Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Örnsköldsvik

Hyresbostäder i Örnsköldsvik

39 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum8 rum
39 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Staden, Nytorgsgatan
6 536 SEK7 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Örnsköldsvik

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Örnsköldsvik på BostadsPortal

Örnsköldsvik, eller Ö-vik som det även kallas är en pittoresk och charmig stad i norra Sverige. Du som letar efter en bostad i Örnsköldsvik har du kommit till rätt plats. Här på BostadsPortal kan du enkelt söka bland alla lediga bostäder i Örnsköldsvik.

När du bor i Örnsköldsvik har du närhet till andra intressanta platser som Kramfors och Sollefteå . Dessutom ligger städer som Härnösand och Sundsvall relativt nära, vilket ger dig många möjligheter att utforska området.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Örnsköldsvik

Du som ska hyra bostad i Örnsköldsvik, du vet väl att du hittar olika bostäder som hyrs ut? Även om många tänker att lägenhet är det som gäller, så kan du även välja att hyra hus eller hyra en stuga i Örnsköldsvik . Du hittar även rum för uthyrning .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Örnsköldsvik

Du kan snabbt och smidigt få fram en lista på alla lediga bostäder i Örnsköldsvik genom att söka via sökrutan längst upp. Om du inte vill göra en snabbsökning utan hellre filtrerar då du ska söka, använd den avancerade sökningsfunktionen. Du kan då få fram exakt den bostad i Örnsköldsvik du vill hyra!

Smart sökning med flera filtreringsmöjligheter

När du planerar att hyra en bostad i Örnsköldsvik har du säkert specifika önskemål om dess utformning. Genom vår avancerade sökfunktion kan du använda filtreringsalternativen på ett effektivt sätt. Du har möjlighet att specificera storleken på bostaden både i antal rum och kvadratmeter. Dessutom kan du enkelt markera preferenser som närvaro av hiss, balkong eller om husdjur är tillåtna.

Att vara noggrann med dina filterinställningar är fördelaktigt då det hjälper dig att hitta bostäder som passar just dina behov och preferenser.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Örnsköldsvik

För att undvika att behöva besöka BostadsPortal dagligen för att genomföra nya sökningar efter lediga bostäder i Örnsköldsvik, kan du överväga att använda vår bostadsbevakningstjänst. För att komma igång, behöver du först registrera dig på vår plattform. Därefter kan du genomföra en sökning med dina specifika filtreringskriterier och önskemål. Efter det, markera alternativet för Bostadsbevakning . Då kommer du att mottaga e-postmeddelanden varje gång en ny tillgänglig bostad i Örnsköldsvik som matchar dina krav läggs upp för uthyrning.

Inom vilket område i Örnsköldsvik vill du hitta bostad?

Örnsköldsvik har många bra områden med bostäder. Bland annat har du nordvästra Örnsköldsvik eller norra Örnsköldsvik. Du har också Staden , Gullänget-Arnäs , Hörnett-Sund och Myckling-Själevad .

Transportmöjligheter till Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är välanslutet genom flera viktiga transportförbindelser. Här löper E4:an genom staden och kompletteras av två järnvägslinjer. Staden har två tågstationer och en central busstation. Örnsköldsvik flygplats, belägen i närheten av Gideå strax utanför staden, erbjuder möjligheten att flyga. Inom staden finns också ett nätverk av stadsbussar, men tack vare stadens begränsade omfång kan du också enkelt utforska många platser till fots.

Upptäck vad Örnsköldsvik har att erbjuda

Örnsköldsvik har en mångfald av sevärdheter och aktiviteter som kan tillfredsställa både kulturella och naturälskande sinnen. Staden blomstrar med kulturella attraktioner såsom Örnsköldsviks museum och konsthall, där du kan utforska konsten och kulturen som omger staden. Arkenbiblioteket är en annan pärla för intellektuellt intresserade.

Paradiset äventyrsbad är ett inomhusvattenland med vattenrutschbanor, simbassänger och avkopplande faciliteter som passar både stora och små!

Naturen är alltid nära i Örnsköldsvik med hela 35 naturreservat i kommunen och den anmärkningsvärda Skuleskogen nationalpark. Staden erbjuder gynnsamma förhållanden för fiske och paddling i älvar, sjöar och hav. Inte minst är surströmmingsmuseet ett kul besöksmål, där du kan fördjupa dig i den unika fisken och dess tillverkning. I detta sammanhang måste också den pittoreska pärlan Ulvön på Höga Kusten nämnas, en skatt i Örnsköldsviks skärgård.

Dessutom har Örnsköldsvik anslutning till den majestätiska Höga Kusten, den högsta och brantaste kusten längs Östersjön. Med en plats på Världsarvskartan erbjuder Höga Kusten 130 olika naturreservat, inklusive välkända platser som Rotsidan, Trysunda och Norrfällsviken.

Förutom detta, erbjuder Höga Kusten besökare Junsele djurpark, Paradiset äventyrsbad, Mannaminne kulturby, Höga Kusten-båtarna, Fjällräven Outlet och ett rikt urval av museer och hembygdsgårdar som adderar till regionens rika upplevelseutbud.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter lediga bostäder i Örnsköldsvik genom BostadsPortal kan du vara säker på att det är en trygg och säker process. Vår webbplats är utformad med säkerheten i åtanke, och alla våra uthyrare är noggrant utvalda för sin seriösa inställning. Det innebär att när du väljer att hyra en bostad i Örnsköldsvik via vår plattform, kan du göra det med förtroende och vetskapen om att det är en pålitlig och trygg metod.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du letar efter en specifik bostad i en särskild storlek i Örnsköldsvik men inte hittar exakt det du söker, så finns det en smart lösning att överväga. Du kan istället välja att hyra en större bostad. Genom att sedan hyra ut ett eller flera rum till andra kan du faktiskt bli både en hyresgäst och en hyresvärd samtidigt.

Detta alternativ ger dig möjlighet att anpassa din boendesituation efter dina behov och samtidigt dra nytta av att dela boendekostnaderna med andra. Genom att använda våra smarta digitala verktyg blir det enkelt att administrera och hantera detta.

Hitta en bra bostad i Örnsköldsvik via BostadsPortal

Om du vill leta efter lediga bostäder i Örnsköldsvik, så är det en klok idé att utnyttja BostadsPortal. Här har du möjligheten att hitta ett brett utbud av just detta. För att få full åtkomst till alla våra funktioner kan du enkelt registrera dig hos oss, men du kan också utföra sökningar kostnadsfritt utan registrering.

Hos BostadsPortal har vi möjligheten att hjälpa dig söka olika typer av bostäder, både i Örnsköldsvik och andra orter. Hos oss finner du bara seriösa uthyrare. Så att hyra via oss är tryggt!

Har du några frågor eller funderingar, rekommenderar vi att du utforskar vår FAQ-sida där vanliga frågor finns med svar. Om du inte finner det du söker där, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig stort lycka till att hitta din nästa bostad i Örnsköldsvik.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA