Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Täby

Hyra rum i Täby

3 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 15 m²
Ensta, Åkerbyvägen
5 750 SEK15 maj

Liknande annonser i Täby

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hyra rum i Täby - Mer info här

Många kanske pendlar mellan Täby och en annan stad och letar därför ett tillfälligt alternativ. Eller om du är studerande och intresserad av att hitta något billigt. Att hyra rum i Täby kan vara den perfekta typen av boendeform för dig. På BostadsPortal hittar du vår urval av lediga rum som uthyres i Täby. Hos oss uppdateras annonser dagligen som samlats från både privata och kommersiella hyresvärdar. Du som är vår bostadssökande har tillgång till olika verktyg som du kan använda för att underlätta din sökning. Vi erbjuder också personlig support och hjälp från start till slut. Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du söker rum att hyra i Täby.

Att bo i Täby

Täby ligger i samma län som huvudstaden och har ett rikt näringsliv, med över 10 000 företag etablerade i kommunen. Det är en kommun med många ambitioner vilket inte är förvånansvärt att många söker sig till den. Täby kommun erbjuder ingen kommunal bostadskö, därför du som är bostadssökande får själv söka upp och kontakta hyresvärdarna. I kommunen finns det olika typer av bostäder som passar all smaker, och du kan söka rum i både de centrala områdena och lite på utkanten. Med goda kommunikationer kan du ta dig överallt och alltid ha nära till huvudstaden.

Fördelar med att hyra rum i Täby

Att hyra rum i Täby för med sig en del fördelar. Som tidigare nämnts, ligger Täby nära huvudstaden samt har ett rikt näringsliv med goda arbetstillfällen, och många därför väljer att pendla till eller från kommunen. Att hitta rum att hyra är definitely enklare än att hitta något större. Det är också en tillfällig typ av boendeform, då du slipper känna dig bunden till att bo här permanent. Du kan hitta olika typer av rum som uthyres i Täby. Om du vill slippa köpa nya möbler kan du hyra ett möblerat rum eller om du har lite möbler som du vill ta med dig kan du också hyra omöblerat eller delvis möblerat rum. Det kanske inte alltid framgår i annonsen, då ska du fråga hyresvärden direkt om hur rummet ska hyras. På så sätt blir det billigare för dig vilket är dessutom perfekt om du är studerande och gärna vill spara pengar till något annat. Att hyra rum och vara inneboende i Täby har du möjlighet att träffa nya människor samtidigt som att du har avskildhet samt flexibilitet, då du hyr ett rum eller en del av en annan bostad och delar de gemensamma utrymmen med andra boenden. Inte alltför sällan finns det lediga rum med egen ingång.

Bevaka lediga rum i Täby

För att aldrig missa nya rum som blir lediga i Täby kan du använda dig av vårt bevakningsmail . Vi skickar mail till dig med de annonserna som matchar din sökning och direkt därifrån går du till annonserna. Det enda du behöver göra är att slå på en eller fler bevakningar med dina sökkriterier på sökresultatssidan såsom område, storlek och pris. Du kan också bli ännu mer specifik med din sökning genom våra filter. Bevakningen kan stängas av precis när du vill på samma sida.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar kring rum i Täby är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA