Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Sollentuna

Hyra rum i Sollentuna

38 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
38 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 10 m²
Sollentuna, Vetenskapsvägen
1 rums bostad i Sollentuna
14 januari
3 900 kr
Sida1av 3

Populära söktermer

Hyra rum Sollentuna

Att hyra ett rum är inte bara för de som precis flyttat hemifrån och ska studera även om detta är den största gruppen av de som hyr rum. Kanske ska du pendla eller vill prova att flytta till en ny stad. Då är ett det ofta ett bra alternativ att hyra ett rum då det oftast är något billigare, samt att det som regel är lite lättare att hitta ett rum att hyra jämför med en hel lägenhet. Här på BostadPortal har vi samlat alla lediga rum i Sollentuna just nu.

Lediga rum Sollentuna

När man letar efter ett rum att hyra kan man göra detta i ett hus, ett radhus eller i en lägenhet. Det beror på vad du vill ha. Kanske vill du gärna ha tillgång till en trädgård men inte har lust eller möjlighet att hyra ett helt hus. Det finns också tre olika typer av rum man kan hyra: Möblerat, omöblerat eller delvis möblerat. Vad som passar dig bäst beror på din livssituation. Tänk på att inte alla skriver ut i annonsen vilken typ av rum det handlar om, så fråga om du är osäker.

Inneboende

När man hyr ett rum så blir man det som heter inneboende. Det betyder att du delar gemensamma utrymmen men den som du bor tillsammans med. Är du ny i Sollentuna och inte kan staden eller känner någon är det ett stort plus att vara inneboende då du direkt lär någon att känna som kan visa dig runt. Som regel brukar man bli väldigt bra vän med den man bor hos vilket också är bra om man är ny i en stad. Däremot är det viktigt att man redan från början sätter upp några regler så att man inte blir osams.

Frågor

Har du några frågor eller funderingar för ditt bostadsletande i Sollentuna kommun är du alltid välkommen att titta på vår support sida eller kontakta vår kundservice på info@bostadsportal.se . Vi finns här för att hjälpa dig att hitta ett hem i Sollentuna.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA