Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sollentuna

Hyra bostad i Sollentuna

143 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum8 rum
143 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
4 r. · Hus · 115 m²
Sollentuna, Linnés väg
4 rums lägenhet i Sollentuna
11 timmar sedan
18 919 kr
...
Sida1av 8

Populära söktermer

Sollentuna - Läs mer om hyresbostäder i Sollentuna här

Att leta en hyresbostad är inte enkelt, och det kan ibland kännas som ett heltidsarbete. Vi på BostadsPortal gör allt vi kan för att göra det lättare att hitta en bostad. Här kan du hyra hus, rum eller lägenheter både i andra och första hand i Sollentuna.

Sollentuna växer men är fortfarande en villa-kommun, närheten till centrala Stockholm och ändå lugnare områden med mycket grönska gör det till ett populärt område och många söker större hyresrätter här.

Sollentuna ligger i Uppland, och gränsar till Stockholms kommun. Det är en stad som går långt tillbaka i tiden och kommunvapnet är utformat för att påminna som Sollentuna som handlesplats, som ska ha funnits redan innan vikingatiden. På den tiden fanns det inte många bostäder i Sollentuna och skeppen ska ha dragits på stockar över land för att komma till nästa farled.

Att hyra bostad i Sollentuna

Sollentuna är i många avseende en bra stad att starta familj i. Det är en kommun som rankar högt i mätningar av bästa kommun att bo i. Framförallt rankar de högt på att det en bra kommun att bo i som familj. Många letar därför efter en större Sollentuna bostad där man kan bilda familj. Med närhet till mycket fina naturområden och väldigt många sjöar med trevliga badplatser är det enkelt att förstå varför många som vill skaffa barn letar efter en hyresrätt Sollentuna. Samtidigt är det nära in till stan och det går tåg och bussar både in till centrala Stockholm, likaväl som Täby och Danderyds centrum.

Utbudet på lediga hyresbostäder i Sollentuna

I Sollentuna bor 72.000 människor och det är en stad som växer hela tiden. Många flyttar hit, men några flyttar också bort. Alla som flyttar kanske inte vill sälja sin Sollentuna bostad utan väljer istället att hyra ut den. Här du hitta bostäder i Sollentuna som hyrs ut under kortare perioder men även bostäder i Sollentuna som hyrs ut tillsvidare. Hyra bostad i Sollentuna är ett bra sätt att ta sig in på bostadsmarknaden och hitta en bostad snabbt.

När man hyr en bostad kan det handla om både hyresrätter eller större hus, likagärna som rum. Det beror helt på vad just du har behov av. När man hyr en bostad är det enklare att flytta och ”byta bostad” om behoven skulle ändras. Letar du bostad i Sollentuna har du säkert sökt på Hyresrätt Sollentuna, och dem finns det många av, men det är också många om budet. Här på sidan kan du hitta hyresrätter i hela Sollentuna, och du kan anpassa din sökning för att leta i specifika områden.

Varför hyra bostad i Sollentuna?

Att hyra en bostad i Sollentuna kan vara ett bra alternativ till att köpa.  En Sollentuna bostad kan snabbt dra iväg och insatsen kan vara hög. Genom att hyra en bostad istället slipper man låna pengar och har en större trygghet i sin ekonomin. När man hyr en bostad är det sällan man själ är ansvarig om bostaden måste renoveras eller liknande, vilket gör att man inte får några oväntade utgifter på samma sätt.  Genom att hyra en Sollentuna bostad har man också möjlighet att prova området och se om man trivs innan man kanske väljer att investera. Det finns alltså många fördelar med att hyra en bostad i Sollentuna.

Fler frågor om hyresbostäder i Sollentuna?

Vi på BostadsPortal gör allt vi kan för att göra din jakt på en Sollentuna bostad så enkel och trygg som möjligt. Vi arbetar hårt för att säkra att det inte ska förekomma några fuskannonser på vår hemsida då detta är ett vanligt problem. Ser du något som ser konstigt ut ber vi dig ändå kontakta oss för att hålla dig säker. Vi finns här för att hjälpa dig hitta din drömbostad i Sollentuna. Har du frågor kan du alltid kolla på support sida , eller skriva till oss på info.bostadsportal.se

Lycka till i jakten på din bostad i Sollentuna!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA