Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kungsbacka

Lediga lägenheter i Kungsbacka

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 69 m²
Vallda-Tingsberget, Aranäs Allé
10 760 SEK5 juli

Liknande annonser i Kungsbacka

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kungsbacka på BostadsPortal

Du som vill söka efter lediga lägenheter att hyra i Kungsbacka, du har kommit rätt. Här på BostadsPortal finns många hyreslägenheter i Kungsbacka att välja på. Du som vill bo nära naturen, men ändå ha nära till storstaden Göteborg , du gör rätt i att hyra lägenhet i Kungsbacka. Här är det trevligt att bo, nära storstaden, men ändå inte.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Kungsbacka

I Kungsbacka finns hyreslägenheter så väl som det även finns andra hyresalternativ. Du kan till exempel hyra ett hus , eller en stuga . En hyresrätt i Kungsbacka ger dig ett bra boende och det kan vara skönt att hyra framför att äga en egen bostad.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Kungsbacka

Om en lägenhet i Kungsbacka är vad du söker, så kan du enkelt att lista lediga lägenheter i Kungsbacka här på BostadsPortal. Vår portal är trygg och säker att använda. Du som snabbt vill få fram alla lediga hyresrätter, du behöver bara göra en snabbsökning på Kungsbacka. Men du kan även gå till sökfunktionen där du kan göra filtreringar.

Filtrera fram det du vill ha nära

Du som vill hyra lägenhet i Kungsbacka och har vissa krav, du kan använda dig av sökfunktionen. Det kanske är ett måste att du får ha husdjur i lägenheten eller att du tycker att hiss ska finnas? Då kan du klicka i dessa saker då du filtrerar fram lediga lägenheter i Kungsbacka. Du kan även klicka i saker som måste finnas nära.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Kungsbacka

Du kan välja att skapa en bostadsbevakning här på BostadsPortal. Du kan då få förslag i mailen på lediga lägenheter i Kungsbacka som matchar de krav du fyllt i. Det är helt gratis att använda dig av den tjänsten. Sedan är den även enkel att fylla i.

Inom vilket område i Kungsbacka vill du hitta en lägenhet att hyra?

Kungsbacka har många trevliga områden där du kan hitta lägenheter att hyra. Du kan välja att bo centralt, eller kolla efter lediga lägenheter i Kungsbacka i områden såsom Onsala , Vallda , Fjärås eller Åsa .

Kungsbacka en trevlig plats att bo på

Kungsbacka som ligger i Hallands län är en mycket trevlig plats att bo på. Att hyra lägenhet i Kungsbacka är ett smart alternativ. Du har nära till andra städer och orter som till exempel Varberg och Göteborg . Bor du i Kungsbacka så har du nära till hav och natur, men även till storstadens puls. Här kan du ägna dig åt att njuta av naturen, eller att vara kulturell. I denna stad finns det mesta du kan tänkas ha behov av.

Nära till det mesta

Kungsbacka ligger bara 20 minuters bilväg från Göteborg . Sedan även enkelt att åka buss eller tåg, även till Varberg samt även till Kattegatt , Mölndals kommun och Marks kommun.

Kungsbacka har även egna stadsbussar. Annars är det trevligt att ta en cykeltur eller en promenad!

Se och göra i Kungsbacka

I Kungsbacka finns alltid något att se eller göra. När du bor i en lägenhet i Kungsbacka, så kan du välja om naturen och havet är vad du vill ägna dig åt, eller om du föredrar att ta en shoppingtur. Är det just shopping du vill göra, så har du många fina butiker i stadskärnan samt att du även kan bege dig till Kungsmässan som är ett modernt köpcenter. Du har även Hede Fashion Outlet.

Det finns en mängd sevärdheter i denna kommun. Du kan besöka Tjolöholms slott, eller kliva rakt in i 1800-talet genom att besöka Äskhults by.

Sedan kan du som sagt på mycket enkelt sätt ta dig in till Göteborg. Där finns en hel del att se och göra med.

Hitta det du behöver i Kungsbacka

När du hyr lägenhet i Kungsbacka så har du även nära till allt du kan tänkas behöva. Här finns alla nödvändigheter inom vård, omsorg, skola med mera. Kungsbacka har även en egen teater samt att bibliotek även finns. Du har helt enkelt att du behöver nära.

I Kungsbacka finns även ett bra föreningsliv, flera motionsspår, naturområden och mycket mer. Så du som gillar att röra på dig, på olika sätt, du har alla möjligheter till detta.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är viktigt att kunna känna dig trygg, både då du söker efter lediga lägenheter i Kungsbacka, så väl som när du ska hyra lägenhet i Kungsbacka. Då kan det vara bra att veta att här finns bara seriösa uthyrare. Det är mycket tryggt att använda dig av BostadsPortal.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du länge sökt efter hyreslägenhet i Kungsbacka, men inte får fram exakt lägenheten som du behöver, så kan ett alternativ vara att hyra en lite större lägenhet. För att det inte ska bli för dyrt, så kan du sedan välja att hyra ut delar av lägenheten .

Smidigt att hitta lägenhet att hyra i Kungsbacka via BostadsPortal

När du ska leta efter lediga lägenheter i Kungsbacka, så kan det vara bra att använda dig av BostadsPortal. Detta på grund av att det är enkelt att hitta lediga hyresrätter via oss, samt att vi har en portal som är trygg att använda.

Det spelar ingen roll om det är så att du ska flytta hemifrån, byta till en större lägenhet eller att du hellre vill hyra än att bo i eget hus. Här hos oss finns många bra alternativ när du vill hyra lägenhet.

På BostadsPortal så möts bostadssökande och hyresvärdar på ett tryggt och säkert sätt. Här kan du hitta den perfekta lägenheten i Kungsbacka!

Kontakta oss gärna för ytterligare frågor eller funderingar

Om det är så att du har funderingar eller frågor, så kan du med fördel kontakta oss via vår kundtjänst, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Vi har även en bra sida med FAQ där du kan läsa svar på vanliga frågor.

Registrera dig gärna, så att du gör ditt sökande enklare! Lycka till i jakten på en bra lägenhet.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA