Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sollentuna

Hyresbostäder i Sollentuna

51 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum9 rum
51 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 80 m²
Helenelund, Stupvägen
20 585 SEK8 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Sollentuna

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Sollentuna på BostadsPortal

Det är inte alltid enkelt att leta efter en hyresbostad och ibland så kanske det känns som ett heltidsarbete. Du som vill hyra bostad i Sollentuna, du har hamnat rätt. Vi på BostadsPortal gör allt vi kan för att göra det lättare för dig att hitta en bostad. Här kan du hyra hus , rum eller lägenheter både i andra och första hand i Sollentuna. Då Sollentuna tillhör Stockholm så kan det vara ett bra alternativ, för att slippa bo mitt i smeten. Sollentuna har i sig dessutom hela 10 olika kommundelar, vilket ger dig stora valmöjligheter i att välja var du ska bo.

Oavsett om du ska byta lägenhet, eller flytta hemifrån eller ska flytta hit från en annan stad, börja med att registrera dig hos oss, för att underlätta dina sökningar efter en bostad i Sollentuna.

Att bo i Sollentuna

Sollentuna växer men är fortfarande en villa-kommun och närheten till centrala Stockholm och lugnare områden med mycket grönska gör det till ett populärt område och många söker större hyresrätter här. Sollentuna ligger i Uppland och gränsar till Stockholms kommun . Det är en stad som går långt tillbaka i tiden och kommunvapnet är utformat för att påminna som Sollentuna som handelsplats, som ska ha funnits redan innan vikingatiden. På den tiden fanns det inte många bostäder i Sollentuna och skeppen ska ha dragits på stockar över land för att komma till nästa farled.

Sollentuna har även en hel del att erbjuda, då det kommer till aktiviteter och sevärdheter. Det mesta kretsar kring djur och natur samt även kultur. Sollentuna har till exempel ett fantastiskt naturreservat, vid namn Järvafältet. När du väl hyr en bostad i Sollentuna, se till att gå på upptäcktsfärd!

Att hyra en bostad i Sollentuna

Sollentuna är i många avseende en bra stad att starta familj i. Det är en kommun som rankar högt i mätningar av bästa kommun att bo i. Framförallt rankar de högt på att det en bra kommun att bo i som familj. Många letar därför efter en större bostad i Sollentuna där man kan bilda familj. Med närhet till mycket fina naturområden och väldigt många sjöar med trevliga badplatser är det enkelt att förstå varför många som vill skaffa barn letar efter en hyresrätt i Sollentuna. Samtidigt är det nära in till stan och det går tåg och bussar både in till centrala Stockholm , likaväl som Täby och Danderyds centrum .

Sedan är staden i sig så klart även bra för dig som är singel, student, eller nyss hittat kärleken utan planer på att skaffa barn. Att hyra bostad i Sollentuna är för alla, som uppskattar och tycker om kombinationen stad med natur.

Utbudet på lediga hyresbostäder i Sollentuna

Sollentuna är en stad som hela tiden växer. Idag bor det kring 74 000 människor här och det blir hela tiden fler, kanske snart även du? Det är många som flyttar hit, men även de som flyttar till andra städer. En del av dem som flyttar, de hyr ut sina bostäder och verkar då som en privat hyresvärd. Hos oss kan du hitta bostäder i Sollentuna som hyrs ut under kortare perioder men även bostäder i Sollentuna som hyrs ut tillsvidare. När det gäller utbudet av lediga hyresbostäder i Sollentuna, så är det stort. Du har många olika alternativ att välja på som hyresrätter eller större hus så väl som du kan hyra ett enda rum i Sollentuna . Det beror helt på vad just du har behov av. Om eller när behovet ändras, så kan du åter igen kolla med vår sida efter större bostäder i Sollentuna att hyra.

Här hos oss kan du hitta hyresrätter i hela Sollentuna och du kan anpassa din sökning för att leta i specifika områden så väl som söka efter de önskemål och krav du har.

Fördelar med att hyra en bostad i Sollentuna

Ett bra alternativ till att köpa en egen bostad kan vara att hyra en bostad i Sollentuna. Köp av bostad är ofta en dyr historia och det kommer även med en massa krav på dig. Det finns många fördelar med att hyra en bostad i Sollentuna före att köpa en. Du slipper till exempel låna pengar så väl som att du slipper reparera om saker går sönder, det fixar hyresvärden!

En annan fördel med att hyra en bostad är att du då kan testa på ett visst område för att se om det passar dig innan du investerar i ett husköp.

Tryggt att hyra bostad i Sollentuna via BostadsPortal

Vid sökning efter lediga hyresbostäder i Sollentuna är BostadsPortal din pålitliga partner. Vi erbjuder en smidig och snabb upplevelse för att hitta din nästa lägenhet i området. Vi på BostadsPortal säkerställer trygghet och säkerhet genom att samarbeta med seriösa och pålitliga uthyrare. Det betyder att du kan hyra en bostad i Sollentuna med fullt förtroende och utan oro.

Hyr ut ett rum eller hela din bostad i Sollentuna

Om du överväger att hyra ut hela din bostad eller enskilda rum, kan du dra stor nytta av våra tjänster. Att bli hyresvärd behöver inte vara komplicerat, och med vår hjälp och våra digitala verktyg blir det enklare än du tror! Här kan du läsa mer om bostadsuthyrning och utforska hur vi kan underlätta processen åt dig. Våra digitala hyreskontrakt är utformade för att säkerställa juridisk korrekthet och en smidig hantering. Dessutom erbjuder vi digitala besiktningsprotokoll för både inflyttnings - och utflyttningsbesiktningar , vilket underlättar för både hyresvärd och hyresgäst.

Kontakta oss

Vi på BostadsPortal gör allt vi kan för att göra din bostadsjakt i Sollentuna så enkel och trygg som möjligt. Om du har frågor, så kan du kontakta oss.

Lycka till i jakten på din nya bostad i Sollentuna!