Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Järfälla

Hyra rum i Järfälla

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 11 m²
Jakobsberg Östra, Dackevägen
5 000 SEK15 februari

Liknande annonser i Järfälla

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra rum i Järfälla - Mer info här

På BostadsPortal erbjuder vi ett brett urval av olika typer av bostäder till uthyrning, och här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på om du vill hyra rum i Järfälla. Som bostadssökande hos oss har du tillgång till olika digitala verktyg som kommer att underlätta dig i ditt sökande efter boende. För att säkerställa en trygg bostadssökning är det bara endast godkända annonser som vi samlat från både privata och kommersiella hyresvärdar runt om Järfälla. Det ska vara enkelt och tryggt att hyra rum på Bostadsportal - helt enkelt. Behöver du ytterligare hjälp erbjuder vi också personlig support. Vi finns på Facebook och lägger upp dagliga uppdateringar men du hittar även våra goda råd och tips på olika ämnen exempelvis flyttstädning, leta boende som student mm. på vår blogg.

Fördelar med att hyra rum i Järfälla

Det finns många fördelar med denna boendeform. Först och främst är det ekonomiskt fördelaktigt att hyra rum och vara inneboende i Järfälla. Det innebär att du hyr ett rum i en lägenhet eller ett bostadshus och delar gemensamma utrymmen som kök, badrum, balkong, vardagsrum med din hyresvärd eller andra boenden. Sedan slipper du köpa nya möbler om du hyr ett möblerat rum, men det går också att hitta omöblerade eller delvis möblerade rum att hyra. På så sätt kan du ha med dina egna möbler men bara de som är nödvändiga och därmed sparar du pengar. Att vara inneboende i Järfälla innebär bland annat frihet och flexibilitet vilket kan vara perfekt för dig som är veckopendlare eller student. Du kanske är ute efter något tillfälligt innan du bestämmer dig för att flytta till Järfälla eller om du vill behålla din bostad i en annan ort. En annan fördel med att hyra rum är att det tar mindre tid att hitta bostad än att till exempel hitta en lägenhet att hyra.

BostadsPortal har en god förståelse för vanliga utmaningar när ny som inneboende i Järfälla och ska dela bostaden för första gången. Det kan vara utmanande att kommunicera med din nya rumskompis och det kan bli lite stelt där hemma. På grund av detta har vi tagit fram ett så kallat roomie-kontrakt som ska användas som ett kommunikationsredskap. Du kan få mer tips och ladda ner kontraktet gratis på vår blogg. Det är bara att anpassa kontraktet efter ert behov. Allt för ett harmoniskt hem!

Bevaka lediga rum i Järfälla

För att hitta ditt nya rum att hyra i Järfälla ännu snabbare kan du använda dig av vårt bevakningsmail. Det är en gratis tjänst som skickar mail till dig så fort det kommer in lediga rum i Järfälla som matchar din sökning. Du kan slå på bevakningsmailet genom att kryssa in dina sökkriterier såsom område och pris, och sedan kan du bara vänta på att ta emot mail från oss som i sin tur leder dig direkt till annonserna. Du kan stänga av din bevakning precis när du vill och det går att ha fler bevakningar igång samtidigt.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor och funderingar. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA