Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Täby

Lägenheter i Täby

42 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
42 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
4 r. · Lägenhet · 84 m²
Täby, Sjöflygvägen
Fastigheten är byggd 2018/2019 Det ingår diskmaskin och mikrovågsugn i bostaden.
5 timmar sedan
14 782 kr
Sida1av 3
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hyra lägenhet i Täby - Läs mer här

Är du en av dem som letar lägenhet att hyra i Täby? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga lägenheter i Täby. Vi har samlar annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar för att erbjuda dig ett så brett urval som möjligt - och för att det ska finnas allt för alla smaker. För att säkerställa en trygg sökning är det endast godkända annonser som är tillgängliga på vår webbplats eftersom din trygghet är vår prioritering. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg samt tjänster som underlättar för dig i ditt lägenhetsletande. Här delar vi med oss av några nyttiga saker att veta när du vill hyra lägenhet i Täby. Du kan också hålla dig uppdaterad och få ännu fler relevanta tips som rör bostadsmarknaden genom att följa oss på Facebook eller på vår blogg.

Sök lägenhet i Täby

Eftersom Täby kommun konstant växer och attraherar många med goda kommunikationer till huvudstaden är konkurrensen om hyreslägenheter ganska hög. Många väljer att pendla men det finns också de som arbetar i kommunen och gärna vill bosätta sig där. Det finns gott om arbetstillfällen på grund av antalet företag som finns i Täby och kommunen har ambitioner att skapa fler.

Täby kommun har inget kommunalt kösystem men strävar efter att bygga fler bostäder till uthyrning. Som bostadssökande får du vara aktiv i ditt sökande och kontakta hyresvärdar som kräver olika kötider för att kunna bli erbjuden lägenheten. Det finns också andra hyresvärdar som inte kräver någon kötid alls. På BostadsPortal hittar du annonser på lediga lägenheter i Täby från både privata och kommersiella hyresvärdar vilket ger dig en ännu större chans att hitta just den lägenheten som passar dina förutsättningar. I Täby hittar du olika typer av lägenheter till uthyrning i olika områden. Du väljer själv om du vill leta lägenheter i Täby Centrum eller i en naturnära miljö då det finns gott om naturupplevelser i kommunen. Om du är studerande kan du också kika på vårt urval av lägenheter för studenter. Om du letar efter något tillfälligt finns det också möjlighet att hitta lägenheter som du kan dela med andra boenden.

Bevaka lediga lägenheter i Täby

Våra bostadssökande har tillgång till olika digital verktyg samt gratis tjänster som hjälper dem att hitta lägenhet att hyra säkert och enkelt. Oftast är bostadssökning tidskrävande och vi förstår att du gärna lägger ner dem timmarna på någonting annat. Vårt bevakningsmail kan hjälpa dig att effektivisera din tid och du slippa sitta klistrad framför datorn eller på mobilen. Vi bevakar hela marknaden åt dig och det bästa är att det är helt gratis!

Du behöver endast aktivera en bevakning genom att ställa in dina sökkriterier på sökresultatsidan. Du väljer själv vilket område, hur många rum, hur stor och i vilken prisklass du vill hitta din lägenhet. Det går att bli ännu mer specifik med din sökning. Du kan använda dig av våra filter och söka barnvänliga lägenheter eller lägenheter med balkong och som tillåter djur. Sedan väntar du på mail från oss då vi skickar mail till så fort vi får in lediga lägenheter i Täby som matchar din sökning. Du kan ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans att hitta lägenhet ännu snabbare, och du kan stänga av dem precis när du vill och du kommer inte få fler mail från oss utifrån den sökningen.

Kontakta oss

Du får gärna höra av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar kring lägenheter i Täby. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA