Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Sollentuna

Hyra hus i Sollentuna

17 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum4 rum5 rum6 rum9 rum
17 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum hus på 35 m²
Helenelund, Åkervägen
11 371 SEK23 timmar sedan

Liknande annonser i Sollentuna

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Sollentuna via BostadsPortal

Att skaffa hus i Sollentuna är en stor investering, men det behöver det inte vara. Vi samlar marknaden så att du enkelt och smidigt kan hyra hus Sollentuna, istället för att köpa. Fördelarna med att hyra är många. För det första så behöver man inte spara ihop och kanske ta ett lån för ett husköp, dessutom är det oftast lite tryggare för ekonomin då du som hyresgäst heller inte är ansvarig om huset plötsligt skulle behöva renoveras. Du kan alltså få alla fördelar som kommer med ett eget hus, utan allt ansvar. En stor trädgård för grillfesterna, eller där barnen kan få springa av sig och leka. Lite större plats för den växande familjen och lugnet i ett eget hus. På BostadsPortal samlar vi marknaden för att du enkelt och smidigt ska kunna hitta drömhuset i Sollentuna att hyra.

Att bo i Sollentuna

Sollentuna är en blomstrande stad, men också mycket attraktiv att bo i. Många flyttar hit för att få lugnet som de många grönområden och sjöarna erbjuder samtidigt som man är nära Stockholm, storstaden och jobbet. Genom att hyra ett hus i Sollentuna istället för att köpa får du också möjlighet att prova på hur det är att bo i hus och se om Sollentuna verkligen är staden för er. När man hyr hus är det enklare att flytta om behovet ändras. Här kan du hitta hus i Sollentuna som hyrs ut under kortare perioder likagärna som hus som hyrs ut tillsvidare.

Bevaka lediga hus i Sollentuna

Eftersom Sollentuna är en populär stad så kan man stöta på samma problem som på många andra ställen i Sverige när man letar hus att hyra. Det är många andra som också vill hyra och det gäller att vara snabb när man hittar något som passar. Därför kan du hos oss på BostadsPortal upprätta ett gratis Bevakningsmail så att du direkt blir informerad när ett hus i Sollentuna som passar just dina önskemål blir ledigt. Då gäller det att vara snabb och skriva till uthyraren för att öka chansen för att det är just du som får hyra huset.

Kontakta oss

Om du har några frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via Facebook Messenger eller e-post. Vi har öppet 9-15 för att svara på dina frågor och hjälpa dig i ditt bostadssökande. För att hålla dig uppdaterad på det senaste nytt från oss så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på vår blogg där vi delar med oss av mer inspiration, tips och idéer.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA