Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Norrtälje

Hyresbostäder i Norrtälje

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum5 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 40 m²
Mosebacke-Storsten, Vigelsjövägen
8 855 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Norrtälje

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostäder i Norrtälje på BostadsPortal

Är det så att du vill hitta en bostad i Norrtälje? Kanske du ska flytta hemifrån, har hittat ett jobb här, ska plugga eller bara vill byta från den bostad du har idag. Oavsett anledning att hyra bostad i Norrtälje så kan du använda dig av BostadsPortal för att söka efter lediga bostäder i Norrtälje.

Norrtälje i sig är en tätort i Roslagen, samtidigt som staden är en centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län . Det är nära dels till Stockholm , dels till Uppsala .

Du har flera alternativ när du ska hyra. Norrtälje bostäder är ett bra alternativ samt att du även kan hitta andra hyresvärdar och uthyrare via BostadsPortal.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Norrtälje

När du ska söka fram lediga hyresbostäder i Norrtälje så är det bra om du före själv vet vad det är du vill ha. Om du ska plugga, så kan det vara smart att bo på Campus Roslagen via Norrtälje hyresbostäder. Sedan finns även flera andra bra bostadsalternativ såsom lägenheter , hus , stugor och rum i Norrtälje .

På BostadsPortal kan du enkelt klicka i vad det är för typ av bostad det är du vill söka efter i Norrtälje.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad att hyra i Norrtälje

Snabbaste och smidigaste sättet att hitta en bostad i Norrtälje som går att hyra, det är att använda BostadsPortals sökfunktion. Du kan då nämligen filtrera efter vad för typ av bostad du vill hyra samt även andra krav och önskemål.

Det kan vara bra att fundera på inom vilket område i Norrtälje du vill bo och i vad för typ av bostad. Sedan även hur stor bostaden ska vara samt om det är så att du vill att det ska finnas vissa saker i bostaden eller nära bostaden. Det är rätt smart att vara så specifik du kan då du söker, så att du får fram passande alternativ.

Det är tryggt och säkert att hyra bostad i Norrtälje via BostadsPortal. Här finns seriösa uthyrare och hyresvärdar.

Smart att använda sökfunktionen

När du ska hitta en bostad i Norrtälje, som passar dina krav och dina önskemål, så är det inte fel att använda den sökfunktionen som finns på BostadsPortal. Det eftersom att du då kan fylla i exakt var i Norrtälje du vill hitta bostad, hur stor den ska vara, om den ska ha en viss max hyra, samt om du vill att det ska finnas hiss, att bostaden är möblerad och så vidare.

När du ska hyra bostad i Norrtälje så är det ju inte fel att faktiskt hitta en bostad som passar just dig. Därför bör du ta med det du vill ha, eller inte vill ha, för att få fram de alternativ du kan tänka dig.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder att hyra i Norrtälje

På BostadsPortal finns det något som heter Bostadsbevakning . Den är smart att använda dig av då du ska söka efter lediga hyresbostäder i Norrtälje. Du börjar med att registrera dig hos BostadsPortal, sedan går du ut på sökfunktionen och fyller i alla kriterier samt klickar i Bostadsbevakning. Varje gång det dyker upp en bostad i Norrtälje som matchar det du fyllt i, så får du ett mail.

Inom vilket område i Norrtälje vill du hitta bostad?

Norrtälje har flera olika bostadsområden du kan välja mellan. En del områden är köpta bostäder, andra områden är så att du kan hyra bostad i Norrtälje. Bland de områden som finns har du bland annat centrala Norrtälje samt Björnövik, Bältartorp, Fjällbacka , Gransäter , Mosebacke samt många fler.

Nära till andra städer

Norrtälje i Roslagen på Upplands kustland har nära till flera storstäder så som Stockholm och Uppsala bland annat. Bland annat finns täta bussförbindelser mellan Norrtälje och Stockholm samt att det även finns busstrafik till bland annat Uppsala, Hallstavik och Kapellskär.

Nöjen, sevärdheter och aktiviteter

Norrtälje är en plats där du har mycket att upptäcka. Det finns gott om museer, slott, bruk, nationalparker samt en massa mer. Bland annat ligger Albert Engströms museum här. Du har även Arholma båk och Arholma kyrka, hembygdsföreningar, gårdsbutiker, samt mycket mer.

Norrtälje är en idyllisk småstad, som har det mesta du kan tänkas behöva. I den genuina stadskärnan finns det butiker, krogar, konst, caféer, musik och museer.

Du har även många härliga aktiviteter som kajakpaddling, fiske, vandring och cykling du kan ägna dig åt.

Andra nödvändigheter

Norrtälje har även en hel del andra nödvändigheter som kan vara bra när du bor här. Bland annat finns förskolor, grundskolor, Komvux samt ett campus för dig som studerar på olika sätt. Campus Roslagen är ett utbildnings- och företagsområde i Norrtälje.

Det finns även badhus, bibliotek, affärer, vårdcentral och mycket mer. Här finns det även flera företag och goda jobbmöjligheter.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Kanske du hittar en större lägenhet än du tänkt dig? Det du kan göra då är att hyra den samt sedan hyra ut ett rum eller flera till andra som vill hyra bostad eller rum i Norrtälje. Via BostadsPortal är det enkelt att själv vara en hyresvärd.

BostadsPortal – när du behöver hitta hyresbostad

BostadsPortal är ett bra ställe att leta efter lediga hyresbostäder i Norrtälje. Det är även tryggt och säkert att använda. Du som bestämt dig för att leta efter en bra bostad i Norrtälje, du kan med fördel välja att registrera dig här hos oss. Dina sökningar med mera blir enklare då.

Du kan kontakta vår kundtjänst om du har några funderingar eller om du behöver ha hjälp med något. Vi hoppas att du ska hitta just den bostad du är ute efter här hos oss, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA