din hyreslägenhet i Strömsund ska se ut eller vara, det vet bara du. Men för att få fram en lista som motsvarar de krav du har, se till att du gör en filtrerad sökning. För då kan du fylla i lite olika saker eller klicka i lite olika rutor.

Bland annat kan du söka efter lägenheter i en viss storlek. Du kan även söka efter lägenheter där det finns en tillhörande parkering eller som har en balkong. Du kan också fylla i vad du max vill betala i hyra och mycket mer.

Bostadsbevakning – ett smart sätt att lediga lägenheter i Strömsund på

Du som vill hyra lägenhet i Strömsund men inte vill hålla på att söka efter en varje dag, använd då Bostadsbevakning . Registrerar du dig så är den gratis att använda. Vi kommer då att maila dig varje gång som vi får in nya, matchande, lediga lägenheter i Strömsund.

Inom vilket område i Strömsund vill du hitta lägenhet?

Strömsund har lite olika områden du kan välja mellan. Du kan bo i centrala delen eller så väljer du att bo i Hoting , Lövberga eller Norråker .

Hur du tar dig till och från Strömsund

Eftersom det finns en bra bro ut till Strömsund så är det inga problem att ta dig dit eller därifrån. Sedan är det bara att ta E45:an.

Strömsunds aktiviteter och sevärdheter

Det första som möter dig på väg till Strömsund är Strömsundsbron som i sig är en mycket de bro som sträcker sig över sjön Ströms Vattudal och förbinder Strömsund med fastlandet. Denna bro är dessutom en viktig del av regionens infrastruktur.

Vid sjön Ströms Vattudal ligger även Ström kyrka. Det är en vacker träkyrka som är mycket känd för sin vackra arkitektur och den fridfulla omgivningen. Den erbjuder även en fantastisk utsikt över sjön.

Strömsund har även flera museer. Bland annat Beppe Wolgers-museet på hembygdsgården i Strömsund, Hotings Bilmuseum och Stenåldersmuseet i Rossön. Sedan finns det även flera olika hembygdsgårdar runt om i kommunen. Bland annat så har du Fjällsjö hembygdsgård, Frostvikens hembygdsgård, Hammerdals hembygdsgård, Kyrktåsjö hembygdsgård, Rossöns hembygdsgård, Valågårdens bygdegård i Hoting och Ströms hembygdsgård med bland annat en unik samling båtmotorer.

Ett annat museum är Fjällmuseet. Det fokuserar på Jämtlands fjällvärld och dess historia och där kan du lära dig mer om naturen, kulturen och människorna som har format regionen genom olika utställningar och interaktiva aktiviteter.

Missa inte heller ett besök vid Helgesjön som ligger strax utanför Strömsund. Här kan du njuta av naturen och delta i olika aktiviteter. Bland annat då fiske, kanotpaddling och så kan du ägna dig åt vandring längs sjöns stränder.

Om du vill vandra runt den vackra naturen runt Strömsund så ska du ta dig via Forsaleden. På denna led går du igenom skogar, över bäckar och fram till flera olika vackra utsiktspunkter.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal så kan du vara trygg och säker. Det när du letar efter, hyreslägenhet i Strömsund så väl som när du bestämt att du ska hyra lägenhet i Strömsund via en av de uthyrare du hittar här hos oss. Vi har noga kollat upp alla hyresvärdar så att de är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Den lägenhet i Strömsund du letar efter kanske ska ha ett visst antal rum? Om du inte hittar en som passar bra, sök då efter en med fler rum. För då kan du ju faktiskt hyra ut ett, eller flera rum till andra. Att hyra ut är inte svårt och du kan göra det med hjälp av oss. Då får du tillgång till digitala verktyg.

BostadsPortal hjälper dig när du letar efter lägenhet i Strömsund

När du är på jakt efter en riktigt bra hyreslägenhet i Strömsund så bör vi på BostadsPortal vara ditt första val. Det eftersom att vi har ett av Sveriges bredaste utbud av lägenheter. Vi har även flera andra bostadsalternativ som rum, hus eller stuga, både i Strömsund och i andra städer och orter.

Se gärna till så att du registrerar dig hos oss, för att kunna använda dig av saker som till exempel bostadsbevakning. Många av våra tjänster och funktioner är utan kostnad, men kräver just en registrering från din sida.

Funderar du på viss fråga så kan du välja att kontakta oss via kundtjänst för att få svar på den. Du kan också välja att kika in på vår FAQ-sida. Där har vi samlat på oss en massa vanliga frågor och svar på dem.

Vi på BostadsPortal hoppas verkligen att du här hos oss ska hitta en lägenhet i Strömsund som passar dig, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA