Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Järfälla

Lediga lägenheter i Järfälla

14 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
14 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 29 m²
Barkarby, Vinggränd
6 037 SEK11 timmar sedan
1 rum lägenhet på 110 m²
Barkarby, Barkarbyvägen
7 995 SEK28 maj
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hyra lägenhet i Järfälla - Mer info här

Söker du lägenhet att hyra i Järfälla? Se vårt urval av hyreslägenheter i Järfälla på BostadsPortal och läs mer här om några bra saker att tänka på innan du påbörjar din lägenhetssökning. Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar och det är endast godkända annonser som är synliga på vår webbplats. Det är för att säkerställa en trygg bostadssökning. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika digital verktyg som kommer att underlätta för dig och hela processen. Vi erbjuder också personlig support för att du ska känna dig trygg när du söker lägenhet hos oss. Din trygghet är vår prioritering och det är vårt motto.

Att bo i Järfälla

Järfälla kommun har ett eget bostadsbolag som förvaltar ett antal hyresrätter och lägenheter runt om Järfälla. Bostadssökande kan också ställa sig i kö hos bostadsförmedlingen i Stockholm för att söka lägenhet i Järfälla. Dock blir du erbjuden lägenheten om du har tillräckligt långa kötider vilket innebär att du behöver ha stått i kö i många år innan du hittar något som passar dig och din livssituation. Det finns en del pendlare som bor i Stockholm men arbetar i Järfälla eller tvärtom på grund av de goda kommunikationerna mellan dessa två kommuner. Därför finns det olika typer av bostäder som du kan söka - från något delbart till lägenhet i en naturnära miljö. Du hittar också lägenheter till uthyrning både i innerstan och lite utanför.

Sök lägenhet i Järfälla på BostadsPortal

På BostadsPortal har vi samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Järfälla för att kunna erbjuda ett så brett urval av lediga lägenheter som möjligt för våra bostadssökande. Hos oss är det enkelt och tryggt att söka lägenhet, och du kan alltid få personlig support från vår erfarna kundsupport. Vi delar med oss av bra tips och goda råd om olika nyttiga ämnen såsom flyttstädning, viktiga bestämmelser i hyreslagen mm. på vår blogg regelbundet. Du kan också följa vår dagliga uppdateringar på Facebook. Vi ser gärna till att våra bostadssökande håller sig informerade om de senaste nytt och för att de ska hitta den lägenheten i Järfälla som passar just dem.

Bevaka lediga lägenheter i Järfälla

Det är tidskrävande att söka lägenhet och många gärna slipper de timmarna framför datorn eller på mobilen. Dessutom är det hög konkurrens om lägenheter i Järfälla och vi vill därför uppmana våra bostadssökande att använda sig av digital verktyg som vi erbjuder på BostadsPortal. Även om det är viktigt att man är aktiv i sitt letande kan dess verktyg underlätta samt effektivisera hela processen. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela hyresmarknaden och kan slås på och av precis när du vill. Det enda du behöver göra är att gå in på sökresultatsidan och kryssa i dina sökkriterier såsom område, pris, storlek, och antal rum. Du kan också bli mer specifik med din sökning genom att välja om det ska vara en barnvänlig lägenhet eller en lägenhet med balkong och hiss. Och sedan kan du slå på bevakningsmailet i den orangea boxen och vänta på mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort det dyker upp lediga lägenheter i Järfälla som matchar din sökning. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt och du kan stänga av din bevakning precis när du vill utan krångel.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA