Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Visby

Hyresbostäder i Visby

25 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
25 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Fri kontakt
1 rum lägenhet på 29 m²
Bingeby-Österby, Norrbackagatan
4 572 SEK2 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Visby

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Visby på BostadsPortal

Staden är ovanligt speciell med en kombination av en medeltida huvudstad och en småstadsidyll. Här blandas en bevarad medeltid med det natursköna läget vid havet.

Visby ligger ett stenkast ifrån den stora hamnen där du lätt kan ta båten från Gotland , över till fastlandet. Expressbåtarna är extra snabba för dig som veckopendlar. Under högsäsong finns det dock ett brett utbud av arbetsmöjligheter i denna sommarstad full av turism.

Hitta en bostad i Visby som passar just dig

En skön havsbris och skyddet av den branta klinten förstärker stadens intryck av något ovanligt och speciellt. Sköna Visby andas historia och charm. Enastående miljöer omger denna plats. Ta båten hit och hitta ditt drömboende tillsammans med BostadsPortal.

Du kan hitta flera olika typer av boenden i Visby

Från koja till slott. Från husbåt till friggebod. I Visby kan du hitta fler charmiga alternativ. Testa på att bo på olika sätt innan du bestämmer din väg i livet. Och testa BostadsPortals smidiga sökverktyg för att hitta olika spännande alternativ som tar dig dit.

Lätt och smidigt att hitta en bostad i Visby

De ska vara lätt och smidigt och det kan det vara eftersom Visby erbjuder många olika boendealternativ. För att göra resan dit smidig så är det smart att låta BostadsPortal hjälpa dig så att vägen dit blir lätt.

Precisera genom att ange alla dina kriterier för att sedan filtrera dessa genom det smarta sökverktyget. På så sätt kommer du så nära din önskade bostad som möjligt.

Känn dig trygg med BostadsPortal

Även BostadsPortal tycker att trygghet är viktigt så därför erbjuder vi en säker portal med väl genomtänkta sökverktyg och tjänster. En tillgänglig kundsupport ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med våra sökmöjligheter och de säkra kontakter som leder dig till spännande bostadsmöjligheter.

Med bostadsbevakning blir det lättare att hitta en bostad i Visby

Det blir lättare att hitta en bostad ifall du får hjälp med att bevaka inkommande lediga alternativ . Det är enkelt, bara att registrera dina kriterier för det önskade boendet och ange din mail. Nu kan du bara lugnt vänta och vara försäkrad om alltid bli uppdaterad då något ledigt dyker upp och du missar på så sätt inga viktiga chanser.

En komplett profil ökar dina möjligheter till en lämplig bostad

Att lägga ner extra tid på din profil är en stor fördel. Då du registrerar dig som bostadssökande så behöver du fylla i din profil för att potentiella hyresvärdar lättare ska kunna lära känna dig. Ju mer du berättar om dig själv, desto större chanser till att finna drömboendet.

Hitta din särskilda plats i Visby att trivas på

Innanför stadsmuren samsas medeltida kyrkoruiner och packhus med sten- och trähus från forntida minnen. Staden bär på en djupt imponerande historisk upplevelse. Pricken över i är ett besök i den magnifika domkyrkan som besökare att häpna av förundran.

Med stadens enastående miljöer och unika stadskärna kan man med fördel ta en guidad tur i den levande historian och strosa runt på kullerstensgator längs med charmiga caféer och pittoreska butiker. Ett besök på någon av de uråldrigt bevarade restaurangerna som andas medeltid är en rekommenderad upplevelse.

Njut av lugnet vid den vackra strandpromenaden där solnedgångarna är fantastiska.

Den unika kuststräckan erbjuder ett varierat utbud av olika miljöer och vyer. Så även olika typer av bad. Från välskötta badstränder till häftiga kalkbrott med de renaste av vatten.

Föredrar du den vackra utkanten eller den charmiga stadskärnan fylld av kultur och intressant historia?

Beroende av dina behov så kan du fundera över var du skulle trivas bäst.

Fritiden i Visby

Såklart bjuder den omkringliggande naturen på rekreation och vackra platser. Bland vandringsstråk och cykelleder tar du dig längs med hav och steniga stränder.

Vandra runt och förundras över den enastående Ringmuren. En njutningsfull stund av 3,4 kilometers motion.

Visby med omnejd bjuder på ett antal utomhusgym, vandringsleder och platser för rekreation. Det bästa är att detta alltid sker i kombination med en fantastisk natur och sköna omgivningar.

Visby satsar på utbildning och hälsa

Regionen satsar på en god och jämlik hälsa genom ett brett utbud inom såväl psykisk som fysisk hälsa.

Gotland strävar efter att alla barn ska ges förutsättningar till ett livslångt lärande och att lyckas i sina studier. En likvärdig utbildning av hög kvalitet oavsett skola. Visby värnar om god utbildning så flera förskolor och grundskolor finns centralt och med omnejd. Även ett par gymnasium samt en rad ungdomsgårdar gynnas.

Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd ifall du inte hittar det du söker

Ibland blir det inte som du tänkt men det som blev ger dig ändå stora möjligheter, om än på ett annat sätt. Ifall du hittat ett annat alternativ som är större än tänkt så kan du med fördel hyra ut ett rum eller två . Det är fördelaktigt att vara hyresvärd hos BostadsPortal.

Flera smarta digitala tjänster ges till dig som hyresvärd. Ta del av alla möjligheter via BostadsPortal. Från annonsering till kontakter och att skriva kontrakt.

Missa inte vackra Visby

Visby har så mycket att erbjuda och uppleva. Ett fantastiskt världsarv, en oslagbar historia och en underbar stadskärna fylld av charm och pittoreska butiker. Om sommaren blomstrar den upp tusenfalt och då pulserar hela Visby i takt med glada människor. Här kan du sprudla om sommaren och vila om vintern.

Allt det vackra och den spännande historia som staden bär på, lockar många tusentals besökare hit. Som en bonus så är naturen runtomkring fantastisk och därmed de medföljande fritidsaktiviteterna.

Så kulturintresserad, partyprisse eller en aktiv själ, så passar denna stad utmärkt för alla individer!

BostadsPortal vill ge dig en trygg framtid

Ta chansen att finna din perfekta bostad i Visby tillsammans med oss! Du letar och vi stöttar och tryggar. Börja redan idag att söka efter din framtid i Visby. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du behöver hjälp. Vi har både kundtjänst och möjlighet till kontakt via Facebook Messenger och mail. Lycka till och på återseende!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA