Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Vellinge

Hyresbostäder i Vellinge

4 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum6 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 84 m²
Vellinge, Mejerigatan
13 310 SEK4 dagar sedan
6 rum hus på 170 m²
Vellinge, Tulpangatan
25 000 SEK12 juli

Liknande annonser i Vellinge

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Vellinge på BostadsPortal

Vill du hitta en bra bostad i Vellinge? Då kan det vara smart att leta efter lediga bostäder i Vellinge via BostadsPortal. Det går att hyra bostad via Vellingebostäder så väl som det även finns andra uthyrare för dig som vill hyra bostad i Vellinge.

Kanske du vill byta den bostad du har idag mot något annat, eller så byter du från en helt annan stad på grund av jobb. Oavsett varför du vill hyra en bostad i Vellinge, så har du många bra alternativ att välja på.

Vellinge i Skåne har många möjligheter. När du bor här har du nära till städer som till exempel Malmö , Trelleborg och Ystad . Du har även nära till Lund samt till Skanör .

Leta fram ett bra bostadsalternativ i Vellinge

När du vill leta efter lediga bostäder i Vellinge, så kan du dels söka fram det via BostadsPortals sida, samt att du även kan kolla med Vellinge bostäder. I Vellinge finns det flera olika bostadsalternativ. Fundera på vad och var det är du vill hyra. Det finns idag flera bra områden i Vellinge att välja på samt även olika bostadstyper såsom hus , stuga , lägenhet och rum i Vellinge .

Sök efter din hyresbostad i Vellinge via BostadsPortal

Du kan känna dig trygg i att söka efter lediga bostäder i Vellinge på BostadsPortal. Kanske du redan vet exakt vad för slags bostad du vill bo i? Annars kan du ju kika runt efter olika alternativ. Du kan hyra en lägenhet i Vellinge , så väl som att du även kan hitta hyresrätter i form av hus .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad att hyra i Vellinge

Om du vill att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en bostad i Vellinge, så är det bra om du vet vad det är du är ute efter. För då kan du fylla i de kriterier du vill att bostaden ska ha för att få fram bra alternativ. På BostadsPortal finns det en smart sökfunktion du kan använda dig av samt att du även kan klicka i bevakning av bostäder.

Du bör fundera lite över om det finns ett särskilt område i Vellinge du vill bo i samt om det är ett måste att det ligger nära skola, jobb eller annat. När du ska hyra bostad i Vellinge, så är det tryggt och säkert att gå via BostadsPortal.

Se till att använda dig av sökfunktionen

När du ska hitta en bostad i Vellinge, så är det ju bra om du kan hitta en som passar de krav eller de önskemål du har på bostaden. Via sökfunktionen kan du välja ut olika kriterier såsom max hyra, när inflyttning ska ske, hur länge du får hyra, om det finns hiss eller är tillåtet med husdjur. Se till att veta vad det är du vill ha när du söker, så får du fram de bästa alternativen.

Välj Bostadsbevakning för att hitta lediga hyresbostäder i Vellinge

På BostadsPortal kan du även använda dig av det som heter Bostadsbevakning . Den är smidigt att använda dig av då du ska söka efter lediga bostäder i Vellinge. Du hittar att klicka i bevakning av bostäder på samma plats där du söker efter bostad i Vellinge att hyra. När en matchande bostad kommer upp på portalen så får du mail om det.

Inom vilket område i Vellinge vill du hitta en bostad att hyra?

Inom Vellinge finns det flera områden att välja på att bo på. Du kan bo mitt i Vellinge, såväl som i Höllviken , Ingelstad , Östra Grevie eller strax utanför.

Läge, transport och kommunikationer

Vellinges kommun genomkorsas av bland annat E6/E22 samt att det går att åka länsväg 100 mot Höllviken , Ljunghusen, Skanör och Falsterbo. Det går även att åka pågatåg samt att det finns bussar.

Nöjen, aktiviteter och sevärdheter

Vellinge har en hel del sevärdheter och nöjen som du kan titta på eller ägna dig åt. Det finns gravhögar, museum, kyrkor och arkeologiska platser. Det finns även en borgruin, en fyr samt en skulpturpark.

Vellinge bjuder även på mycket vacker natur, fina stränder, platser att motionera på samt platser att ägna dig åt fågelskådning på.

Vellinge har det mesta för de flesta, oavsett din ålder. Fotevikens museum är en populär destination och där finns även en vikingaby.

Vellinge har även en hel del historiska sevärdheter, som bland annat vikingagravar, dösar, ruinrester med mera. Du har även Falsterbo fyr att kolla in. Den togs i bruk 1796.

Sedan anordnas även Falsterbo Horse Show varje år samt att du har även en massa restauranger och annat trevligt. Det kan vara idé att även läsa mer om kommunen, på deras egen hemsida.

Andra bra saker du kan behöva

Vellinge har förskolor och olika grundskolor, samt att det finns två badhus, badhuset Vanningen och badhuset i Ingelstad . Vellinge har även ett bibliotek, affärer, vårdcentral samt det mesta annat du kan behöva.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra bostad i Vellinge, så är det enkelt att söka fram lediga bostäder i Vellinge via BostadsPortal. Denna portal är säker att använda så du kan känna dig trygg när du ska hyra bostad i Vellinge. På denna sida finns det bara seriösa uthyrare. Du kan även agera uthyrare själv, om du har en egen bostad sedan innan.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du hittar en större lägenhet än du tänkt dig eller kanske ett hus, så kan du hyra den samt att sedan välja att hyra ut ett rum eller flera till andra som vill hyra bostad eller rum i Vellinge. Via BostadsPortal är det enkelt att själv vara en hyresvärd. Du kan då använda dig av olika digitala verktyg.

Kontakta oss gärna för ytterligare frågor eller funderingar

Vi har en bra kundtjänst på vår portal om du har behov av att ta kontakt med oss. Du kan ställa frågor eller be om hjälp, så fixar vi det.

Vi vill önska dig ett stort lycka till i jakten på den perfekta bostaden i Vellinge!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA