Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kumla

Lediga lägenheter i Kumla

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 49 m²
Kumlaby-Malmen, Sveavägen
6 562 SEK28 juni

Liknande annonser i Kumla

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kumla på BostadsPortal

Är du på jakt efter en hyreslägenhet i Kumla? Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Kumla på ett enkelt och smidigt sätt. Kumla kanske är allra mest känt för sin fängelseanstalt, men orten i sig har mycket mer än bara det.

När du bor i Kumla, som tillhör Närke, så har du även nära till Hallsberg och Laxå samt så klart Örebro .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Kumla

Du kan hos oss hitta din nya lägenhet i Kumla så väl som det finns andra bra bostadsalternativ. Du kan hyra en stuga eller ett hus samt att du även kan hyra ett rum i Kumla .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kumla

Du kan snabbt få fram alla lediga bostäder i Kumla via snabbsökningen längst upp. Men då är det inte bara lägenheter du får fram utan alla bostadsalternativ. Vill du bara söka efter lediga lägenheter i Kumla samt kanske även filtrera efter andra saker så är den avancerade sökningen ett bättre alternativ.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Om du ska hyra lägenhet i Kumla så vill du säkert att den ska ha vissa saker. Du kanske vill ha en viss storlek i kvm eller att lägenheten måste ha ett visst antal rum. Det går att filtrera efter detta. Du kan även filtrera efter annat som att det måste finnas en hiss i byggnaden eller att du har tillgång till parkering.

Du kan även fylla i max hyra att betala, inflyttningsdatum samt en massa mer.

Använd dig av bostadsbevakning

Vi rekommenderar dig att registrera dig hos oss på BostadsPortal för då kan du göra en Bostadsbevakning . Du fyller då i alla dina krav på en avancerad sökning samt klickar i att den sökningen ska göras till en bevakning av bostäder. Sedan när vi får in nya lediga lägenheter i Kumla som matchar de krav du har, så mailar vi dig.  Du slipper därmed att gå in på vår sajt varje dag för att själv göra nya sökningar.

Inom vilket område i Kumla vill du hitta lägenhet?

I Kumla har du områden som Fylsta , Kumlaby-Malmen , Träkumla samt södra och norra Kumla att välja på.

Ta dig till Kumla

Förbi Kumla så går E20 samt att här går även riksväg 52. Sedan så har Kumla station järnvägsförbindelser med Hallsberg i söder och Örebro i norr.

Vad kan du hitta på att se och göra i Kumla?

Kumla är som sagt känd för sitt fängelse, men de är även kända för sitt stenhuggeri samt sina skomakare. En gång i tiden sa man till och med att ”I Kumla finns mer skomakare än folk”. Under 1930–1950-talet var detta ingen överdrift! I Kumla har man även brutit och bearbetat sten sedan medeltiden.

Du kan bland annat se stenhuggeriet historia på Stenarbetsmuseum Yxhult och om skor och skomakare på Skoindustrimuseet.

Håkan Nesser, den berömda författaren växte upp i Kumla och du kan uppleva hans Kumla via en så kallad litteraturvandring. Då får du se platser han skrivit om i sina böcker.

Gillar du att vara ute i naturen så har du Björka Vissberga lertag naturreservat. Det finns här en stig som går runt lertaget. Det finns även ett fågeltorn där du kan skåda fåglar. Naturreservatet ligger söder om Kumla, bakom Kumlafängelset.

Sedan har du även Kvarntorps friluftsområde, med många aktiviteter och sevärdheter. Där finns även en golfbana samt att det även finns mountainbikeleder. Du har även en hel del vandringsleder där samt fiskemöjligheter.

Strax utanför Kumla ligger Kvarntorpshögen, vilken bjuder på en vacker utsikt över närkeslätten. Där finns även en permanent konstutställning av skulpturer. Andra trevliga sevärdheter kring denna stad är bland annat Bielkemässen i stadshuset. Sedan även Vallerstakällaren, Sannahed, där Livregementets grenadjärer och Livregementets husarer exercerade.

Sedan finns det gott om andra trevliga sevärdheter utanför Kumla, då Närke i sig har mycket att erbjuda. Så ta dig gärna tid till att upptäcka det på egen hand.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du surfar runt på vår sajt, så vill vi att du ska veta att du kan göra det på ett säkert sätt. Du kan känna dig helt trygg i att använda dig av BostadsPortal. Du kan även känna dig trygg med att hyra lägenhet i Kumla via de uthyrare som finns på vår sida.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Kanske du inte hittar exakt den hyreslägenhet i Kumla du behöver, utan hittar bara de som har bra många fler rum än vad du behöver. Vet du vad du kan göra då? Jo, du kan hyra en större lägenhet och sedan, via oss, hyra ut ett av dessa rum till någon som söker efter just detta bostadsalternativ. Du kan alltså själv bli hyresvärd. Du kan då använda dig av smarta digitala verktyg via vår sida.

BostadsPortal är ett bra val när du vill hitta en ledig lägenhet i Kumla

Du som vill få tag på en bra lägenhet i Kumla, du kan använda dig av BostadsPortal. Här hos oss går det bra att söka efter lediga lägenheter i Kumla, helt gratis. Dock rekommenderar vi dig att du registrerar dig hos oss. För på så vis får du full tillgång till alla de funktioner som finns.

När du ska hyra lägenhet i Kumla så är det inte fel att hitta en som passar de krav du ställer på en lägenhet. För att få fram exakt det du vill ha, gör en avancerad sökning eller lägg upp en bostadsbevakning.

Vår portal är trygg och säker att använda dig av samt att vi även kan garantera dig om att alla uthyrare är seriösa!

Har du en fråga du vill få ett svar på, så kan du kontakta oss via vår kundtjänst. Du kan även kika in på vår FAQ-sida där det finns vanliga frågor med svar.

Sedan så vill vi här på BostadsPortal även passa på att önska dig ett stort lycka till i ditt letande efter bra lägenhet i Kumla.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA