Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Norrtälje

Lediga lägenheter i Norrtälje

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 47 m²
Gransäter, Pilgatan
12 000 SEK3 juni

Liknande annonser i Norrtälje

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta en ledig hyreslägenhet i Norrtälje på BostadsPortal

Denna vackra pärla i Roslagen erbjuder massor av båtturer till havs för att utforska den levande skärgården. Som en diamant mellan Stockholm och havet bjuder staden på oändliga möjligheter för den som vill bosätta sig här.

Denna vackra sommarstad Norrtälje har alltmer vuxit och blivit en populär att inte bara komma till om sommaren utan även bosätta sig i.

Ta hjälp av BostadsPortal redan idag för att lättare hitta en ledig lägenhet i Norrtälje!

Ifall du är intresserad av andra bostadstyper än lägenheter i Norrtälje

Kommunen bjuder på många fler alternativ ifall du inte hittar det du söker. Många boende och fritidsgäster hyr ut lediga hus , stugor och friggebodar inom fler områden. Andrahandsmarknaden är här stor. Leta på BostadsPortal så finner du säkerligen fler spännande alternativ.

Hitta ditt särskilda område i Norrtälje där du vill bo

Lantligt i utkant, mitt i liv och rörelse eller frihet vid det väldoftande havet. Staden andas nytänkande och kreativitet.

Kommunen växer och det byggs både i staden och i utkant. Det medför flera stora affärskedjor samt ett gediget byggprojekt av nya bostäder.

Många pendlar till huvudstaden och andra omkringliggande städer så tät kommunikation med buss ges dygnet runt. Staden ligger i anslutning till E18 som även kan ta dig snabbt med bil till många städer på ett relativt enkelt sätt.

Med kommunens motto - Invånaren först, så satsas det på skolor och omsorg. Ungdomsgårdar och en aktiv nattvandring ger en trygg miljö samt en stimulerande fritid för ungdomar. Ett sätt att skydda invånarna samt säkerställa en meningsfull väg i livet.

En rad förskolor och skolor erbjuds, och kommunen har platsgaranti till de närmast belägna.

Äldrevård och vårdcentraler samt en rad inrättningar för familj och barn och ungdom finns att tillhandahålla.

Nytänkande Norrtälje

Hamnen har exploderat i sin utveckling. Mysigt promenadstråk bland pubar och restauranger leder till en nybyggd bro som går över till den bevarade societetsparken med en vacker miljö tillsammans med tennisbana och en välbesökt lekpark. Hamnkalaset är en festival som anordnas här, vilken lockar många besökare.

Stadskärnan bär på en bevarad charm med mysiga butiker, kullerstensgator och pittoreska caféer. Vackert inramad av den omslingrade Norrtäljeån.

Det kulturella Norrtälje bjuder in till en gedigen historia så passa på att ta en stadsvandring eller en guidad tur längs runmärken i parken för att höra mer om dess spännande historiska skatter bland korståg och vikingar.

En aktiv fritid i Norrtälje

Låt din fritid präglas av Norrtäljes aktiva charm i form av alla de idrottsanläggningar och gym som finns.

Ett nyrenoverat badhus med relax och äventyrsdel ger något till hela familjen och med flera sköna friluftsleder och motionsspår kan du vara aktiv både sommar- och vintertid.

Populära aktiviteter för hela familjen ges då gårdarna frodas och det välkomnas att titta på djuren, åka traktorsafari samt rida islandshäst. Även för en mysig fika eller en utomhuslagad matbit. Samstorps gård och Färsna är populära gårdar med fantastiska omgivningar och spännande aktiviteter. Verksamheter som även hjälper människor ut i arbetslivet med en start i gårdsarbetet.

För den som vill ha hjärngympa ges en upptäckarresa bland spännande experiment på Pythagoras industrimuséum som liknas Tom Titts i miniformat.

Det är enkelt, tryggt och smidigt att hitta en hyreslägenhet i Norrtälje

Vare sig det är i första eller i andra hand så är det enkelt att söka efter lediga lägenheter i Norrtälje hos BostadsPortal. De smidiga sökverktygen gör att du snabbt hittar nya vägar till ditt drömboende.

Använd av våra filtreringsmöjligheter

Filtrera dina önskemål genom att ange alla dina kriterier i söktjänsten. Här ges stora möjligheter till att komma nära det du önskar. Var öppen för fler alternativ än bara lägenheter, här finns massor att upptäcka! Trygghet och bekvämlighet är viktigt för BostadsPortal. Här leder vi dig tryggt genom hela processen till din framtida bostad.

Ju bättre du presenterar dig själv, desto större chans till att bli upptäckt av framtida hyresvärdar. Lägg ner tid på en komplett profil, det är det värt.

Med vår bostadsbevakning blir det enklare att hitta lägenhet att hyra i Norrtälje

I nästa steg gäller det att hålla koll på ifall lediga alternativ kommer in. Låt BostadsPortal fixa jobbet med att hålla koll åt dig. Registrera din mail och dina kriterier för det önskade boendet och skapa därefter en bevakning . Med fördel fler kriterier för en chans till fler erbjudanden. Nu kan du luta dig tillbaka och bara vänta på inkommande förslag.

Spännande möjligheter att hyra en lägenhet och själv bli en hyresvärd

Har du inte riktigt hittat det du söker? Eller är det för stort? Inga problem, hyr ut delar av , eller hela din lägenhet ! Smart sätt att finansiera överflödiga kvadratmeter eller för att hålla i ett boende som du vill spara till framtiden.

Därför har vi samlat en mängd av unika tjänster hos BostadsPortal för dig som uthyrare. Registrera dig och ta del av en bred erfarenhet, aktiv kundsupport och en rad smarta sökverktyg och tjänster som gynnar dig som hyresvärd. Med oss är du trygg hela vägen från annonsering och kontakt med dina blivande hyresgäster, till kontraktet ska skrivas.

Därför ska du bo i Norrtälje

En charmig stadskärna har bevarats trots enorma bebyggelsen runt om hela staden och i kommunen. Utvecklingen har resulterat i fler bostäder, större arbetsmöjligheter och en växande handelsstad med de stora varuhus och butiker som uppförts i snabb takt. En möjligheternas stad som värnar om framtiden.

Den vackra hamnen är ett stort skäl till att få njuta och finna ro. Strosa runt bland mysiga pubar och restauranger strax intill havet och njut av atmosfären.

Försäkra dig om en trygg framtid hos BostadsPortal

Trygga din framtid redan idag genom att låta BostadsPortal hjälpa dig att finna lägenheten du söker i Norrtälje. Det är hård konkurrens om hyreslägenheterna här men vidga dina vyer genom att leta efter olika alternativ av boenden.

Du kan hitta dem hos oss och med de sökverktyg vi erbjuder. Det går att kontakta oss både via kundtjänst och genom att skriva till oss på Facebook Messenger och mail. Vi hjälper dig gärna med vägledning på resan.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA