Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Täby

Hyresbostäder i Täby

32 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum7 rum8 rum
32 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 76 m²
Näsbypark, Örnstigen
7 547 SEK6 dagar sedan
3 rum lägenhet på 94 m²
Gribbylund, Ättehagsvägen
21 160 SEK17 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Täby

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Täby på BostadsPortal

Täby, beläget i Täby kommun i Stockholms län , erbjuder ett alternativ till att bo mitt i Stockholm . På BostadsPortal finns flera lediga bostäder i Täby för dig som föredrar lugnare miljö. Att bo här ger närhet både till naturen och till stadslivet. Om du söker bostad att hyra i Täby så kan du på BostadsPortal hitta ett brett urval av lediga bostäder. På denna sida delar vi med oss av bra saker att veta och tänka på när du vill hyra bostad i en kommun som Täby.

När du söker bostad i Täby, använd dig då av våra digitala verktyg och ta gärna del av vår personliga support för att underlätta för dig själv att hitta rätt bostad.

Tryggt att hyra bostad i Täby

Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Täby för att bredda ut utbudet av hyresbostäder - och för att du ska hitta den bostaden som passar just dig och dina förutsättningar. För att säkerställa en trygg bostadssökning hos oss är det endast godkända annonser som är tillgängliga på vår webbplats.

Att bo i Täby

Täby är en kommun med över 71 000 invånare och 10 000 företag vilket gör näringslivet i Täby unikt. Kommunen har stora ambitioner för att skapa bästa förutsättningarna och fler arbetstillfällen på hemmaplan. I dagsläget har kommunen planer på att bygga fler bostäder i Täby och skapa ännu fler arbetstillfällen fram till 2040. Det är inte ovanligt att många pendlar till exempelvis Stockholm från Täby. Kommunen arbetar också på att förbättra kollektivtrafiken och bygger ut Roslagsbanan till centrala Stockholm vilket gör Täby ännu mer attraktiv.

Täby har dessutom en mängd sevärdheter och aktiviteter att erbjuda. Besök den historiska Täby kyrka, uppförd på 1200-talet, känd för sina fantastiska valvmålningar av Albert Målare under 1400-talet. Rönninge by vid östra stranden av Rönningesjön ger dig en glimt av bondelivet för ett sekel sedan med djur, kaffestuga och hembygdsmuseum.

Konstälskare kan njuta av Karby gård, ett kulturcenter drivet av föreningen Karby gård. Missa inte heller Täby prästgård och den spännande forn- och naturstigen runt området.

Shoppingentusiaster kan utforska Westfield Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, biograf, banker och mer.

Dessutom är det inte långt till centrala Stockholm med sitt omfattande utbud av sevärdheter och nöjen.

Sök bostad i Täby

Täby kommun har ingen kommunal bostadskö och som bostadssökande får du därför söka bostad på egen hand hos olika hyresvärdar. Det finns ett varierat utbud av hyresrätter och bostadsrätter runt om kommunen. Du som letar seniorlägenheter får ställa dig i kö.

På BostadsPortal gör vi din sökning av lediga bostäder i Täby bra mycket enklare. Här hos oss hittar du olika typer av lediga bostäder som hyrs ut i Täby kommun och du kan använda dig av våra verktyg för en trygg bostadssökning. Hos oss finns det allt från hyreslägenheter i Täby Centrum till lediga hus som ligger i ett naturnära område. Som student kan du också kika på vårt urval av lediga bostäder som hyrs ut till endast studenter, och på samma sida hittar du även andra nyttiga tips som rör bostadssökning för studerande.

Vi samlar annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar för att kunna erbjuda dig ett så brett utbud av hyresbostäder som möjligt - och för att det ska finnas allt för alla smaker.

När du ska söka efter lediga bostäder i Täby, nyttja då den avancerade sökningen vi har. Där kan du filtrera din sökning på flera sätt. Du kan enkelt anpassa dina preferenser genom att fylla i eller markera de alternativ som passar dig bäst. Du har möjlighet att ange viktiga detaljer såsom parkering, hiss, balkong med mera, samtidigt som du kan specificera din maxhyra. Ju mer exakt du är i dina val, desto större möjlighet har du att hitta en bostad i Täby som passar just dina önskemål.

Bevaka lediga bostäder som hyrs ut i Täby

För att underlätta för dig att leta efter lediga bostäder i Täby så erbjuder vi på BostadsPortal flera olika digitala verktyg och tjänster. En av dessa är vår Bostadsbevakning som är en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela marknaden och du slipper därför spendera timmar framför datorn eller på mobilen där du söker på egen hand.

Att slå på denna bevakning är mycket enkelt! Du bara går ut på den avancerade sökningssidan och klickar i vad du har för kriterier. Sedan slår du på att den sökningen ska bevakas. Bland sökkriterier du kan ställa in har du bland annat typ av bostad, storlek, antal rum och hyreskostnad.

Du kan också specificera din sökning ännu mer och välja om det är en bostad som tillåter djur eller om det ska vara barnvänligt. Sedan slår du på bevakningen i den orangea boxen och väntar på mail från oss. Vi skickar alltså mail till dig så fort det kommer in lediga bostäder i Täby som matchar din sökning. Det går att ha fler bevakningar med olika sökningar igång samtidigt och du kan slå av Bostadsbevakningen precis när du vill utan krångel.

Hyr ut din egen bostad i Täby

Om du av någon anledning inte ska bo på ett tag i din bostad, varför inte passa på att hyra ut den? Här hos oss kan du få hjälp med just detta. Du får då tillgång till digitala verktyg som underlättar uthyrningen av din lägenhet eller ditt hus. Du kan även välja att hyra ut ett enda rum om du ska bo kvar men vill ha lite extra hjälp med hyran. Här kan du läsa mer om bostadsuthyrning.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar om hyresbostäder i Täby. Lycka till med ditt sökande efter bostad i Täby!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA