Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Järfälla

Hyresbostäder i Järfälla

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 25 m²
Barkarby, Vinggränd
5 665 SEK18 juni
1 rum lägenhet på 110 m²
Barkarby, Barkarbyvägen
7 995 SEK28 maj
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Järfälla på BostadsPortal

Järfälla kommun, en del av Stockholm , erbjuder en utmärkt möjlighet att bo lite utanför stadskärnan. Hos oss på BostadsPortal finner du ett omfattande urval av hyresbostäder i och runt Järfälla kommun. Vi har samlat bostadsannonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i detta område.

När du letar efter lediga bostäder i Järfälla hos oss, får du tillgång till olika digitala verktyg som gör sökandet smidigare. Dessutom erbjuder vi personlig support och stöttar dig i processen. Vi delar också med oss av användbara tips och information när du vill hyra bostad i Järfälla för att göra din sökning så effektiv och enkel som möjligt.

Olika typer av bostäder att hyra i Järfälla

I Järfälla kommun finns ett eget kommunalt bostadsbolag där du behöver registrera dig och ställa dig i kö för att kunna söka bostad. Det är också möjligt att söka bostad genom bostadsförmedlingen i Stockholm , men chansen att bli erbjuden en bostad beror på din kötid. Konkurrensen om bostäder både i och utanför Stockholm är intensiv, vilket kan göra den traditionella vägen svår.

Vill du förenkla processen? Använd BostadsPortal. Vi erbjuder ett omfattande urval av olika typer av hyresbostäder i och runt Järfälla kommun för att du som bostadssökande ska hitta något som passar dina specifika behov och förutsättningar.

Hos oss finns lediga hyresbostäder i Järfälla i olika former som lägenheter , hus , rum , stugor och mer. Ta dig en stund och fundera över vilken typ av bostad i Järfälla som passar just dig bäst. Vi strävar efter att göra bostadssökandet så smidigt och anpassat som möjligt för dig.

Att bo i Järfälla

Järfälla är en kommun med över 79 000 invånare och dess centralort är Jakobsberg . Trots att den delar område med huvudstaden har Järfälla en egen rik kultur att erbjuda. Det pågår ständigt olika evenemang och det finns flera sevärdheter för både besökare och invånare att utforska.

Många pendlar till och från storstaden, som ligger endast 20 minuter bort med pendeltåg, men lika många pendlar till Järfälla för att arbeta. Trots att kommunen ligger nära storstadspulsen är betydande delar av Järfällas natur skyddade och bevarade, vilket ger invånarna tillgång till vackra naturområden att utforska och njuta av.

Natur, kultur och aktiviteter

Det finns gott om friluftsaktiviteter och naturupplevelser såsom dagsutflykter och vandringar. Säbysjön och Översjön ligger också i Järfälla.

Missa inte heller ett besök på Jakobsbergs Gård som är en historisk gård som idag används för kulturella evenemang och utställningar. Du har även Järfälla Kyrka, med anor från 1100-talet.

Grimsta Naturreservat är ett naturskönt område med skogar och sjöar som erbjuder vandrings- och friluftsmöjligheter. Är det hellre golf du vill syssla med så har du Viksjö golfklubb så väl som du har Järfälla golfklubb.

Om du vill kunna shoppa billigt, besök då Barkarby Outlet som är ett populärt shoppingområde med olika butiker och restauranger.

Sedan har du så klart nära till Stockholms stad och hela det stora utbudet av nöjen, aktiviteter, sevärdheter med mera.

Bevaka lediga bostäder i Järfälla

Hos oss behöver du inte stå i kö i årtionden innan du hittar en bostad i Järfälla. Vi har ett stort antal lediga bostäder i Järfälla som bara väntar på att få bli uthyrda! För att göra processen så smidig som möjligt för dig, erbjuder vi olika digitala verktyg.

Även om det är viktigt att vara aktiv och kontakta hyresvärdar kan det vara tidskrävande att sitta framför datorn i timmar eller scrolla på mobilen i evighet för att göra nya sökningar på egen hand. Med våra verktyg kan du förenkla sökningen och snabbt hitta din nästa bostad utan att behöva ägna all din tid åt det. Vår Bostadsbevakning som är en gratis tjänst bevakar hela marknaden åt dig! Det enda du behöver göra är att sätta på bevakningen på sökresultatsidan.

Ställ in dina egna sökkriterier

När du gör din Bostadsbevakning kan du ställa in dina sökkriterier exakt som du önskar: område, typ av hyresbostad, storlek, antal rum och pris. Du har även möjlighet att vara ännu mer specifik genom att markera önskemål som balkong och hiss för lägenheter eller tillåtande av husdjur för hus. Det är viktigt att reflektera över vad du verkligen söker och vad som passar dina behov och önskemål. Vi meddelar dig så fort det dyker upp lediga bostäder i Järfälla som matchar din sökning, och du kan direkt ta dig till annonserna från vår notis. Du kan ha flera bevakningar igång samtidigt och när som helst avsluta notiserna enligt dina önskemål.

Tryggt att hyra en bostad i Järfälla

Här hos oss på BostadsPortal finns bara godkända annonser från seriösa uthyrare. Det för att säkerställa trygg bostadssökning för din del. Din trygghet är vår prioritering! När du letar efter lediga hyresbostäder i Järfälla är BostadsPortal din pålitliga vän. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och effektiv upplevelse för att hitta din nästa bostad i området. Hos BostadsPortal värnar vi om trygghet och säkerhet genom samarbete med pålitliga och ansvarsfulla uthyrare.

Hyr ut din bostad

Om du har en väldigt stor lägenhet i Järfälla och vill få hjälp med hyran, då kan du välja att hyra ut ett rum . Det självklart med hjälp av oss. Här hos oss är det även enkelt att hyra ut hela din bostad , oavsett om det är en lägenhet eller ett hus. Du har då hjälp via digitala verktyg samt att du även kan använda olika kontrakt.

Kontakta oss

Skulle det vara så att du har fler frågor eller funderingar om hyresbostäder i Järfälla så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss. Vår erfarna kundsupport är glada för att svara på dina frågor och hjälper dig på vardagar mellan 9–15.

Stort lycka till med ditt sökande efter en bra bostad i Järfälla!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA