Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Mölndal

Lediga lägenheter i Mölndal

27 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
27 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 28 m²
Solängen, Lerbrännargatan
4 270 SEK2 dagar sedan
3 rum lägenhet på 81 m²
Mölndal Östra, Rävekärrsgatan
6 726 SEK3 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Mölndal

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Mölndal på BostadsPortal

Mölndal är en perfekt plats att bo på om du inte vill bo inne i centrala Göteborg . Mölndal har allt du kan tänkas behöva. Denna kommun har ett dynamiskt näringsliv, en intressant historia samt mycket som du kan se och göra.

Om du vill hyra lägenhet i Mölndal, så sök helt enkelt efter lediga lägenheter i Mölndal här på vår sida. Att hitta en hyreslägenhet i Mölndal är ganska lätt. Vi har många smarta funktioner du kan välja att använda dig av.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Mölndal

Du kan välja att bo i en lägenhet i Mölndal, men du har även andra hyresalternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett hus så väl som du kan hyra en stuga , eller ett rum . En hyreslägenhet i Mölndal kan vara med ett förstahandskontrakt samt att du även kan hyra i andra hand.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Mölndal

Vill du bo i en hyreslägenhet i Mölndal, så går det snabbt och smidigt att leta efter lediga lägenheter att hyra i Mölndal via vår portal. Du kan då göra en snabbsökning så att du får fram alla alternativ, eller så kan du gå in och göra en mer avancerad sökning om du föredrar att få med dina egna krav.

Så hittar du en hyreslägenhet i Mölndal som passar dina önskemål och krav

För att du ska hitta en ledig lägenhet att hyra  i Mölndal du vill hyra, så använd dig av BostadsPortals avancerade sökfunktion. Där kan du nämligen filtrera efter olika krav och önskemål. Har du en hund till exempel så kan det vara bra att fylla i att du vill att husdjur ska vara tillåtna, så att du bara får upp lägenheter med detta krav. Sedan kan du även fylla i saker som minsta antal kvm eller vad du max kan tänka dig att betala i hyra. Då kan du få upp den perfekta hyreslägenheten i Mölndal.

Testa bostadsbevakning

För att du ska slippa att gå in på BostadsPortal varje dag och göra ny sökning så kan du lägga upp en bostadsbevakning . Du måste registrera dig först på vår sida. Sedan är det bara att söka utefter dina önskemål och krav, hur din hyreslägenhet i Mölndal ska vara, var den ska ligga och om den ska ha vissa saker. Därefter klickar du i att du vill bevaka. Du kommer då att få mail så snart det dyker upp nya lediga lägenheter i Mölndal.

Inom vilket område i Mölndal vill du hitta lägenhet att hyra?

Mölndal har flera olika områden där du kan välja att bo. Bland annat har du Solängen , Broslätt , Mölndal Östra , Kållered och Lindome för att nämna några. Så när du letar efter lägenhet i Mölndal, fundera på vilket område du kan tänka dig att bo i.

Hur du tar dig till Mölndal

Mölndal ligger en bit söder om Göteborg och du kan enkelt ta dig hit, eller härifrån. Bland annat trafikerar Västtrafik både bussar och tåg. Dessutom finns det två spårvagnslinjer till Mölndal och Knutpunkt Mölndalsbro. Sedan går det givetvis att åka egen bil, eftersom du har E20 nära.

Mycket att se och göra i Mölndal

Mölndal har en hel del för dig att se och göra. Här kan du bland annat hitta unika naturmiljöer så väl som olika kulturmiljöer. Sedan har Mölndal även ett alldeles eget slott. Detta heter Gunnebo slott och ritades av Göteborgs stadsarkitekt Carl Wilhelm Carlberg under 1780-talet. Här brukar det vara guidade turer om sommaren samt att det även brukar hållas en sommarteater. Slottet har även tillhörande vackra trädgårdar att promenera i samt att du kan ta en fika eller äta gott på Gunnebo Kaffehus och Krog.

I Mölndal har du även Mölndals Kvarnby. Själva ursprunget till Mölndal stad är just Mölndalsfallen och Kvarnbyn. Forsen dånade på än idag som den gjorde under den tiden man malde säd på denna plats. Här finns även Mölndals stadsmuseum, som ligger i en gammal strumpfabrik. Dessutom finns det en hembygdsgård här samt tillhöra museer.

Gillar du trav så är Mölndal perfekt eftersom du här har Åbytravet. Här brukar det varje år arrangeras stora lopp som till exempel Pokalloppen, Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal.

Mölndal är även en plats där du kan vara aktiv. Du kan bada på Åbybadet, spela minigolf, eller ge dig ut i naturen som bara ligger ett stenkast bort. Sedan har du även hela Göteborg med dess utbud med nära, om du söker lite mer stadsliv.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du ska hyra lägenhet i Mölndal så vill du säkert känna dig trygg med valet av hyresvärd. Sedan är det ju även bra att leta efter lediga lägenheter i Mölndal på en trygg sajt. Det är vad du kan göra hos oss. Vi på BostadsPortal är en sida där endast seriösa uthyrare samlas. Så du kan känna dig helt trygg i att använda dig av vår sida.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Ibland är det inte alltid lätt att hitta just den lägenhet i Mölndal du vill hyra. Men är det ändå ett måste att flytta snart, så kan du välja att hyra en större lägenhet. Sedan hyra ut ett rum eller två till en annan person. Du kan då välja att hyra ut via oss.

Välj BostadsPortal för att hitta en ledig lägenhet i Mölndal

Kanske du tidigare har letat efter lediga lägenheter i Mölndal på andra platser men inte hittat något? Här på BostadsPortal är det rätt så lätt att hitta en lägenhet i Mölndal som kan passa dig och de krav du har. Eftersom du kan filtrera efter egna krav, så gör det att du kan få fram exakt vad du vill hyra.

Vår portal är en bra samlingsplats för personer som letar bostad och för uthyrare. BostadsPortal är dessutom en mycket trygg sajt.

För att få ut det mesta av BostadsPortal så rekommenderar vi dig att du registrerar dig här hos oss. Om du har frågor eller funderar över något särskilt, så har vi en mycket bra kundtjänst du kan kontakta.

Lycka till med att hitta ditt nya hem i Mölndal!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA