Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kungsbacka

Hyresbostäder i Kungsbacka

12 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
12 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 47 m²
Kungsbacka, Stormgatan
4 996 SEKIgår
3 rum hus på 115 m²
Kungsbacka, Pinnestorpsvägen
17 825 SEK4 dagar sedan

Liknande annonser i Kungsbacka

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kungsbacka på BostadsPortal

Är du på jakt efter en perfekt bostad i Kungsbacka? Ett bra alternativ kan vara att hyra bostad i Kungsbacka, istället för att köpa en bostad. Du som vill hitta flera lediga bostäder i Kungsbacka, du kan med fördel använda dig av BostadsPortal.

Kungsbacka är en bra plats att bo på, då du har nära till Göteborg , Varberg så väl som Mölndal . Sedan är själva Kungsbacka en plats där du har allt du behöver.

På BostadsPortal finns många bra bostadsalternativ för dig som vill hyra bostad i Kungsbacka. Du kan fundera på om det passar bäst med en lägenhet , ett hus eller om det räcker bra med att hyra in dig i ett rum i Kungsbacka .

Hitta rätt bostadsalternativ i Kungsbacka

När du ska söka fram lediga bostäder i Kungsbacka, så kan det vara bra om du själv vet vad du vill hyra. Är en hyresbostad i Kungsbacka i form av lägenhet vad du söker, eller vill du hellre hyra ett helt hus ? På BostadsPortal kan du hitta olika bostadsalternativ inom uthyrning. Bland annat finns lägenheter med förstahandskontrakt, så väl som med andrahandskontrakt.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Kungsbacka

Ibland är det ju extra viktigt att snabbt och smidigt hitta en hyresbostad i Kungsbacka. Just detta är vad du kan göra med hjälp av BostadsPortal. Du kan söka fritt eller välja att lägga upp en så kallad Bostadsbevakning .

Fundera först på vad du vill hyra, var i Kungsbacka du vill hyra samt om du har andra krav eller önskemål. Sedan kan du söka fram detta med hjälp av sökfunktionen.

Du kan känna dig helt trygg i att använda dig av BostadsPortal när du vill hyra bostad i Kungsbacka. Här finns det bara seriösa uthyrare. Du kan få kontakt med dessa genom att registrera dig här hos oss.

Använd vår smarta sökfunktion för att få med dina krav

När du är ute efter att hitta en bostad i Kungsbacka att hyra, så är det ju inte fel att hitta exakt vad du är ute efter. Du kanske redan nu vet hur du vill bo och var? Då är det bara att ta dessa kriterier och fylla i då du söker efter lediga bostäder i Kungsbacka. Då listas alla lediga alternativ. Är det något som du tycker passar dig, så kan du kontakta uthyraren för att få komma och kolla på bostaden.

När du ska söka efter hyresbostad i Kungsbacka så kan du välja typ av bostad, hur stor bostaden ska vara, om det ska vara nära till något särskilt samt mycket mer. Se till att vara noga med dina krav, så att du får tag på rätt hyresbostad.

Testa Bostadsbevakning för att hitta lediga hyresbostäder i Kungsbacka

På BostadsPortal kan du själv välja om du aktivt ska besöka sidan för att söka efter lediga hyresbostäder i Kungsbacka eller om du ska lägga in det som kallas för Bostadsbevakning . För att göra en Bostadsbevakning så bör du registrera dig. Sedan går du till sökfunktionen, fyller i dina kriterier samt klickar i Bostadsbevakningen. Varje gång bostäder kommer in som motsvarar vad du sökt på, så får du ett mail om det.

Inom vilket område i Kungsbacka vill du hitta bostad?

I Kungsbacka har du flera trevliga områden att välja på då du vill hyra bostad i Kungsbacka. Bland annat finns områden som heter Anneberg , Fjärås , Frillesås , Gällinge och Kullavik samt att det även finns andra bra områden.

Transportmöjligheter

Kungsbacka ligger i Hallands län , men gränsar även till Varbergs kommun, Kattegatt, Göteborgs och Mölndals kommuner samt Marks kommun. Du kan resa med pendeltåg, regionaltåg, regionbussar och stadsbussar.

Roa dig i Kungsbacka

Kungsbacka har en hel del att erbjuda när det kommer till sevärdheter, aktiviteter och andra nöjen. Du kan bland annat kolla in Tölöberg, som är det gamla vattentornet. Du har även Tjolöholms slott, Naturum Fjärås Bräcka och Äskhults by.

I Kungsbacka finns även mycket bra inom shopping. Det finns kläder, inredning, konsthantverk, närproducerade produkter samt att det finns ett outlet vid namn Hede Fashion Outlet.

Göteborg ligger nära, så kan du även ta dig till storstaden för att roa dig på olika sätt. Du kan enkelt komma in till Göteborg med både buss och tåg.

Andra nödvändigheter du kan behöva

Kungsbacka har även allt annat du behöver såsom skolor, vård och omsorg, bibliotek, motionsspår och mycket mer. Här finns det även flera företag och du har även mycket goda jobbmöjligheter.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Ibland kan det vara så att du inte hittar exakt vad du söker. Dock kan det vara smart att hyra något som är större än vad du behöver ha. Det för att sedan hyra ut delar av lägenheten eller huset och på det viset bli hyresvärd du med. Det är lika enkelt att hyra ut via BostadsPortal som att hyra en bostad.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra bostad i Kungsbacka, så är det ju viktigt att du känner dig trygg i ditt val av bostad och hyresvärd. När du letar efter lediga hyresbostäder i Kungsbacka, så är det smart att göra det via BostadsPortal. Det är en trygg och säker portal samt att det även är enkelt att söka fram det du är ute efter.

Vi på BostadsPortal vill gärna göra allt vi kan för att hjälpa dig med ditt bostadsletande. Har du frågor eller behöver hjälp, då kan du kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar dig ett stort lycka till i jakten på den perfekta hyresbostaden.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA