Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Mölndal

Hyresbostäder i Mölndal

30 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
30 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4,5 rum lägenhet på 165 m²
Västra Lindome, Sockengränsvägen
26 000 SEK12 timmar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Mölndal

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Mölndal på BostadsPortal

Letar du efter en bostad i Mölndal? Då har du hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du få fram en massa lediga bostäder i Mölndal. Denna ort ligger nära Göteborg och passar dig som vill ha lite lugnare runt om kring dig där du bor. Mölndal i sig har en intressant historia samt ett dynamiskt näringsliv.

Utöver att du har nära till Göteborg då du bor här så har du även andra orter och städer i närheten. Bland annat Mölnlycke och Borås så väl som Kungsbacka .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Mölndal

När du funderar på att hyra en bostad i Mölndal är det klokt att noggrant överväga vilken typ av boende som bäst passar dina preferenser. Kanske du föredrar att hyra en lägenhet i Mölndal eller vill du hellre hitta ett hus som du kan hyra ? Ett annat bra alternativ är att hyra ett rum samt att du även kan hitta stugor som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Mölndal

Vill du snabbt och effektivt få fram en lista på alla lediga bostäder i Mölndal? Då rekommenderar vi att du gör en så kallad snabbsökning. Du behöver bara skriva in ortens namn i sökrutan längst upp. Vill du hellre ha en lista på bostäder där du specificerat krav? Välj då att göra en avancerad sökning!

Smart sökning med filtreringsmöjligheter

Det bästa med vår avancerade sökfunktion är att du på ett mycket enkelt sätt kan anpassa just din sökning efter de preferenser du har när det gäller att hyra bostad i Mölndal. Du kan bland annat välja vad för slags bostad som ska listas och vad för storlek bostaden ska vara på, i antal rum och/eller kvadratmeter.

Du kan även hitta andra användbara filteralternativ som om bostaden ska vara för studenter eller om det finns möjlighet att ha husdjur i den. Du kan även klicka i flera andra bra filtreringar du vill göra.

Lägg upp en bostadsbevakning av lediga bostäder i Mölndal

För att underlätta din sökning och undvika att behöva besöka BostadsPortal dagligen och göra upprepade sökningar, kan du dra nytta av vår Bostadsbevakningsfunktion . Det första steget är att registrera dig på vår webbplats. Därefter kan du enkelt definiera dina önskemål och krav för din kommande bostad i Mölndal – det kan inkludera allt från läge till specifika detaljer i boendet.

När du har angett dina preferenser kan du aktivera Bevakningsfunktionen. Det gör att du kommer få meddelanden via e-post så snart det dyker upp nya lediga bostäder i Mölndal som matchar dina kriterier.

Inom vilket område i Mölndal vill du hitta bostad?

Om du ska bosätta dig i Mölndal så har du områden som Solängen , Broslätt , Mölndal Östra , Kållered och Lindome att välja mellan.

Hur tar du dig till Mölndal?

Mölndal är beläget något söder om Göteborg och det är enkelt att både ta sig hit och härifrån. Västtrafik erbjuder ett utbud av bussar och tågförbindelser som smidigt kopplar samman området. Dessutom finns det två spårvagnslinjer som går till Mölndal, inklusive Knutpunkt Mölndalsbro. För dig som föredrar egen bil är det också en bekväm möjlighet, med närheten till E20 som ger smidig tillgång till vägnätet.

Upplev härliga Mölndal

Mölndal erbjuder en mängd spännande aktiviteter och platser att utforska. Här finner du både unika naturmiljöer och rika kulturmiljöer som väntar på att upptäckas. Ett speciellt landmärke är det karakteristiska Gunnebo slott, ritat av Göteborgs stadsarkitekt Carl Wilhelm Carlberg på 1780-talet. Slottet erbjuder guidade turer under sommarmånaderna och huserar även en sommarteater. Dess vackra trädgårdar inbjuder till promenader, och Gunnebo Kaffehus och Krog ger möjligheten till en skön fikastund eller god mat.

Mölndals Kvarnby, ursprunget till Mölndals stad, är en viktig del av områdets historia. Forsen fortsätter att brusa som den gjorde under tiden då säd maldes här. I området finns även Mölndals stadsmuseum, inhyst i en gammal strumpfabrik, samt en hembygdsgård och museer.

Om travsport lockar, så är Mölndal hemvisten för Åbytravet. Här arrangeras årligen prestigefyllda lopp som Pokalloppen, Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal.

Mölndal är även ett paradis för dig som gillar aktiviteter. Åbybadet lockar till simning, det finns möjlighet att spela minigolf och naturupplevelserna ligger bara en stenkast bort. Samtidigt har du hela Göteborgs stadsliv nära till hands om du söker en mer urban upplevelse.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du står inför valet att hyra en bostad i Mölndal är det naturligt att du vill känna dig trygg med ditt val av hyresvärd. Dessutom är det viktigt att använda en pålitlig webbplats när du söker efter lediga bostäder i Mölndal. Här på BostadsPortal kan du göra just det. Vi är en plattform där endast seriösa uthyrare samlas, vilket ger dig möjligheten att känna dig helt säker när du använder vår sida.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Vet du att du kan bli hyresvärd du också? Kanske du har ett hus, men hellre bor i lägenhet? Hyr då ut ditt hus via oss och hitta en lägenhet att hyra. Eller så letar du efter en bostad i Mölndal, som du kan hyra ut delar av, som ett rum? Oavsett, så kan du få hjälp med att hyra ut via oss.

BostadsPortal en bra hjälp på vägen till den idealiska bostaden i Mölndal

Kanske har du tidigare sökt efter lediga bostäder i Mölndal på andra plattformar utan att hitta något som passar dig? Här på BostadsPortal är det betydligt enklare att hitta en bostad i Mölndal som kan uppfylla dina önskemål och krav.

För att dra maximal nytta av BostadsPortal rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss. Det är gratis att göra det!

Har du en fråga eller två du vill få svar på, kika först på vår FAQ-sida för att se om svaret finns där. Skulle du inte få svar på det du undrar där, så kontakta oss gärna via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig all framgång i ditt sökande efter en bra bostad i Mölndal, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA