Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Täby

Hyra bostad i Täby

62 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum7 rum8 rum
62 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
1 r. · Lägenhet · 30 m²
Täby, Grindtorpsvägen
Täby - 1rok - Tillsvidare - 11.155kr/mån
5 timmar sedan
11 155 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Täby - Mer info här

Söker du bostad att hyra i Täby? På BostadsPortal kan du hitta vårt urval av lediga bostäder till uthyrning runtom Täby och på denna sida delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra bostad i en kommun som Täby. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika digitala verktyg samt personlig support för att underlätta för dig i ditt sökande. Vi har samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar i Täby för att bredda ut utbudet av hyresbostäder - och för att du ska hitta den bostaden som passar just dig och dina förutsättningar. För att säkerställa en trygg bostadssökning hos oss är det endast godkända annonser som är tillgängliga på vår webbplats. Du kan hålla dig uppdaterad och få fler nyttiga tips som rör bostadsmarknaden genom att följa oss på Facebook eller på vår blogg .

Att bo i Täby

Täby är en kommun med över 71 000 invånare och 10 000 företag vilket gör näringslivet i Täby unikt. Kommunen har stora ambitioner för att skapa bästa förutsättningarna och fler arbetstillfällen på hemmaplan. I dagsläget har kommunen planer på att bygga fler bostäder i Täby och skapa ännu fler arbetstillfällen fram till 2040. Det är inte alltför ovanligt att många pendlar till exempelvis Stockholm från Täby. Kommunen arbetar också på att förbättra kollektivtrafiken och bygger ut Roslagsbanan till centrala Stockholm vilket gör Täby ännu mer attraktiv.

Det finns olika naturupplevelser  och aktiviteter i Täby och du kan hitta allt från badplatser till vandringsleder till en av Sveriges största köpcentrum. Med det sagt, Täby erbjuder en unik mix av allt.

Sök bostad i Täby

Täby kommun har ingen kommunal bostadskö och som bostadssökande får du därför söka bostad hos olika hyresvärdar. Det finns ett varierat utbud av hyresrätter och bostadsrätter runt om kommunen. Dock för dig som letar seniorlägenheter får ställa dig i kö. På BostadsPortal hittar du olika typer av lediga bostäder som uthyres i Täby kommun och du kan använda dig av våra verktyg för en trygg bostadssökning. Hos oss finns det allt från hyreslägenheter i Täby Centrum till lediga hus som ligger i ett naturnära område. Som student kan du också kika på vårt urval av lediga bostäder som hyrs ut till endast studenter , och på samma sida hittar du även andra nyttiga tips som rör bostadssökning för studerande. Vi samlar annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar för att kunna erbjuda dig ett så brett utbud av hyresbostäder som möjligt - och för att det ska finnas allt för alla smaker.

Bevaka lediga bostäder som uthyres i Täby

Vi erbjuder olika digital verktyg och tjänster för att underlätta för dig i ditt bostadsletande. Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka hela marknaden och du slipper därför spendera timmar framför datorn eller på mobilen. Du kan enkelt stå på en bevakning genom att ställa in dina sökkriterier såsom typ av bostad, storlek, antal rum och pris på sökresultatsidan. Du kan också specificera din sökning ännu mer och välja om det är en bostad som tillåter djur eller om det ska vara barnvänligt. Sedan slår du på bevakningen i den orangea boxen och väntar på mail från oss. Vi skickar alltså mail till dig så fort det kommer in lediga bostäder i Täby som matchar din sökning. Det går att ha fler bevakningar med olika sökningar igång samtidigt och du kan slå av bevakningen precis när du vill utan krångel.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar om hyresbostäder i Täby. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA