Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kumla

Hyresbostäder i Kumla

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 49 m²
Kumlaby-Malmen, Sveavägen
6 562 SEK28 juni

Liknande annonser i Kumla

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Kumla

Även om Kumla kanske är känt för att det ligger en anstalt här, så är det mycket mer än så. Kumla är faktiskt en riktigt trevlig ort att bo i. Du som vill hitta en bra bostad i Kumla, du kan här på BostadsPortal söka efter lediga bostäder att hyra i Kumla.

Kumla ligger i Närke och tillhör Örebro län . Bor du här så har du nära till bland annat just Örebro , men även till Hallsberg .

Kumla är en plats där det finns mycket historia. Förr fanns här många skomakare samt att Kumla även är känt för sitt stenhuggeri.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kumla

Om du vill hyra bostad i Kumla, så kan du först fundera på vad för typ av bostad du vill bo i. Kanske du är på jakt efter en bra lägenhet , eller vill du hellre hyra ett hus i Kumla ? Du kan även hyra stuga så väl som du kan hyra in dig i ett rum i Kumla . Du kan alltså hitta flera bra bostadsalternativ i denna stad.

Så hittar du snabbt och smidigt en hyresbostad i Kumla

Du kan på ett snabbt och smidigt sätt få fram alla hyresbostäder att hyra i Kumla. Det genom att göra en snabbsökning i rutan längst upp på sidan. Du kommer då få fram alla de lediga hyresbostäderna i Kumla som finns just nu.

Sök med hjälp av filtrering

Troligen är det så att du har ett eller flera krav på den bostad du vill flytta till. Kanske du vill att den ska ha minst ett visst antal rum eller att du bara måste ha en balkong. Under vår avancerade sökfunktion finns det olika filtreringar du kan göra. Du kan klicka i, eller skriva in olika saker. Det gör att du får ett bättre sökresultat, som matchar vad du är ute efter.

Testa vår Bostadsbevakning för att hitta lediga hyresbostäder i Kumla

Om du inte vill kolla efter lediga bostäder att hyra i Kumla varje dag, så kan du underlätta för dig själv genom att testa vår Bostadsbevakning . Du måste registrera dig för att kunna använda den. Dock är det enkelt att lägga upp en bevakning av bostäder. Du bara filtrerar fram dina krav, samt klickar i att detta ska bevakas.  När nya lediga hyresbostäder i Kumla dyker upp, då får du mail.

Inom vilket område i Kumla vill du hitta bostad?

Kumla har många trevliga bostadsområden. Bland annat Kumlaby-Malmen , Fylsta , Träkumla samt att du även har norra Kumla och södra Kumla.

Vad Kumla har att erbjuda

Historiskt sett så var Kumla en skostad. Senare kom det att bli en konststad. Men Kumla har även en hel del annat att erbjuda, både inom sevärdheter, aktiviteter och upplevelser.

I Kumla finns det flera olika museer varav ett är Skolmuseet i Hardemo. Där kan du se en skolsal och lärarbostad som är från slutet av 1800-talet. Ett annat trevligt museum, det är Skoindustrimuseet. Som tidigare nämnt var Kumla en stad med många skomakare en gång i tiden. Detta museum är även en skobutik, där du kan köpa handgjorda skor.

Kumla är ju även känt för sitt stenhuggeri, där de brutit och bearbetat sten sedan medeltiden. På Stenarbetsmuseum Yxhult kan du få ta del av verksamheten samt även se fina samlingar.

En trevlig oas i Kumla, det är Kumla stadspark. Här kan du koppla av, umgås, motionera och leka. Här finns många öppna ytor, samt en sjö. Vid sjön finns en amfiteater samt att i parken finns även ett fantastiskt växthus. Familjebadet Djupadalsbadet ligger även det mitt i Kumla stadspark, med äventyrsbad, utebad och camping.

Runt om i Kumla kan du även se gott om offentlig konst, med verk från bland annat Ebba Matz, Ann-Sofi Sidén, Ulla Viotti, Richard Brixel, Anders Krisár och Maria Miesenberger. De allra flesta konstverk är placerat i de centrala delarna av staden.

Den berömda författaren Håkan Nesser kommer från Kumla och du kan gå en litteraturvandring i staden där jag själv berättar mer om olika platser samt läser citat från sina böcker.

Kumla har även flera trevliga friluftsområden samt att du även kan ägna dig åt bowling, cykling, discgolf och mycket mer.

Ta dig hit till staden Kumla

Förbi Kumla så passerar både E20 och riksväg 52. Sedan finns det även bussar, både stadsbussar och bussar som kan ta dig vidare till andra städer och orter.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

När du letar bostad i Kumla, så kan det vara så att du inte hittar exakt vad du är ute efter. Ett tips vi har då är att hyra en bostad i Kumla som är något större än vad du behöver. För då kan du välja att hyra ut ett rum eller två till andra . Du kan därmed även bli hyresvärd. Du kan då använda våra digitala tjänster om du vill.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Är det så att du vill hitta många bra lediga bostäder i Kumla, så är BostadsPortal perfekt att använda. Vår portal har tagits fram för att det ska vara enkelt för den som letar bostad att möta uthyrare av bostäder i Kumla samt i andra städer och orter.

Du kan vara helt säker på vår portal. BostadsPortal är en trygg sajt där det bara finns seriösa uthyrare. Det gör att du även kan vara trygg då du väljer att hyra bostad i Kumla. Du väljer själv vilken eller vilka uthyrare du kontaktar.

Du kan med fördel registrera dig hos oss, så får du tillgång till mycket mer funktioner. Bland annat är det ett måste för att kunna göra en egen Bostadsbevakning .

Kontakta vår kundtjänst för ytterligare frågor och svar

Känner du att du behöver få kontakt med oss, eller har frågor du vill ställa? Då kan du kontakta vår kundtjänst som mer än gärna hjälper dig. Sedan så finns det även en bra FAQ sida du kan kika in på.

Sedan vill vi också passa på att önska dig lycka till i ditt sökande efter en bra bostad i Kumla.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA