Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Hus
  3. Täby

Hus uthyres i Täby

23 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum8 rum9 rum10 rum
23 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
6 r. · Hus · 160 m²
Täby, Odlingsvägen
6 rums lägenhet i Täby
Sponsrad
32 433 kr
Sida1av 2

Populära söktermer

Hyra hus i Täby - Mer info här

Är du behov av en större boyta eller vill du bara prova att flytta in i ett hus i Täby? Att hyra hus i Täby kan vara ett alternativ för dig. Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du söker hus att hyra i Täby. På BostadsPortal har vi samlat annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar för att kunna erbjuda ett så brett urval som möjligt. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg för att underlätta för dig i ditt letande och att du ska känna dig så trygg som möjligt. Du kan hålla dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook eller läsa mer på vår blogg.

Olika typer av hus i Täby

Det finns olika typer av hus som uthyres i Täby kommun. Inte alltför sällan kan du hitta radhus som ligger lite närmare centrum eller en större villa i en naturnära miljö vilket är perfekt för dig som vill utöka din familj. I Täby har du nära till allt och huvudstaden ligger bara en tågresa bort. Med goda kommunikationer kan du ta dig runt. På BostadsPortal kan du justera din sökning utifrån dina preferenser och du kan använda vår karta för att se det exakta numret på lediga hus i Täby och i andra områdena.

Fördelar med att hyra hus i Täby

Det finns en del fördelar med att hyra i Täby. Först slipper du ta lån för att kunna flytta till ett hus, och om du och din familj är i behov av en större boyta är denna typ av boendeform perfekt för er. Sedan kommer ni också ha tillgång till egen trädgård, uteplats eller terrass. Inte alltför sällan får vi in annonser på lediga hus som uthyres med lyxiga tillägg såsom bastu, pool och jacuzzi. Sedan är det hyresvärdens ansvar om det behövs större renoveringsprojekt men du som hyresgäst har dina skyldigheter som att alltid betala hyra i tid och underhålla huset i gott skick.

Bevaka lediga hus i Täby

Eftersom Täby kommun har ingen officiell bostadskö får bostadssökande vara aktiva och kontakta hyresvärdar på egen hand, kan konkurrensen som förväntad vara hög och bostadsmarknaden pressad. Det kan vara värt att överväga kolla in hos privata hyresvärdar som har fina hus till uthyrning, och för att aldrig missa dessa rekommenderar vi att du använder dig av vårt bevakningsmail . Det är en gratistjänst som hjälper dig att bevaka hela marknaden åt dig och skickar mail till dig när det kommer in lediga hus i Täby som matchar din sökning. För att slå på din bevakning kan du ställa in sökkriterier på sökssidan såsom område, pris, storlek och antal rum. Du kan ha fler bevakningar igång samtidigt och stänga av en bevakning precis när du vill - utan krångel.

Kontakta oss

Vår kundsupport står rustad för att hjälpa dig med att hitta det huset som passar just dig. Du kan höra av dig med dina frågor eller funderingar till oss på Facebook Messenger eller e-post. Vi kan nås på vardagar mellan kl 8.16.

BostadsPortal
Om ossBloggen AdressSekretesspolicy
Support
Söka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
© BostadsPortal 2020
Språk|English