Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Härnösand

Hyresbostäder i Härnösand

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum4 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 48 m²
Norrstaden-Norra Brännan-Stenhammar, Brunnshusgatan
4 678 SEK3 juli

Liknande annonser i Härnösand

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Flytta till Härnösand och hitta din hyresbostad med hjälp av BostadsPortal

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län. Sveriges befolkningsmässigt minsta residensstad.

Funderar du på att flytta till Härnösand vid Höga Kusten? Grattis och välkommen! Här har du alla förutsättningar att leva ett gott liv. Låt BostadsPortal hjälpa dig att hitta vägen dit. Här finns lediga bostäder att hyra för alla smaker.

Här finns något som passar alla

Härnösand är porten till Höga Kusten. Den dramatiska kustlinjen med berg som reser sig brant direkt upp ur havet, ett hav som sätter sin prägel på staden.

Hur vill du bo när du kommer till Härnösand? Mitt i stan eller på en levande landsbygd? Hus eller lägenhet ? Egen eller hyrd bostad? Stort eller litet? Alldeles vid havet eller mitt i skogen? Det är bara att välja. Ta del av alla fantastiska platser som Härnösand har att erbjuda så att du hittar den plats som passar just dig.

Våga testa olika boendealternativ. Från friggebod till torp, lägenhet i stadskärnan eller charmig villa vid havet. På BostadsPortal kan du finna en hel del olika alternativ.

Hitta din dröm vid havet genom enkla vägar

Sök efter ditt perfekta boende genom BostadsPortals smarta söksystem. Ett utbrett sökverktyg där du kan precisera dina kriterier och därmed filtrera resultatet. På så sätt kommer du så nära dina önskemål som möjligt.

Hos BostadsPortal kan du bevaka dina drömmar

Ta tillvara på varenda chans som dyker upp genom att skapa en personlig bevakning. Just efter dina önskemål kan du registrera en eller flera bevakningar på ditt önskade boende. Eftersom du då även registrerar din mail så dyker kontinuerliga förslag på passande lediga hyresbostäder upp i din inkorg. Så håller du dig ständigt uppdaterad och redo att ta chansen!

Få ut det mesta och det bästa av höga kustens pärla

I Härnösand har du nära till det mesta och det bästa. Här kan du leva det enkla livet och ta vara på allt som Höga Kusten erbjuder. Hämta på förskolan och vara på badstranden eller i slalombacken en kvart senare. Förverkliga dina intressen och uppleva natur och kultur.

Vi människor är olika och vill leva våra liv på olika sätt. I Härnösand har du stora möjligheter att hitta ditt sätt. Du kan välja mellan att bo i stadskärnan, i lugna stadsnära bostadsområden eller på en levande landsbygd.

Med livet på dina egna villkor i möjligheternas stad

Hitta en  ledig bostad att hyra i Härnösand. Med en närhet till allt som är viktigt så får du möjlighet att leva livet på dina egna villkor. Härnösand är en driven stad med ett aktivt näringsliv. Förutsättningarna är många. Områden att bo i likaså.

Det här är den företagsamma staden med den personliga livsmiljön. Vill du starta företag? Eller letar du efter nästa drömjobb. Välkommen till Härnösand.

Goda pendlingsmöjligheter och närhet till det mesta

I Härnösand kan du leva livet på dina villkor. Med korta sträckor till arbete och skola får du tid över till livet du är ute efter. Det går också utmärkt att bo i Härnösand och arbeta någon annanstans. Till Sundsvall är det fem mil och det är pendlingsavstånd även till Örnsköldsvik , Kramfors och Timrå .

Här kan du bo i ett lugnt och lummigt villaområde och ändå bara ha några minuter till centrum. Även om du väljer att bo på landsbygden är det aldrig långt till tätortens service och utbud.

Härnösand ligger bara fem mil från Sundsvall  och på pendlingsavstånd även Timrå, Kramfors och Örnsköldsvik. Kollektivtrafiken inom kommunen är förmånligt subventionerat.

En aktiv fritid och en historisk anda

Härnösand är en destination för den som letar äventyr, kulturupplevelser och friluftsresemål. Här finns något för alla. Leder och motionsspår, slalombacke, naturreservat, vindskydd med grillplats, ett utsiktstorn, restaurang och café. Smitingen är ett av Sveriges bästa surfställen.

Det finns möjligheter till att skapa ett rikt friluftsliv med många sorters aktiviteter, fritidsanläggningar och föreningar. Den största fritidsanläggningen är Högslätten med diverse arenor för olika sporter, samt skid- och motionsspår och gym både utomhus och inomhus.

Fiska i vackra Värptjärn, gå på jazzklubben, surfa på Smitingen, lek och utforska på Technichus eller ta en loppisrunda. Gör just det du känner för bland många andra aktiviteter.

Här kan du uppleva kulturlivet där det är som bäst. Härnösand har ett rikt kulturliv och en historisk stadskärna belägen på en ö i Höga Kustens södra skärgård. Med sitt havsnära läge, unika butiker, evenemang, sevärdheter och vackra natur är Härnösand en perfekt skärgårdsdestination för att upptäcka Höga Kustens världsarv och andra utflyktsmål i närområdet.

Staden bär på en gedigen historia som kan vara intressant att ta del av vid någon av de stadsvandringar och guidade turer som erbjuds.

Upplev tryggheten med BostadsPortal

BostadsPortals grundfilosofi vilar på trygghet och säkerhet. Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda dig en trygg och säker process med säkrade tjänster som lugnt tar dig igenom hela resan fram till det bästa möjliga boendet.

Utforska lediga hyresbostäder tillsammans med oss. Det dyker dagligen upp hundratals av möjligheter och någon av dem kan vara avsedd just för dig. Kontakta oss ifall du har funderingar eller behöver hjälp att komma igång eller komma vidare i din sökprocess. Vi finns både via kundtjänst och Facebook Messenger där vi mer än gärna chattar med dig.

Här finns fina fördelar med att hyra ut din bostad

Alla fördelar med Härnösand gör ju även staden attraktiv att bosätta sig i. Därmed kan det vara klurigt att hitta exakt det du söker. Det kanske dyker upp alternativ som nästan matchar dina kriterier.

Våga säga ja och finansiera hellre överflödiga kvadratmeter med en inneboende eller en hyresgäst. På BostadsPortal kan du läsa om alla förmånliga tjänster vi erbjuder dig som hyresvärd. Allt ifrån att skapa en annons och upprätta pålitliga kontakter via privata meddelandesystem, till att hitta en hyresgäst och upprätta ett juridiskt korrekt kontrakt.

Nu kan du sätta igång din resa mot drömmen

Vi på BostadsPortal vill önska dig ett stort lycka till på vägen till det du söker. Har du frågor eller önskar mer information, så åar du välkommen till atg  kontakta vår kundtjänst via Messenger eller mail.  Välkommen in i en spännande process där möjligheterna är oändliga!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA