Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Järfälla

Hyra bostad i Järfälla

62 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
62 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 23 m²
Järfälla, Flyginfarten
Välkomna till ett flaggskepp av toppmodern lägenheten med perfekt planerade kvadratmeter! Denna läg
21 januari
10 000 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyra bostad Järfälla - Mer info här

Söker du bostad att hyra i Järfälla? På BostadsPortal hittar du vårt urval av hyresbostäder i och runt om Järfälla kommun. Vi har samlat bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Järfälla, och det är endast godkända annonser på vår webbplats för att säkerställa trygg bostadssökning för våra bostadssökande. Din trygghet är vår prioritering! Som vår bostadssökande har du också tillgång till olika digital verktyg som kommer att underlätta för dig när du söker en bostad i Järfälla. Vi erbjuder också personlig support och hjälper dig på traven. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra bostad i Järfälla.

Olika typer av bostäder i Järfälla

Järfälla kommun har ett eget kommunalt bostadsbolag som du behöver registrera och ställa dig i kö för att söka bostad. Det går också att söka bostad via bostadsförmedlingen i Stockholm men det beror på din kötid om du kommer att bli erbjuden bostaden. Som många redan vet är konkurrens om bostäder i det centralområdet väldigt hög och det tar år innan du får tag på någonting rimligt. På BostadsPortal erbjuder vi vårt urval av olika typer av hyresbostäder i och runt om Järfälla kommun för att du som bostadssökande ska hitta något som passar just dina förutsättningar. Du hittar allt från centrala hyreslägenheter till rum att dela utanför staden. Det ska helt enkelt finnas allt för alla smaker.

Att bo i Järfälla

Järfälla är en kommun med över 79 000 invånare och har Jakobsberg som sin centralort. Även om kommunen ligger i samma område som huvudstaden har den en rik kultur att erbjuda. I Järfälla händer det fortlöpande olika evenemang och det finns en del sevärdheter för besökare. Många pendlar in till storstaden som ligger endast 20 minuter med pendeltåg, men det finns också lika många som pendlar till Järfälla för att arbeta. Även om det är en kommun som ligger nära storstadens puls är stora delar av Järfällas naturområde skyddade och bevarade. Det finns gott om friluftsaktiviteter och naturupplevelser såsom dagsutflykter och vandringar. Säbysjön och Översjön ligger också i Järfälla. Det finns fyra museer för de som är intresserade av kultur, historia och konst.

Bevaka lediga bostäder i Järfälla

Hos oss kan du skippa att stå i kö i många år innan du hittar en bostad i Järfälla. Vi uppmanar våra bostadssökande att använda våra digitala verktyg som kan underlätta för dem i deras sökande. Även om det är viktigt att du är aktiv och kontakta hyresvärdar är det tidskrävande att sitta framför datorn i timmar eller scrolla på mobilen i evighet. Vårt bevakningsmail som är en gratis tjänst bevakar hela marknaden åt dig! Det enda du behöver göra är att sätta på bevakningen på sökresultatsidan. Där ställer du in dina sökkriterier såsom område, typ av hyresbostad, storlek, antal rum och pris. Du kan också vara ännu mer specifik med din sökning genom att kryssa i boxarna om det är en lägenhet med balkong och hiss eller om det är ett hus som tillåter djur. Du bör fråga dig själv vad det är du är letar efter och vad det är som du kan tänka dig. Viktigt att vara realistisk men samtidigt flexibel. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lediga bostäder i Solna som matchar din sökning och du går direkt till annonsen därifrån. Det är går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan slå av bevakningsmailet precis när du vill.

Kontakta oss

Har du fler frågor eller funderingar om hyresbostäder i Järfälla? Du är välkommen att kontakta oss på Facebook Messenger eller e-post. Vår erfarna kundsupport är glad för att svara på dina frågor och hjälpa dig på vardagar mellan kl 8-16. Om du har en bostad i Järfälla till uthyrning kan du också läsa mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal för att säkerställa en trygg resa som hyresvärd.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA