Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Täby

Lediga lägenheter i Täby

45 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
45 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1,5 rum lägenhet på 37 m²
Näsbypark, Grindstuguvägen
9 568 SEK10 timmar sedan
2 rum lägenhet på 64 m²
Näsbypark, Fregattvägen
9 149 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Täby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Täby på BostadsPortal

Täby ligger i Täby kommun, som ligger i Stockholms län. Du som föredrar att bo i en lägenhet i Täby framför att bo i Stockholm, du kan här hos oss på BostadsPortal hitta flera lediga lägenheter i Täby. Bor du här så har du nära till både naturen och till storstadslivet.

Täby ligger strax utanför Stockholm . Du har även relativt nära till både Uppsala och Västerås .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Täby

Är det just en lägenhet i Täby du känner att du vill bo i, eller kan du tänka dig att hyra något annan form av bostad? Utöver lediga lägenheter i Täby så listar vi nämligen andra bostadsalternativ. Bland annat kan du hyra hus i Täby , så väl som det finns stugor och rum att hyra i Täby .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Täby

Är det bråttom att hyra lägenhet i Täby? Då kanske du även vill att din sökning ska gå snabbt. Det du kan göra, det är att använda sökrutan längst upp på sidan. Det är en form av snabbsökning av alla typer av bostäder i Täby. Vill du kunna filtrera din sökning, då är det bättre att du gör en avancerad sökning.

Gör en avancerad sökning med önskemål och krav

Du har säkert funderat på hur du vill att en hyreslägenhet i Täby ska vara för att den ska vara intressant för dig. De flesta av oss vill ju ha det på ett visst sätt. Du kanske vill att lägenheten ska vara i en viss storlek eller ha ett visst antal rum? Då är det bara att fylla i detta.

Du kan filtrera din sökning på en massa sätt. Det är bara att fylla i för hand eller klicka i de rutor som passar dig. Du kan bland annat välja om det är ett måste med parkering, hiss, balkong och så vidare, så väl som du kan fylla i vad du max vill betala i hyra. Ju noggrannare du är, desto större chans är att du hittar en passande lägenhet i Täby.

Lägg upp en bostadsbevakning

För att kunna hyra lägenhet i Täby, så är det ju bra att hitta en som passar dig och dina krav. Om du inte vill besöka oss på BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning efter lediga lägenheter i Täby, så kan du lägga upp en Bostadsbevakning . Börja med att registrera dig hos oss. Därefter är det bara att göra en avancerad sökning, det efter vad du har för krav. Sedan klickar du i den ruta där det står bostadsbevakning. Så snart det kommer in nya lediga lägenheter som matchar din sökning, så får du mail.

Inom vilket område i Täby vill du hitta lägenhet?

Täby har faktiskt flera bra områden att välja på. Bland annat Ensta , Gribbylund , Roslags Näsby och Viggbyholm .

Så tar du dig till Täby

Täby ligger inte allt långt från Stockholm, så det är enkelt att ta dig hit så väl som härifrån. Kommunen genomkorsas av E18, från sydväst mot öster. Sedan från väst till öst av länsväg 265 och från norr mot öst av länsväg 274. Du har även tåg, bussar samt att du inte har långt till Arlanda flygplats.

Vad du kan hitta på att göra i Täby

Täby har faktiskt en hel del att erbjuda när det kommer till sevärdheter och aktiviteter. Bland annat kan du besöka Täby kyrka, som byggdes vid mitten av 1200-talet. Denna kyrka är mycket berömd för sina fina valvmålningar. Dessa utfördes av Albert Målare (Albertus Pictor), under 1400-talet.

Ett annat trevligt besöksmål, det är Rönninge by. Den ligger vid Rönningesjöns östra strand. Här kan du se hur livet såg ut för 100 år sedan för en bonde som levde här. Det finns även djur, kaffestuga och ett hembygdsmuseum.

Gillar du konst, så ska du besöka Karby gård, som är ett konst och kulturcenter som drivs av föreningen Karby gård.

Missa inte heller Täby prästgård samt den forn-och naturstig som går runt om detta område.

Du som gillar att shoppa, du kan göra det i Westfield Täby Centrum. Det är ett av Sveriges största köpcentrumanläggningar där det finns mängder av butiker samt även restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, biograf, bank och post.

Du har sedan inte heller så långt in till centrala Stockholm och hela deras utbud av sevärdheter och nöjen.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är både enkelt, tryggt och säkert att använda dig av BostadsPortal. Vi delar inte dina personliga uppgifter med andra. Det finns dessutom bara seriösa uthyrare här hos oss, så det är även mycket tryggt att hyra lägenhet i Täby.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte en hyreslägenhet i Täby som passar dig, men ändå måste flytta? Ett alternativ då kan vara att hyra något annat. Kanske en större lägenhet, eller ett hus och sedan hyra ut ett rum eller två till en annan person. Du kan med hjälp av oss då även bli hyresvärd på egen hand. Du kan då använda dig av smarta digitala verktyg.

Hitta en bra lägenhet i Täby via BostadsPortal

Du som vill göra det enkelt för dig att leta efter lediga lägenheter i Täby, du gör ett bra val genom att använda dig av BostadsPortal. Vi har gjort vårt allra bästa för att på ett bra sätt sammanföra de som vill hyra ut, med de som vill hyra.

Ett tips är att du registrerar dig hos oss, eftersom att det underlättar då du ska lägga upp en bostadsbevakning eller om du vill få kontakt med en uthyrare.

Det är enkelt och tryggt att använda dig av BostadsPortal för att hitta en passande hyreslägenhet i Täby. Alla uthyrare här är seriösa.

Om du har en fråga du vill få svar på, så kolla in vår sida med FAQ. Hittar du inte svaret, så kan du välja att kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi vill också önska stort lycka till med ditt sökande efter en lägenhet i Täby som passar dig.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA